Стил

Изкуствена кожа в различни цветове

В света на модата вече няколко поредни години заема специално място кожа като материал за производството на палта, палто покритие и обувки, създаване на ярки и изискани аксесоари.

Faux fur of different colors
Тези продукти изглеждат луксозно, ефектно и елегантно.

Въпреки това, струва си да се отбележи, че днес все по-голям брой хора се застъпва за правата на животните, като по този начин протестират срещу използването на кожата и козината. Тази тенденция се поддържа от много световно известен дизайнер на модни къщи, които украсяват своите модели с помощта на изкуствена кожа в различни цветове.

Уникални технологии и иновативни технологии са позволили на човечеството да създаде материал, който при всичките си външни параметри, идентични на естествените дрямка, но не дал никакви форми на жестоко, жестокостта към животните.

Faux fur of different colors

В допълнение към великолепна пищност и шелковистости, изкуствен боядисани кожи от познатите естествени нюанси до ярки наситени цветове ви позволява да се даде начин на специална пикантность и индивидуалност.

Предимства изкуствена кожа

По рафтовете На магазините за луксозни и стилни дизайнерски дрехи все по-рядко могат да се видят предмети от естествени материали. Много fashionistas този факт, обаче, може да е обидно, след като приключва с предимствата на алтернативен синтетични заместители, тази ситуация може само да се моля. Сред най-очевидните ползи от изкуствена кожа заслужава да се отбележи следните положителни характеристики:

    неговата човечеството без уродования бозайници; достъпна цена, която позволява на кожени изделия за повечето любители на изисканост и елегантност; съвременни технологии на производство, осигуряват високо качество на материалите, което едва ли може да се разграничи от естествени; трайни и устойчиви на износване, запазвайки първоначалния си вид в продължение на много години и са непретенциозни към условията на съхранение и не се нуждаят от специални грижи; с различна дължина на власинките, различни цветове позволява да се създават предмети, дрехи, аксесоари, които ще отговарят на стилен и модерен тенденции; напротив, естествен дрямка е подходящ за всички видове експерименти с расцветкой и обработка, които ценят особено модни стилисти.

Така че не пренебрегвайте синтетична кожа ако изберете стилни топли дрехи. Това не само ще спести на бюджета, но и си грация и привлекателност, за да отговарят на всяко заядлого модника.

Faux fur of different colors

Известни световни модни дизайнери настояват за използването на най-ярка и пъстра палитра от цветове, за създаване на модерен начин на представители на прекрасната половина на човечеството. Благодарение на изобилието от цветове в кожени дрехи може да подчертае индивидуалността и уникалността на всяка жена, за да добавите блясък, екстравагантност и неповторим шик.

Изкуствена кожа е синьо, зелено, розово и жълто

Според законодателите на модата, този сезон всичко е възможно. На модните подиуми най-известните марки и дизайнери представена много „вегетариански“ кожени изделия, които са с ярки щампи, комбинации на цветове, обикновен цвят. Това изглежда стилно и придава пикантност на ежедневния начин на съвременната дама.

Красота и кожа, предложени на съвременната кожа индустрия, ви дава възможност да вземете необходимата цветова гама, които подчертават „жар“ на всяка жена. В допълнение към обичайните естествени нюанси от Черно до кафяво-червено, в света на модата се фокусира върху използването на кожи дрехи с различни цветове и пъстри комбинираната.

Faux fur of different colors
Faux fur of different colors

Козината син цвят изглежда благородно и е напълно по мярка, без излишен патос и яркост. Палто или кадър на козината на голубоватых цветове ще е страхотно на момичета с русыми коса и руси жени. С такива цветове, можете да дадете на „спокоен“ величието на жените, подчертавайки нейния образ от монотонността на ежедневието. Син канала – това е победа, която придава особена почтеност на неговия собственик.

Faux fur of different colors
Faux fur of different colors

Зелена кожа сред аристократични и изящни цветя, които през този сезон са представени на широката палитра: от Изумрудения до мръсни бутилки нюанси. Според стилисти, тази цветова гама ще отговарят на златокудрой „слънчева“ момичета. Козината не само да подчертае величието на цвета на косата си, но и ви позволяват да скриете зачервяване на кожата, характерни за този тип.

Faux fur of different colors
Faux fur of different colors

Розова кожа-това е въплъщение на нежност и женственост. Изделия от кожа тапицерия в нежно-розови тонове добавя специална изисканост, елегантност и изтънченост. Лесно се съчетава с много по-тъмни цветове. Всяко момиче, независимо дали е блондинка или брюнетка, независимо от тяхната възраст ще изглежда изключително и изящно.

Faux fur of different colors
Faux fur of different colors

Жълта кожа е идеален за тези, които обичат да експериментират, удиви и да изпълни живота си с яркост и слънчеви лъчи. Този цвят е един от най-популярните през този сезон, за да говорят за най-новите и модерни кожени колекции на водещи дизайнери. Характеристика на най-новите модели от Москино, Марни, Givenchy е използването на жълто куп допълнителни разпечатки черни кръгове, абстракция, разноцветни линии. Ако искате да сте в тенденция, на ярко-жълта палитра-това е отличен избор!

Синьо, лилаво, оранжево и лилаво от изкуствена кожа

Faux fur of different colors
Faux fur of different colors

Синята кожа се откроява със своята изтънченост и елегантност. Всяко момиче в синьо палто или други кожени изделия ще продължи да изглежда като кралица. Комбинацията от синьо-сребриста кожа рамка с по-тъмни цветове придава наситеност на изображението елегантни жени. Закупуването на кожени палта от този цвят, Вие не съжалявам, защото тя винаги ще изглежда очарователно и монтаж в всяка ситуация, привличайки възхитените погледи на околните.

Faux fur of different colors
Faux fur of different colors

Лилаво кожа изглежда самостоятелни и стилно. Сам по себе си този цвят е богат и не се нуждае от допълнителни рисунки и гравюри. Ето защо продукти в тази палитра от цветове представени, както твърди. По-привлекателни купчина, като че изглежда страхотно на момичета с руса коса и кестенява коса.

Faux fur of different colors
Faux fur of different colors

Оранжев кожа през този сезон са представени различни ярки цветове: от тъмно до оранжево. Според дизайнерите, този цвят трябва да бъде в гардероба на всяка жена. Обаче вие трябва да бъдете внимателни златокудрой красавици, тъй като те са в кожени изделия от този цвят могат да се сливат и губят първоначалните си характеристики.

Faux fur of different colors
Faux fur of different colors

Лилаво кожа с моден тренд, но да си позволят в реалния живот може да е предизвикателна момиче. Увереност, изразителността, индивидуалност, целенасоченост – това са характеристиките, които дава лилаво кожа любовница. Обаче, това не е страх, а по-скоро да се опитате да експериментирате и да попълните живот, особено в студено Снежна време на годината, яркост, насищане на енергията.

Faux fur of different colors
Faux fur of different colors
Faux fur of different colors
Faux fur of different colors
Faux fur of different colors
Faux fur of different colors
Faux fur of different colors
Faux fur of different colors

Избора на цветовата гама за палта или други дрехи, да слушате своите вътрешни усещания: как се чувстваш в един или друг цвят. Най – важното-не следват модата, но за да „чуят“ за него!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén