Стил

Как да изберем хубави обувки за ежедневието

Как да изберем хубави обувки за ежедневието

Както е известно, обувки-това е основният атрибут на женски гардероб, който може да покаже на целия стил на изображението и разпредели сред всички останали индивидуален вкус и стил на собственика. Но, не всички момичета знаят как да изберете обувки, за да го носите в ежедневието. Днес нашите стилисти са решили да дам няколко практически съвети и да покаже снимки на модела, които ще бъдат модерни през 2016 година.

Всъщност, на първо място, нека да дефинират какво точно момиче избира обувки. Например, много модни дизайнери представят новите си колекции от стилни новост този сезон. Но преди всичко трябва да знаете, защо вие трябва да изберете обувки и как да ги носят.

загрузка...

За любителите на бизнес и елегантен стил, със сигурност, са подходящи помпи, които могат да бъдат абсолютно всякакъв размер шипове. Те често предпочитат да се носят като случаен за тях, но те също са подходящи, за да създаде напълно различни интересни екипировки.

Голям плюс на обувки башмачок е, че това е доста практично продукт, който ви позволява да направите на всеки облекло е по-елегантна и женствена. Но при избора им струва си да се отбележи няколко важни в този момент нюанси. Така, например, бъдете сигурни, преди да изберете обувки, обърнете внимание на това какъв ток искате. Ако това е ежедневна модел, тогава по-добре е да изберете продукти с подметка на платформа и ток не повече от 7 см. В противен случай, краката ви ще се уморят и този размер ще бъдат деформирани крака. Разбира се, много жени смятат, че успоредно на петата платформа се противопоставя на това, но, както бе доказано в хода на редица медицински изследвания, в действителност не е така.

Разбира се, обувките на висок ток-това е прекрасен избор за вечерното облекло. Много водещи лекари в страната казват, че такива продукти не се препоръчва да се носят повече от 10 часа седмично, в противен случай това може да доведе до появата на разширени вени. Между другото, много дизайнери предлагат класически лодки без платформа компенсирующей и острата част на носа си, за всекидневния живот-това са най-опасните модели, въпреки че кракът изглежда в тях е просто против разпенващ. Но не се притеснявайте, можете да ги носите за вечерни приеми или посещение на клуба.

Освен това, доста често момичетата обръщат внимание на обувки на висока платформа, вместо шипове. Но стилисти твърдят, че много от тези модели вече са потънали в Забвение, а този сезон не показват особена тенденция. Факт е, че такива продукти, за съжаление, не е подходящ за всички момичета и да ги вземете облекло е доста трудно. Както вече споменах в друга статия, за това, че не е на мода през 2016 г. през този сезон не трябва да се носи на платформата с панталони и толкова по-дънки, разбира се, ако вместо това момиче обувки избра красиви сандали.

Задължително трябва да се обърне внимание преди това, как да изберете обувки, обувки и други обувки на масивна платформа, не е подходящ за момичета с постно краката. Така, хайвер е много нежна, по-добре в този случай да се предпочитат висок ток или дебел висок ток, които са подходящи за абсолютно всички.

През 2016 г. станаха много модерни обувки с много нисък ток или не. Тези продукти често, за да видите тези дизайнерски къщи като Moschino и „Гучи“. Те често се украсяват своите модели с красиви вышивками, пайети и тромава верига от злато и сребро.

Що се отнася до цветове, модни през 2016 г. сега в полза на обувки в черно, бяло и червено. Така че, можете да погледнете няколко от „Найки“, който през този сезон да ни представи с обувки на висока платформа в черно-бяло. Това са изключително удобни и практични обувки, които се момичета избират за активна почивка и просто да се разходят вечер с приятели.

Между другото, обувки, обувки на ток или платформа, може да се изпълни мечтата на момичетата, които биха искали да отидат в клуб, защото никой не се натъкне на обувки. Виж как стилен и много оригинално, те изглеждат дори на снимката по-долу.

През 2016 г. В модата плътно обувки с различни декорации, но ако едно момиче предпочитат по-дискретен стил, можете да се допълни с красив гривната или опорен пръстен на Пръста си. Изглежда, този стил е просто зашеметяващ. Но стилисти препоръчват да се обърне внимание на модела, например, с кристали, които през лятото ще елегантни дамски крака.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén