Стил

Функционалност и комфорт – кухня с остров в съвременна интерпретация

Функционалност и комфорт – кухня с остров в съвременна интерпретация

Правилно оборудвана работна зона в Центъра на модерната кухня, стая, с помощта на острова – многофункционална маса, на която са някакви приспособления и уреди. Тази иновация позволява ефективно да се организира пространството, създавайки най-удобен триъгълник между мивка, хладилник и кът за приготвяне на храна.

Добра маса за кухня остров

Правилно оборудвана остров структурата може да бъде оборудвана с мивка, печка, абсорбатор. Това ще изисква определени разходи, време и финанси. Но окончателното ястия ще бъдат много по добри от много други проекти.

Често кухня остров модерни собствениците на имоти предпочитат да правят по поръчка, а не да купуват в готов вид. Основни предимства на оригиналния изпълнение:
• Функционалност. Добре разположен устройства, обема на паметта може да се замени с напълно оборудвана кухня.
• Ергономичност. Лесно да се движите, да се готви, за да изпълни необходимите манипулации по освободившееся място.
• Неочакваност. Модел острови могат да бъдат изработени в голямо разнообразие от стилове, цветове, размери и форми.
• Универсалност. Кухня елемент може да играе ролята на работна площ, бар столове, стелажи, маса за хранене.
• Естетичност. Яркост, изтънченост, претенциозност – тези функции могат да придадат на кухнята е проектирана като цяло, вътрешността на острова.

С този остров масата може да бъде уместно да се разделят на зони за гарсониера или обща дневна-кухня. Формата на елементите може да бъде кръгла, овална или квадратна.

Модерна малка кухня с остров

Сред най-популярните възможности, в домовете на мебели с големи планове пол, Селски имоти. Най-добре е, ако имате отделна трапезария и кухня с площ не по-малко от 25 кв. м. м. и В случай, когато кухнята е малка, пълна маса-можете да замените компактен полуостров или малък мобилен остров. Най-важното е, да оставя място за крила с ширина не по-малко от 1 метър.

Изграждане на полуостров трябва да се присъединят към стената или в кухнята нещо. Резултатът ще бъде продължение на проектантите във формата на буквата П или Г Може да се използва флип плота. Значително спестяване на пространство, като елемент, в случай на необходимост ще играе ролята и на маса за хранене в малка стая.

загрузка...

Стил за кухня остров

Гъвкавост и разнообразие от модели позволява използването на дизайн в различни стилове и направления. Сред тях са:
1. Класика. Островен плот е изработен от естествени материали, незагроможденной и просторна. С помощта на подпорка и арх можете да украсите повърхността и вградени рафтове.
2. Минимализъм. Вградена техника, функционална зона за съхранение. Декор не трябва да бъде, врати, шкафове най-често отделно.
3. Хай-тек. Присъствието на геометрични форми, изчистени линии. От мебелите в стаята малко, цветовата палитра на контрастите.
4. На страната. Икономичен вариант на подреждане. Включва в себе си различни видове нетиране, дървени предмети, ситцевые пердета и хавлии.
5. Модерен. Голям брой от стъкло и метал. Форма на гладка, обтекаемая. Преобладаващите цветове са сиво, бяло и черно. Домакински уреди и кухненски съдове и прибори се съхраняват в затворени шкафове.

За популярния стил loft е уместно могат да бъдат два вида острови. Това могат да бъдат модерни – хром лъскав, оригинални. В друг случай, стил предполага дизайн, който е тъмен и груб, специално украсен с дървени дъски или тухли.

Оригиналната кухня-всекидневна с остров

В някои апартаменти и частни домове кухня, всекидневна с кът за сядане. В такива случаи, на острова се разполага по разделителната линия между двете помещения. Но размерът и формата на дизайна е въпрос на дизайна на интериора на хола. Визуален елемент може да изглежда по различен начин конструкция от кухня ще бъде по-функционален характер, и тези, които живеят на острова ще изглежда като част от оригиналния декор.

Най-често тази опция се реализира в студиото. За по-младото поколение се превръща в подходящо разположение в почти всички кухненски принадлежности в малкото пространство на острова. По рафтовете На магазините или на специални стелажи, други устройства и хардуер. Не по-малко важно е комбинация на остров с бар.

Стилна кухня с остров и барна

При създаването на модерно кухненското пространство в центъра на инсталиране на кухненски остров с барна. Това е необходимо не само в семействата, където често се използват или се събират на спиртни напитки. Тези елементи се съчетават в себе си голям брой предимства:
• Повишена функционалност.
• Гъвкавост на конструкцията.
• Възможност за зониране.

Стилен остров с барными рафтове може да бъде продължена в кухнята или да остане сам. Популярни на много нива конструкция, височината на която се адаптира индивидуално в съответствие с нарастването на помещения и условия на експлоатация.

Достоен избор – ъглова кухня с остров

Дори и в малка кухня може да се реализират оригинални островни дизайн. Можете да използвате L-образна или ъглова планировка. Този подход ще осигури необходимото пространство за правилно проектиране на интериора.

За много видове недвижими имоти в ъгъла на кухнята са най-добрите възможности, за да осигури уникалност на стила и на необходимата за много области на ергономията свойства. Под L-образен кухненски кът подходящ за почти всеки модел на островен плот. Дизайн може да бъде просто елемент от декора и изпълняват множество функции, включително вградени оборудване и системи за съхранение.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén