Стил

Изкуствена кожа в различни цветове

Изкуствена кожа в различни цветове

В света на модата вече няколко поредни години заема специално място кожа като материал за производството на палта, палто покритие и обувки, създаване на ярки и изискани аксесоари.

Тези продукти изглеждат луксозно, ефектно и елегантно.

Въпреки това, струва си да се отбележи, че днес все по-голям брой хора се застъпва за правата на животните, като по този начин протестират срещу използването на кожата и козината. Тази тенденция се поддържа от много световно известен дизайнер на модни къщи, които украсяват своите модели с помощта на изкуствена кожа в различни цветове.

Уникални технологии и иновативни технологии са позволили на човечеството да създаде материал, който при всичките си външни параметри, идентични на естествените дрямка, но не дал никакви форми на жестоко, жестокостта към животните.

В допълнение към великолепна пищност и шелковистости, изкуствен боядисани кожи от познатите естествени нюанси до ярки наситени цветове ви позволява да се даде начин на специална пикантность и индивидуалност.

Предимства изкуствена кожа

По рафтовете На магазините за луксозни и стилни дизайнерски дрехи все по-рядко могат да се видят предмети от естествени материали. Много fashionistas този факт, обаче, може да е обидно, след като приключва с предимствата на алтернативен синтетични заместители, тази ситуация може само да се моля. Сред най-очевидните ползи от изкуствена кожа заслужава да се отбележи следните положителни характеристики:

    неговата човечеството без уродования бозайници; достъпна цена, която позволява на кожени изделия за повечето любители на изисканост и елегантност; съвременни технологии на производство, осигуряват високо качество на материалите, което едва ли може да се разграничи от естествени; трайни и устойчиви на износване, запазвайки първоначалния си вид в продължение на много години и са непретенциозни към условията на съхранение и не се нуждаят от специални грижи; с различна дължина на власинките, различни цветове позволява да се създават предмети, дрехи, аксесоари, които ще отговарят на стилен и модерен тенденции; напротив, естествен дрямка е подходящ за всички видове експерименти с расцветкой и обработка, които ценят особено модни стилисти.

Така че не пренебрегвайте синтетична кожа ако изберете стилни топли дрехи. Това не само ще спести на бюджета, но и си грация и привлекателност, за да отговарят на всяко заядлого модника.

загрузка...

Известни световни модни дизайнери настояват за използването на най-ярка и пъстра палитра от цветове, за създаване на модерен начин на представители на прекрасната половина на човечеството. Благодарение на изобилието от цветове в кожени дрехи може да подчертае индивидуалността и уникалността на всяка жена, за да добавите блясък, екстравагантност и неповторим шик.

Изкуствена кожа е синьо, зелено, розово и жълто

Според законодателите на модата, този сезон всичко е възможно. На модните подиуми най-известните марки и дизайнери представена много „вегетариански“ кожени изделия, които са с ярки щампи, комбинации на цветове, обикновен цвят. Това изглежда стилно и придава пикантност на ежедневния начин на съвременната дама.

Красота и кожа, предложени на съвременната кожа индустрия, ви дава възможност да вземете необходимата цветова гама, които подчертават „жар“ на всяка жена. В допълнение към обичайните естествени нюанси от Черно до кафяво-червено, в света на модата се фокусира върху използването на кожи дрехи с различни цветове и пъстри комбинираната.

Козината син цвят изглежда благородно и е напълно по мярка, без излишен патос и яркост. Палто или кадър на козината на голубоватых цветове ще е страхотно на момичета с русыми коса и руси жени. С такива цветове, можете да дадете на „спокоен“ величието на жените, подчертавайки нейния образ от монотонността на ежедневието. Син канала – това е победа, която придава особена почтеност на неговия собственик.

Зелена кожа сред аристократични и изящни цветя, които през този сезон са представени на широката палитра: от Изумрудения до мръсни бутилки нюанси. Според стилисти, тази цветова гама ще отговарят на златокудрой „слънчева“ момичета. Козината не само да подчертае величието на цвета на косата си, но и ви позволяват да скриете зачервяване на кожата, характерни за този тип.

Розова кожа-това е въплъщение на нежност и женственост. Изделия от кожа тапицерия в нежно-розови тонове добавя специална изисканост, елегантност и изтънченост. Лесно се съчетава с много по-тъмни цветове. Всяко момиче, независимо дали е блондинка или брюнетка, независимо от тяхната възраст ще изглежда изключително и изящно.

Жълта кожа е идеален за тези, които обичат да експериментират, удиви и да изпълни живота си с яркост и слънчеви лъчи. Този цвят е един от най-популярните през този сезон, за да говорят за най-новите и модерни кожени колекции на водещи дизайнери. Характеристика на най-новите модели от Москино, Марни, Givenchy е използването на жълто куп допълнителни разпечатки черни кръгове, абстракция, разноцветни линии. Ако искате да сте в тенденция, на ярко-жълта палитра-това е отличен избор!

Синьо, лилаво, оранжево и лилаво от изкуствена кожа

Синята кожа се откроява със своята изтънченост и елегантност. Всяко момиче в синьо палто или други кожени изделия ще продължи да изглежда като кралица. Комбинацията от синьо-сребриста кожа рамка с по-тъмни цветове придава наситеност на изображението елегантни жени. Закупуването на кожени палта от този цвят, Вие не съжалявам, защото тя винаги ще изглежда очарователно и монтаж в всяка ситуация, привличайки възхитените погледи на околните.

Лилаво кожа изглежда самостоятелни и стилно. Сам по себе си този цвят е богат и не се нуждае от допълнителни рисунки и гравюри. Ето защо продукти в тази палитра от цветове представени, както твърди. По-привлекателни купчина, като че изглежда страхотно на момичета с руса коса и кестенява коса.

Оранжев кожа през този сезон са представени различни ярки цветове: от тъмно до оранжево. Според дизайнерите, този цвят трябва да бъде в гардероба на всяка жена. Обаче вие трябва да бъдете внимателни златокудрой красавици, тъй като те са в кожени изделия от този цвят могат да се сливат и губят първоначалните си характеристики.

Лилаво кожа с моден тренд, но да си позволят в реалния живот може да е предизвикателна момиче. Увереност, изразителността, индивидуалност, целенасоченост – това са характеристиките, които дава лилаво кожа любовница. Обаче, това не е страх, а по-скоро да се опитате да експериментирате и да попълните живот, особено в студено Снежна време на годината, яркост, насищане на енергията.

Избора на цветовата гама за палта или други дрехи, да слушате своите вътрешни усещания: как се чувстваш в един или друг цвят. Най – важното-не следват модата, но за да „чуят“ за него!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén