Стил

Как да изберем слънчеви очила: характеристики на слънчеви и коригиращи модели

Как да изберем слънчеви очила: характеристики на слънчеви и коригиращи модели

За да слънчеви очила и обикновените модели са помогнали да се създадат идеални пропорции на лицето, е важно да разберете, коя форма вземете точки за различни черти на лицето. Вие също трябва да разгледа функционални аспекти на търговската гама на конкретния материал и рамки, степента на отразяване на радиация.

Как да изберем слънчеви очила материал на лещи и очила

Дяволът е по-малко стъкло, но те не са в състояние напълно издържи на uv светлина. Модерните полимери, в частност поликарбонат, ефективно защитава ретината. Ако нивото на забавяне на инфрачервена радиация, има нужда от модел на поляризация. Класически образ в този аспект почти безполезен.

На шофьорите се препоръчва да се избират очила, оборудвани с пластмасови „лещи“, които в опасна ситуация в миналото, или да лети, или да се съборят, но те боли точно толкова, колкото изделия от обикновено стъкло.

Производителите на дограма се използват различни материали, за да изберете опция за всеки вкус. Лека и здрава пластмасова рамка привлича достъпност и висока якост. Метални модели имат по-висока устойчивост на линия на тенденцията с дървени инкрустации. При по-внимателно разглеждане на изделия от пластмаси и други материали, трябва да се обърне внимание на зоната на закрепване на обектива: ако дограма твърде много стъкло дърпа, не изключва появата на пукнатини.

загрузка...

Как да изберете очила по степен на затъмняване и защита

Слънчеви очила винаги е подчертавал, тъмни, интензивност на оцветяване не оказва влияние върху способността на обектива да служи като бариера срещу слънчевата радиация. Максимална тъмни очила, ако те не са придружени от uv радиация, толкова по-вредни за зрението, отколкото техните прозрачни чадъри. Тайната се крие в това, че тъмните лещи причиняват принудително разширени зеници, и цялата площ на контакт с опасни лъчи.

Сиви и зелени лещи могат да се носят във всяко време, те напълно се предават цвят. За почивка на море и планината, подходящи очила с поляризация, което блокира интензивна слънчева светлина. В облачни дни, трябва да се носят златисто-жълти модели, но те не се предават синьо-сини цветове.

Индикатор бариера показва маркиране на листовката, прикачени към точката. Има 5 категории за защита от 0 до 4 при увеличаване блокира функцията (т.е. от по-голям брой, толкова по-малко лъчи преминават лещи).

Как да изберем очила със специално покритие

Ако има нужда от защита от яркото слънце на курорта, на отражения и отблясъци, по-добре да се купуват очила с поляризационным покритие. Освен любителите на плажа, те се радват на популярност сред шофьорите, тъй като последните са принудени да се справят с лъчи, преломившись на повърхността на насрещно движещите се автомобили. За да се провери ефективността, е необходимо да поискате от продавача специална с, за да се приеме, че без тези точки е невъзможно.

Благодарение на слоя фотохромичните лещи се адаптират към околната среда. Модел в зависимост от интензивността на осветлението се променя честотната лента. Тези продукти са прозрачни и през нощта, докато в дневни условия, те потъмняват. Колкото повече светлина попада върху стъклото, толкова по-наситен цвят, те ще станат.

Как да изберем лекар по дентална медицина за очила според формата на лицето

Момичета с правоъгълна или квадратна форма на лицето са подходящи спортни рама с плавни контурите. В този случай, очила ще ви помогне визуално да се намали пропорционално, тъй като ще отвлича вниманието върху себе си.

Триъгълна форма, когато челото е широка, а брадичката е тясна, включва използването на тънка рамка от метал, да речем от медна сплав. Добре дошли, ако ръката не станат вертикални линии, например, украсени с контрастиращи нюанси. Големи очила не трябва да се носят високо в съответния акт.

Круглолицым момичета са идеални очила „котешко око“ – с акцент повдигна горната линия рамки за очила. Геометрична форма на рамки перфектно крият пълнота. Ако брадата е широка, масивна очила не са от значение, действа кръгли варианти, а само тези, които са в изпълнение. Жените с форма на лицето под формата на редовни овални са подходящи за всички видове рамки за очила, те просто трябва да изберете правилния цвят на продукта.

Момичета с малки вздернутым чучур често искате визуално да направите малко повече. За да създадете желания оптичен ефект се помогне на тези типове кадри, които могат да седнете на лицето си. Трябва да се обърне внимание на нос секреция част от модела – тя може да се бижута елегантен. В случай на голям нос по-добре да изберете очила, които имат дебели ламели, които са валидни дори и модел, оборудван с двоен мост. Вдигна горните ъгли помага да се балансират пропорциите.

При избора на размерите следва да се обърнат към стандартното правило: идеалната Ширина на рамки е равна на ширината на лицето.

Как да изберете очила за оглед

Важно е да се разбере, че в челните редици на оптични показатели, коригиращи имоти лещи, естетиката не трябва да бъде основен критерий при покупката. Реши какви очила да изберете, трябва да се вземат предвид няколко фактора:

    медицински показания;технологична Съвместимост на джантата и стъкло по време на монтаж;лесен за носене;антропологически признаци на главата и лицето;дълготрайност;хармонично визуално възприятие.

Лекарите препоръчват да се приемат като отправна точка, модел, която е била преди. По-специално, не трябва да се сменя на широк преглед, че сега по същество. В случая, когато поле на зрение с очила е ограничено, качество на живот може да се влоши. Ако проблемите със зрението са сериозни, трябва да избират храни, които имат голяма светлина врата. Това е по-удобно да се използва в модели с по-светъл цвят рамки, те са по-малко напрежение за очите.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén