Стил

Каре с бретон: 64 фото-мода

Каре с бретон: 64 фото-мода

Съществен признак за стил много fashionistas е майстор. Създаден по време на царуването на Клеопатра, тя все още покорява сърцата на жените. Но Древен Египет е богата на странности, като прическа може да си позволи не само жените, но дори и мъжете. True, ако формата на курсора не е толкова разнообразен. Предпочитания на хората се свежда до отделяща дълги до раменете къдрици и директен дебел бретон.

Съвременните стилисти шоу безгранично въображение, създавайки най-невероятни варианти на едно и също изображение. Този стил е предназначена за жени, които имат малко свободно време, тъй като къдрици не се изискват специални умения при полагане.

Представете си само колко различни модели на една и съща прическа сега има. Каре не трябва да бъде скучен, и всеки майстор ще ви предложат не само класически гъста и гладка бретон до линията на веждите, и завърши, наклонена, дълга, гръндж и много други интересни идеи. На вас остава само да изберете и да пробвам нов начин.

загрузка...

Кой ще каре с бретон

Важно е да запомните някои особености, които ще ви помогнат да създадете стилен начин. Тази къса прическа подходящ обладательницам преки и гъсти къдрици. В противен случай той най-вероятно ще наруши формата на прическите.

Модерните дами могат да изберат всеки вариант в зависимост от формата на лицето и лични предпочитания. Ще бъде ли каре с бретон, без нея, структурирани или „шапка“, однотактный или с окъсани върховете.

Сред цялото това разнообразие е важно да се намери „своята“ форма прическа, която да подчертае красотата и индивидуалността. Нататък са съвети за това как най-различни видове от този стил в съчетание с бретон и как да изберете най-подходящия вариант.

Феновете на класическия стил е подходящ каре с равен бретон и кудрями. Тази прическа ще изглежда също толкова зрелищно и необичайно, както дебели, така и тънки косми. Характерна особеност на този вариант е, че направления срезаются на една плавна линия, без нарушаване на симетрия.

Има прост модел за изпълнение на класическото каре: на задната част на главата фризьор отрязва кичур коса, която ще представлява дължината на останалата част на косата (това е така нареченият „контрол“, къдря). След това майстор на преминаването на затылочную и париетални области, sastrigal направления, да ги дърпа под ъгъл от 45 градуса. И само в края на симулирана форма на бретон.

Вариант без бретон са много популярни сред холивудските звезди. Изглежда това, разбира се, ефектно, но излезе само собствениците на овална форма на лицето.

Универсална в този случай е каре с бретон, които ще отговарят на всяка жена. Дължина на бретон може да бъде различна. Смелите дами могат да се намалят, което ще даде образ, дързост и сексапил. Но е дълъг бретон подчертават очите, придава мистерия и тежест.

Разширено каре с бретон

При създаването на удължен вариант (на френски език), магистър оставя най-голяма дължина на кичури на слепоочията и укорачивает ги на задната част на главата. Такъв мек преход между къдрици, придава на косата неповторимост и женственост. Удължавам каре ще изглежда еднакво елегантно жени от всички възрасти и с различни лица тип. Френски стил на всяко бретон, но по-често е удължен вариант на опаковката и наклонена бретон.

Боб каре с бретон

Подобен на класическия вариант-Боб. Разликата е, че тук направления astrosaurs на няколко реда. Универсалността на този стил се удивлява на това, че за блондинки и брюнетки. Що се отнася до бретон, всичко зависи от желанията и предпочитанията на модата. Разгледай уникален, можете да добавите Боб популярни сега оцветяване Балаяж, или да е винаги на мода melirovanie. Обикновено, различни видове лакиране само озарява вашия външен вид.

Направите помия полагане с бретон

На върха На популярността сега всеки ден стайлинг на коса и прически. По този начин можете да направите градуированный Боб. Тази прическа е подходяща смел и упорит момичета, които не се страхуват да експериментират с косата си. Фризьор отрязва кичур „пера“, които визуално, поясни косата.

„Жар“ се състои в това, че на задната част на главата направления astrosaurs с градацией. Този вариант ще помогне да се скрие угловатость лице или остри черти. Градуированную прическа може да се допълни с гладка или къса наклонена бретон. Полагане тази прическа няма да отнеме твърде много време. Само трябва да се създаде лесен стайлинг на косата, с помощта на восък стайлинг, или да използвате пяна за използване в комбинация с лак силна фиксация.

Пяна, нанесете върху влажна коса, разклаща се и се изсушават на главата отгоре надолу. След това разбийте направления, спрей лак и поставете ръцете си така, както ви харесва.

Каре с бретон и пробором

Тези, които не обича радикални промени в подходящ избор за стайлинг на коса с пробором. Това е уникален вариант, тъй като за неговото изграждане не трябва да бъде Професионалист. Тази прическа също не отнема много време, но ще реша начин.

Оригиналност на стила се крие в това, че на раздяла правят на първа кос или лявата страна на главата. Обикновено, преди рязане капитанът трябва да се посочва от коя страна да направи раздяла, тъй като в този случай може леко да се намали къдрици асиметричен, който ще даде на вашия начин на малко жар.

На крак

За да се даде на врата по-голяма изтънченост ще каре „на крак“ (или „шапка“). Името си тази прическа се получава благодарение на сходството с капачка. За да създадете прическата „на крака“, за да остави Обемът на короната и ги нарежете на задната част на главата. По този начин той отваря врата, създавайки неповторим начин. Но такава прическа, има един нюанс – необходимостта от често посещават фризьор, аз нарежете с главата е много трудно.

Асиметрично каре с бретон

Доста необичайно сред всички е асиметричен вариант прически, които ще ви помогнат да скриете груби черти на лицето, бръчките на челото и много детайли.

Модата, които не са готови за коренно се промени, по-добре да се консултирате със специалист. Какво фризьор ще ви помогне да изберете правилната форма силует. Обладательницам на дългата коса може да се прибегне, за да създаде най-удължена версия на известната прическа. Може би, такава стъпка ще доведе до още по-радикални промени.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén