Стил

Hoody с дънки: стилна комбинация

Hoody с дънки: стилна комбинация

Hoody през 2019 година не губи своята популярност, тя все още е актуална, както и преди.

Hoody и дънки – най-успешните и стилни комбинации, които са експерти в света на модата се препоръчва за тези, които обичат такива спортни пуловери.

Популярни модели са класически дънки и бойфренды.

Дънки-бойфренды и свитшот

Според стилисти, това е човек, способен да създаде switchtm максимално хармоничен начин. Комбинацията от тези две предмети от гардероба на жените се оказва леко момчешки, палава лук. За предпочитане е да изберете пуловер модел колкото се може по-прости.

Като се има предвид, че дънки-бойфренды, особено с дупки и ожулвания, сами по себе си са ярък елемент в комплекта, пуловер трябва да бъде проста.

Подходящ твърди сив или бял свитшот, не е зле също така ще изглеждат модели с фин дизайн, изпълнени в неутрални цветове. Човек идеални съкратен модели на горнища, те не трябва да се прекалено свободни.

Сред обувки под такъв тандем добър избор ще се превърне в ниски обувки, маратонки, мокасини, ботуши на нисък ток. За момичета, които са различни екстравагантни вкус, костюм и обувки-лодка на ток.

загрузка...

Носенето на обувки на високи токчета, можете леко свиване панталони, разкриващи красива глезена. Като аксесоари, които можете да изберете обемни възглавници върху мека основа, малка кожена раница или чанта.

Класически дънки и hoody

Дънки, класически избират модели момичета и жени с консервативен вкус. С тези дънки можете да носите абсолютно всякакъв стил-спортен трикотаж. Черна hoody с дънки, облегающая фигура, идеален за ежедневна изглежда в тази рокля аз дори може да се появи по време на работа, ако няма строг дрес код.

За удобство, всеки ден Лъкове могат да бъдат допълнени с удобни обувки на ниско движение. Ако искате да придадат образ на женственост и елегантност, трябва да се предпочитат обувки, сандали, високи обувки или ботуши на ток.

В 2019-2019 година действителното и монохромность и контраст в люка. В първия случай можете да се облечете черен пуловер и черни дънки, и втората – по-светъл отдолу и тъмни отгоре, или обратното.

Представители на младежи, които обичат многослойность в облеклото, ще оценят лук, състоящ се от дълга бяла риза, черен пуловер и тъмно сини дънки в класически стил. За да се подчертае лукс и шик комплект ще елегантен обувки на токчета.

Обърнете внимание на тази снимка Как се носят свитшот с дънки, за да бъде в тенденцията тази година е:

Comments are Closed

Theme by Anders Norén