Стил

Интересни стилни прически за средна коса. Оформяне стъпка по стъпка

Интересни стилни прически за средна коса. Оформяне стъпка по стъпка

Жените с коса със средна дължина, можете да променяте изображения, в зависимост от настроението, това не отнема много време, пари и усилия. Първоначално, всеки ден различни, може да се използва за коса. Достатъчно за овладяване на 3-4 основна версия за инсталиране и непрекъснато се моля за себе си и околните с необичайните образи.

Елегантни прически с переплетениями за средни коса

Прически за средна коса, украсена с плетением кос, привличат погледи на околните, изглежда интересно и романтично. Огромно разнообразие от видове плетене ви позволява да създадете незабравим образ, тъй като много млади дами, така и за възрастни жени.

Освен това, поради факта, че по време на тъкането, на принципа на обема на моделиране на прически с плитки са подходящи за момичета с гъста коса.

Spit-водопад

За дизайн прически ще ви трябва: гребен масаж и честа гребен с по-тесен край (за отделяне на направления), 6-7 фиби щипки за коса, жгутом или гумена лента в цвета на косата, скоби, антистатик за коса.

Прически за средна коса, ние ще разгледаме в тази статия

Процедурата е следната:

Разделете косата на прав път (на косата) (възможни варианти – в средата, отстрани);с един ръб от разделите разпределят на равни кичура, за удобство, за да ги разделят един от друг клипове.започнете тъкане на класическата стандартна плитки, переплетая направления, переливаясь една в другав процеса на спъват, с всяка горната нишка, за да вземете допълнително кичур коса.долните кичури в кошница, да не вземеш почивка на свободно място, създаване на видимост на водопада.за да вземете Блум плитка останал конска опашка коса обикновена плитка и поставяне на ластик или щипка;извършване на действия стъпки 2, 3, 4 и 5 за другата страна на пробора.две плитки,се формира от двете страни на съединителя, за да се слее и поставяне на ластик.за да повдигнете косата в задната част на главата, и осигуряване на възнаграждения на дъното с помощта на фиби.потопете косата и ги разпредели равномерно, за да се прикрие определяне на водопад шиш.спрей антистатик за коса, за коса не электризовались и не пушились.

Особено интересно изглежда тази прическа за средно дълга коса, боядисани в цвят. Отделяне на кичури един от друг и ги равномерно разпределение, коса изглежда обемно и оригинално.

Обратна spit

загрузка...

За да се определи мястото, където ще започне spit (в средата, асимметрично и т.н.);да се разделят на избраната направление 3 равни части;част на косата от дясната страна на главата доведоха под средната за страната (припокриване).лента за коса от лявата страна започват на правото (припокриване);вдясно направления постепенно (след всяка стъпка, плетене) направления са добавени от дясната страна и затворени направления в лявата страна.към лявата направления постепенно (след всяка стъпка, плетене) кичура се добавят от лявата страна и се преплитат с дясно;стъпки 5 и 6 се извършват последователно, докато направления proplyene не е свързан., бр.когато по-голямата част на косата от лявата и дясната части се преплитат, останалата част от косата заплетать класически плитки.в краищата на косата , за да хвана ластика.

Кошница Кос

Ще ви трябва: гребен, тънки жгутики, косата невидим.

Направете раздяла от тила към челото;от двете страни на главата плитка обратна плитка;процес, за да се препънат чувал от времето на главата на раздяла (широк кичур се разделят на три тънки и постепенно подхватывая свободни коса от двете страни, мъжество косата на раздяла);след изпълнението на шиш от едната страна на пробора, за да вземете останалата коса с помощта на дъвка;същите действия, както в стъпки 3 и 4, за да прекарат с друга част на главата;две парчета на шиш да се направи в противоположни посоки (заместители на главата) и го закрепете с помощта на невидимок;подлечить косата си с лак за коса.

Пухкави ножницата

Разпределете 3 равномерните кичура коса от ляво, от средата и от дясната страна;усукване на 3 направления, избрани в класическата плюе, постепенно добавяне на тънък кичур коса от двете страни, без това да повлияе на останалата част от косата трябва да бъдат спокойни, не плътно притискане на кичури, оставяйки пропуски в плитки; френски опашка, докато всички тънки кичура от двете страни не бъдат предприети;в резултат на масивен серво;за по-голям обем, в резултат на коса леко се анализира (разкъсвам на парчета направления остър ръб на гребен или с пръсти);пухкави плитки са готови.

Френска плитка

Ширити да започне с началото на растежа на косъма (предна делът на);три направления са усукани заедно, като в стандартната версия на часовниковата стрелка;постепенно са вплетени в трите основни направления на тънки снопчета коса от двете страни;вземете кичур от дясно и завой към средата на кичури;да се вземе направление на ляво и на переплетая със средна направления;стъпки 4 и 5, За да се направи последователно, докато всички секции са разположени от двете страни трябва да бъдат събрани в една плитка. оправи косата си на ластик или заколкой.

Спайк

Ще трябва внимателно да се вържете спутавшиеся коса, кичури трябва да равномерен тънък. Със сплъстена коса трудно заплетать си красиви ухото.

Разделете косата си в средата (разпада);първото замъка, за да вземе от самото начало на раздялата, в продължение на две страни;Propietate последователно на десния и левия кичур със средна една шепа от косата;всеки тъкат, за да вземете допълнителни тънки кичура от двете страни на основната част на шиш;всички коса от двете страни трябва да бъдат вплетени в косата си;неизползвани краищата на косата ширити стандартно ширити и осигуряване на ластика и се оставя на косата в опашка, улов заколкой.

Романтична прическа с косата си

Всички възможни варианти на прически с косата си ще изглежда добре като ежедневна възможности, така и вечерното представяне. Луксозен облик, от която изтича гъста, добре поддържана коса. Ако косата е далеч от съвършенство (тънка, слаба), в този случай, стилисти препоръчват използването на компактни прически (ролки, плитки и т.н.).

Къдрици с помощта на ролките

За по-добра фиксация и най-красив ефект на процеса на вълна, маши, по-добре се правя на леко влажна коса.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén