Бельо

Италианско бельо

Италианско бельо

Италианско бельо

Характеристики

Всеки уважаващ себе си момичето е много отговорно се отнася към избора на бельо.

Италианско бельо

Фактът, че бельото е в денонощния контакт с кожата, така че тя трябва да бъде качествена и да не доставят на неговия притежател неудобства. Освен това искам да бельо изглежда стилно и украшало момиче.

Италианско бельо

Италиански фирми отдавна доказали себе си като един от водещите в производството на дамско бельо. Вече не едно десетилетие марки за дамско бельо от Италия заемат върха на планината Олимп в областта на бельо на модата. Умело съчетава най-високо качество на своите продукти и оригинален дизайн, отговарящ на тенденциите на световната мода, италиански компании продължават да пазят чисто и да останат най-добрите.

Италианско бельо

Една от тайните на успеха на италианската бельо е, че той е превъзходен сяда на всяка женска фигура.

Специалисти от компании внимателно и подробно са изследвали женската физиология, а след това направихте почти идеални лекала. Може би си мислите, че комплекти от сутиени и бикини, направени по тези скици, изработени по индивидуална заявка. Именно за марките дамско бельо от Италия може с увереност да се каже, че те знаят точно какво иска една жена.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Качество

Производителите на дамско бельо в Италия много внимателно да се контролират всички етапи на създаването на своите продукти и да поддържат високо ниво на качеството на прането.

Най-добрите материали, независимо дали са естествени памук и коприна или изкуствени тъкани, използвани при създаването на модели за бельо. Бельо от такива материали, които не само ще е хубаво да се усеща в тялото на жената, но и няма да загубят формата си в процеса на чорапи.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Контрол на качеството не се ограничава само с подбора на материали.

При задълбочено проучване на продуктите на италианските производители просто е невъзможно да се намери поне един недостатък в фуги и обработка на ръбовете. Всичко това става възможно благодарение на използването в производството на най-модерните технологии в областта на шевни и обработка на готовите изделия.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

При автоматизирана нанасяне на рисунката италиански производители също показват бдителни и внимателно да проверяват ръчно готови продукти за съответствие на заявената за качество.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Гама

Широка гама от италианско дамско бельо, ви позволява да вземете необходимия комплект за всички поводи и за всяко настроение.

Сред моделите бельо може да се намери и неутрален сдържан в своя стил комплект за ежедневието, и интригуващ и страстен, определени за срещи с любимия човек, и удобен комплект за сън.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Изберете от този сорт трябва да са само на вкус, защото като всеки от тях може и да не се съмняват.

Италианско бельо

За тези жени, които искат да прикрият някои особености на своята фигура, италианско бельо ще стане най-добрият вариант за решаване на този проблем. Правилно подбран комплект дамско бельо ще седне на женската фигура е изгодно да подчертава нейните достойнства.

Хищни провокативни комплекти, нежно бельо, успокояващи пастелни нюанси, ярки и страстни комплекти – бельо от Италия ще помогне на жените да определят настроението на всеки ден.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Марки

Сред многобройните производители на дамско бельо в Италия има такива, които здраво закрепено за себе си титла на един от най-добрите марки. И така, производителите може да се дължи на италианската марка La Perla.

Италианско бельо Италианско бельо

Започнала своята история в средата на миналия век, компанията La Perla направи истинска революция в снабди с индустрията и се превърна в адвокат на модата в тази посока. Именно под тази марка за първи път се появява дамско бельо други цветове, вместо обикновените бели и черни комплекти. Тази марка е направила ново осъзнаване на понятието бельо, което сега не само се крие под дрехите си, а може да бъде луксозен и красив.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Изискани модели на марката La Perla, удивително съчетаващ в себе си многогодишни традиции и на съвременните иновации, изпъкват сред останалите с лукс и финес. Създаване на елегантни модели дамско бельо, компания La Perla не забравя и за най-високо качество и комфорт.

Италианско бельо Италианско бельо

Благодарение на това отношение към случая, бельо тази марка е удобно част от женския гардероб.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Бельо на марката Пиер Карден се произвежда всяка година в рамките на две колекции – пролет-лято и есен-зима.

Разнообразие от цветове и текстури ви позволява да вземете комплект дамско бельо за всеки вкус. Както и всички италиански производители, Pierre Cardin използва само висококачествени и иновативни материали, които са поддържат форма и да помогне коригира фигурата.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Оригинални модели от тази марка е лесно различим от фалшификатите наличието на висулки във формата на логото на компанията на бюстгальтерах и корсетах.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Италианската марка Tezenis съчетава отлично качество и дизайн на своите продукти на приемливи цени.

По този начин, бельо тази марка дава възможност на широк кръг от жени да оценят италианско качество и получи по един комплект.

Италианско бельо

В продължение на почти 15 години на съществуване на тази марка спечели любовта на младежта, освобождавайки показно и с вкус младежки колекция дамско бельо и дрехи за дома. Изгодни цени и богат асортимент от модели привлича най-много купувачи.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Колекция на тази марка се отличават със своята яркост и чувство за стил и необичайни цветове в камуфлажна теми или хищни сафари ще добави цветове в ежедневие.

Италианско бельо

Сравнително младата фирма за производство на дамско бельо на Iva заема почетно място на пазара за италианско дамско бельо.

Качество и грижа за комфорта на широка гама от ценовата категория икономична и премиум – всичко това поспособствовало растежа на успеха на марката на Iva. Разработчиците на компанията се трудят неуморно. За цялото съществуване на дружеството беше създадено около 40 модела корсетного бельо с патентованата форма на чаши, предназначени да се подчертае красотата на женските гърди.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Iva мисли за своите клиентках, и това кара много жени отново се търси подходящото бельо сред моделите на тази марка.

Италианско бельо Италианско бельо

Още една италианска марка на бельо Mioocchi началото на своето съществуване през далечната 1965 година.

Като акцент на високо качество на готовите продукти, през 2003 г. фабриката, отива на съвременното компьютеризованное производство, което се счита за един от най-добрите в цяла Италия.

Италианско бельо Италианско бельо

В своите колекции компанията Mioocchi умело съчетава най-новите модни тенденции и информация, позволяващи да се подчертае индивидуалността на всяка жена.

Силни и отдадени, мечтательные и романтични – сред моделите на марката Mioocchi всяко момиче ще намери комплект бельо за харесало.

Италианско бельо Италианско бельо Италианско бельо

Италианската фирма Lormar полюбилась много жени на достъпна цена и широка гама от дамско бельо.

За момичетата с малки гърди или с голямо разстояние между издути гърди, за да проверите сутиен push-up с гелевыми вложки от тази фирма. За разлика от пяна, гел, не е деформиран по време на измиване, че продляет срок на експлоатация бельо. За сметка на гелевых вложки гърдите ви и ще вдигна, като съблазнителни очертания.

Италианско бельо Италианско бельо

Още една марка, качеството на която проверени я повече от 30 години съществуване, е Sielei.

Смесица от традиции и съвременност, отразени в колекциите на тази марка. Мотото на компанията призовава за „съживяване на тялото си“. Това, без съмнение, поспособствуют комплекти, бикини и сутиени модни колекции на Sielei. Комбинация от високо качество и неповторим дизайн на продуктите на тази марка са спечелили сърцата на милиони жени по цяла Русия и Европа.

Италианско бельо Италианско бельо

Още една италианска марка на бельо се произвежда голяма компания със световна известност Velmont Group LLC, която също има право на производството и процесуално представителство на търговска марка Pierre Cardin.

За производството на продуктите Velmont материали са избрани с голямо внимание, а също така се провеждат и множество тестове за алергени в използваните красителях. Модели на бельо традиционно се представят в две посоки: класически и модерен.

Италианско бельо Италианско бельо

Красиви модели

Този модел на марката Pierre Cardin за решителни жени и смели обольстительниц.

Хищни мотиви ще добави начин на дерзкости и сексуалност, а прозрачната мрежа и дантела, с които са облицовани с гащи и сутиен, сведут всеки човек с ум.

Италианско бельо

Цветово решение на този комплект дамско бельо на марката La Perla не може да бъде по-подходящ за летни премени.

Интересно дизайнерско решение на чашките на сутиена и тяхната форма ще носят фанелката на върха на такова бельо. Тънки материали, от които е направен този стилен и ярък тюркоаз комплект, ще се чувствате комфортно дори и в най-горещия ден.

Италианско бельо Италианско бельо

Класическите форми на класическия бельо Lormar в съчетание с ярък и пищен червен цвят изглежда много атрактивно.

А декорация кристали на бикини и поотделно сутиен придава на образа на изисканост и блясък.

Италианско бельо

Ярък и стилен комплект Tezenis с необичаен и смел принтом не може да бъде по-добре подчертават силна и гореща природа на млади момичета. Ярки цветови решения и удобен за ежедневно носене модел ще заеме достойно място в младежкия гардероба.

Италианско бельо

Comments are Closed

Theme by Anders Norén