Стил

Как да носите шапка с директен козирка: добавяне на ярък акцент в образа на

Как да носите шапка с директен козирка: добавяне на ярък акцент в образа на

Шапка с директен козирка (или бейзболна шапка) е широко разпространена сред младите хора, на всички градове и страни. За някои, това е обикновен аксесоар, който ще ви помогне да изразите себе си. Освен това тя служи като отлично защитно средство, което предпазва от прекомерното излагане на слънчева светлина. Ако още не сте придобили тази дреха, но сериозно се замисли за закупуване, ще споделя с вас някои съвети за това как да носите шапка с директен козирка, за да изглежда стилно и не е смешно.

Как да избера размер?

Както и всяка част от облеклото, шапки има собствена Таблица с размери. Как да намерите своя размер? Вие трябва да знаете обиколката на главата.

    В кръга от 52 до 57 см покрой модели, маркирани с/М. обиколката на част от 57-61 см, подходящ за размер M/l. Обиколката на главата около 61-64 см изберете размер L/ХL.

Няколко съвета за избор на шапки

Появата на бейзболна шапка-това е може би първото нещо, на което обръщаме внимание при избора на конкретен модел. Но е необходимо да се отделят време и внимание на други моменти:

    Изберете шапка, която е изработена от естествени материи и синтетика. Тази комбинация ви позволява измиване шапка, без никакви последствия. Освен това, тя не ще бъде много по мяться. За лятото избирайте леки и дишащи модели. На кутията трябва да бъде с подходящ размер, не изтръгне главата си, но не и да лети с него.

Общи принципи и правила за носенето на шапки

Преди да се облечете бейзболна шапка с директен козирка, това ще е полезно да знаете някои правила, които ще ви помогнат в създаването на:

Материалът, от който кутията е изработена, трябва да отговарят на поне някои елементи от нещата от цялото изображение. Например, дънкови шапки са подходящи за начина на с окъсани дънки Бойфрендами, и светлина бейзболна шапка подходящ за бургас, който е избран в спортното или градски стил. Капачка не трябва да се развалят прическата или полагане. Ако момичето реши да се разрежда своя образ по такъв акцент, като препълнена, трябва да се помни, че по този начин той ще привлече в лицето му. Затова човек трябва да изглеждате перфектно.

загрузка...

Колко дрехи е към капачка с директен козирка?

Кутията идеално се вписва в прости младежки образи. Това, в комбинация с такива неща, като:

    Дънки, панталони, гамаши. Тениски, потници, блузи. Бомберы, жилетки. Облечи в спортен стил. Къси поли. Маратонки, балет апартаменти, кецове, espadrilles.

Сега момичетата шият много стилни модели, шапки, украсени с различни мъниста, пайети, ивици. Пример можете да видите на снимката:

Опитайте се да се съчетаят тези шапки с по-женствени неща. Вие ще можете да създадете свой собствен уникален и оригинален начин.

Коя прическа е подходяща под капачката?

Избор на аксесоар, бейзболна шапка с директен козирка, важно е да се разбере, че за една вечер или някаква сложна прическа, не го нося. Трябва да се придържаме към по-прости варианти. Например, на опашката, която може да бъде конец през дупката на гърба на капака. Свобода косата или небрежные плитки също е чудесен вариант. Лесен разрошен косата си под бейзболна шапка ще добави нотка на бунтарства.

Козирка напред

Класически вариант носенето на шапки козирка напред. Този метод се използва както за момчета, така и момичета. Шапка с козирка напред, за да изпълнява своята основна функция – да предпазва лицето от преки слънчеви лъчи. Това е много важно, защото прекомерното излагане на ултравиолетовите лъчи се отразява на кожата ни. Лицето – най-уязвимата част от дългия престой под слънцето може да доведе до бръчки и старчески петна.

Тази начинът носи шапка перфектно се вписва в спортен и градски стилове, някои модели, подходящи за всеки ден.

Ако имате лого или фигура, това е класически вариант от носенето ще помогне да се докаже напълно го на другите.

Козирка в страната

Този начин на носене е особено популярна сред феновете на рап музиката. Но не само на любителите на тази посока, да носят шапка надясно или наляво. Тази традиция е широко използван сред младите хора, дори известни личности често носете шапка козирка на една страна.

Това помага да се привлече внимание, да покаже своята изключителна природа. Но трябва да помним, че тази опция трябва да бъде яркостта на изображението. Например, да се съчетаят тези шапки с ярки обувки и стилни аксесоари по поръчка.

Козирка назад

Козирка обратно-това не е просто привличане на вниманието и предизвикателство. Смели, бунтарский дух, оригиналност, особено на хората, избрали този вариант за носене. Шапката отзад напред, и настрани, е много популярен сред организациите, ribarskih, представители и феновете си в тази посока. Носят отзад напред шапка добавя брутальности, скованост. Между другото, любителите на хип-хоп аз обичам да нося под капачката, като специална кърпа.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén