Стил

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.

Традиционен френски маникюр — това е комбинация от бледо розова основа и бели ленти на върховете на ноктите

Универсален френски маникюр снимка 2017 г., от лъскавите списания предлагат разнообразяване на нови форми и цветове. Маникюр ноктите говорят за статута на момичетата, си предпочитания, начин на живот. Неутрален нежен тон, приложими както в ежедневието, така и на празнични поводи.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Контрастните цветове са познати на френча актуални през 2017 г. Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Комбинация от френски маникюр и нокти-арт

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Прозрачна основа и ярко червено върховете

Красиви ръце – е отражение на вътрешния свят на момичета. Свеж, неброский маникюр, който хармонично изглежда на разходка, у дома и в офиса привлича мъжете. Класическият френски маникюр е подходящ модерен момиче е перфектно, но вече е малко отегчен. Неговите разновидности заемат първите страници на лъскавите списания.

През 2017 г. стилисти, които не са спрени в експерименти и са предложили на публиката нови модни тенденции за френски маникюр:

    контрастните цветове са познати на френча; наличието на фолио и фолио златен или сребърен цвят; линия на усмивки във формата на вълни, зиг-заг, буквата V; вертикална или двойна линия усмивки; металик, мрамор маникюр; полупрозрачни нюдовые нюанси; комбинация от матирана и лъскава лак.

Популярен става използването на нийл-аксесоари, които дават начин на уникалност и оригиналност.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Всеки пръст е различен Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Горчица цвят — чудесен вариант за право на усмивки във френския маникюре Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Зимния вариант на френча

Как да направим френски маникюр: стъпка по стъпка ръководство

Преди създаването на френча ще трябва да нокътната плоча в реда. Неаккуратные кожичките развалят впечатлението, дори и от стилен дизайнерски маникюр. При моделиране-добре е да изберете минимална дължина са бадем или овална форма.

Измийте ръцете си със сапун, а след това, за да обезмаслени ноктите, убивам ги лакочистител.

За изравняване на повърхността на плаката и нейните цветове са витамин рамка за защита на минерали.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.

Преди създаването на френча ще трябва да нокътната плоча в реда. Неаккуратные кожичките развалят впечатлението, дори и от стилен дизайнерски маникюр, Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.По подобие на усмивка трябва на всички нокти на краката са плътно залепени ленти-шаблони за френски маникюр. Плевене растеж, като върховете се оставят отворени Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Важно да се вземе предвид продължителността на нокътя. Ако тя достига няколко милиметра, не трябва да се оставят малко място за лак. Краищата трябва впоследствие да изглежда естествено

По линия на усмивката трябва на всички нокти на краката са плътно залепени ленти-шаблони за френски маникюр. Плевене растеж, като върховете се оставят отворени. Ленти трябва да се засилят внимателно, като се избягват неравностите, издатини и пропускане на въздуха. Важно е да се вземе предвид продължителността на нокътя. Ако тя достига няколко милиметра, не трябва да се оставят малко място за лак. Краищата трябва впоследствие, за да изглежда естествено.

На свободни краищата леко се нанася специален двупосочен светъл лак, така че да не пропуска под шаблони.

След пълно изсъхване на лак трябва внимателно да се премахне листове.

Светъл лак за фиксиране на върха. Цвят може да варира от прозрачен до бежово.

За эстетичности маникюр е необходимо коригиране на нередности, както и премахване на излишната епидермиса.

На сухи, лак трябва да закрепитель, за покритие не потрескалось и блестеше.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Традиционния френч с россыпью камъни на безименния пръст на Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Двойна линия усмивки Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Такъв маникюр перфектно ще допълни образа на булката

В домашни условия френски маникюр се получава идеално направи само по тази инструкция. За професионални майстори има и други препоръки, защото те често идват за изграждане на нокътната плочка, че е много трудно да се направи самостоятелно.

Съвет! За да се постигне перфектна цвят на нокътната плочка, вътрешна повърхност се препоръчва да нарисува избелващ молив.

Че в тенденция това лято?

През този сезон основната тенденция в модната индустрия ноктите дизайн – страничната френски маникюр. Ультрамодное използването на ленти доведе до открито пространство решение в дизайна на френча. Основното правило на нов стил – цвят, не трябва да противоречат на общия образ на момиче и изглежда вкус при свързване в единна композиция.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Лунен маникюр — усмихни се в основата на нокътя, а не на една ръка

Модницам трябва да се обърне внимание на лунен маникюр. Това е преобърнат вариант на френча, когато усмивка прорисовывается не края на нокътя, а в основата.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Комбинация от класика и лунния маникюр – тренд на сезона

Цвят лак подбират по желание. Комбинация от класика и лунния маникюр – тренд на сезона. За оригиналност дупка, за да се покриват с фолио. Видове обърнати на маникюр, на френски език:

    обратно се извършва покритие на ноктите от основата; класически определена луната е черна на цвят, а основното покритие – червен; бистра е дупката и светъл цвят на на ноктите (могат да бъдат оцветени да направи всеки пръст); игра на контрастите между текстурирани покрития; визуално удължават ноктите може да се луната във формата на буквата V.

Ако изберете перфектния френски маникюр за лятото на 2017 г., снимка в техниката омбре са спечелили популярност в света на стил и блясък. Начин на свързване на съседните нюанси на цветовата палитра и контрастни най-важното в този сезон.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Френч с модерен метална обвивка Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.е Интересна комбинация от сиво и бледо розово Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Усмивка, граничи златисто линия

Френското омбре ноктите се проявява във варианти:

    плавни преходи тъмно към по-светло (синьо до синьо, червено с розов фон, той, кафяв до терракотовому); стречинг контрастиращи цветове, които се съчетават (сиво и бяло, жълто и синьо, лилаво и розово); стречинг контрастиращи тонове и цветове една палитра хоризонтално; нестандартно решение с помощта на различни техники (преход синьо до жълто с прорисованной усмивка на свободно върха на нокътя).

Съвет! По-добре ноктите да направи кратък. Те изглеждат естествени и могат да се вземат различна форма усмивки: вълнист, квадратна, остри.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Празничен вариант на френча Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.– Ярка френски маникюр с двойна линия усмивки Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Оригинален френски с пайети

Ультрамодный дизайн ще направи живота по-ярка

Да се подчертае индивидуален стил и елегантност с помощта на ультрамодного черно френча, който е особено популярен през 2017.

Дизайнерите са чесане на всички стереотипи лек маникюр. Неговата жар в нанасяне на ръба на нокътя черен лак. Форма на усмивката може да бъде различна, както и основното покритие на плаката. Бежово смело се заменят с други нюанси.

Интересно прилича на комбинация от лакове с еднакъв цвят, но с различна структура. Черен френски перфектно се съчетава с бижутерией, бижута от всеки стил.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Черно-бял обратната френски Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Френски маникюр допълва принтом в основата на ноктите Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Френч с графичен дизайн

Цветен френски маникюр с шарени избират творчески момичета. Той отлично допълва ярък образ и подчертава оригиналността на обладательницы. Може да се замени маникюр и ярки аксесоари.

Ярък френч е идеално ще допълнят модели на абстракция на безименните пръсти. Допълнителен дизайн може да се направи течни кристали, камъни, ажурна мрежа и дори на художествена рисувани.

До модни цветове 2017 включват:

    син; червен; кафяв; злато; сребърен.

Астролози препоръчват да се помни, че година преминава в Огнената Маймуна, така че при декориране на ноктите е важно да се използват червени нюанси, оранжево и жълто. Миналата година, на модната сцена се появява цвят марсала и досега не губи позиции. Модни претенциозност предполага използването на синьо, бардового и наситено-зелен.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Нежен традиционен маникюр допълва акцентными черни цветя Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Синя усмивка — оригинален вариант френча Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Нежен френски маникюр е украсена с рисунки под формата на цветя

Обикновен маникюр използват рядко, все пак той най-добре се съчетава с всякакъв начин.

Експерименти с форми усмивки особено добре дошли. Например, на V-образна линия нарича вид на френча шевроном. Можете да го направите във форма на плетене с помощта на различни цветове или просто бяло. Визуално удължаване на ноктите и става по-широко.

Друг интересен начин за украса на френч – милениум. На върха на нокътя се нанася пайети или плътен лак с блещукащите елементи.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Графичен дизайн на френски маникюр Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.V-образна усмивка Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Необичаен черно френч

Съвет!Ако ноктите са къси, усмивката трябва да се оправи и обратното.

Кой вземете лак за френски маникюр

За френски маникюр изглежда максимално естествено и същевременно ефектно, трябва да е той, в съчетание с оттенък на кожата.

За светла, за да проверите прасковени и нежно-розови тонове. Мургав красоткам трябва да се обърне внимание на нюанси на бежово и „прашна рози“. Тържественост ще добави лакове с пайети. За натуральности по-добре да изберете млечни цветове.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Събери цветовете на дъгата върху ноктите Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Космически дизайн, Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Комбинация от традиционни и лунната френча

Актуални цветове за сезона:

    наситен слива; кралския бордо и страстен червен; привличане на внимание златен; дълбоко синьо и нежно васильковый; тайнствен син сапфир; ультрамодный металик; черен.

Обикновените лакове за нокти бързо се изтриват или се нанася не много равномерно. Затова майстор в салони предлагат да се използват други материали за ефектен маникюр.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.За френски маникюр изглежда максимално естествено и същевременно ефектно, трябва да е той, в съчетание с оттенък на кожата Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.За светла, за да проверите прасковени и нежно-розови тонове Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Мургав красоткам трябва да се обърне внимание на нюанси на бежово и „прашна рози“

По снимката не може да се определи, каква техника използва капитана, но трайността на красивия маникюр зависи от много фактори.

Висока устойчивост на покритието гарантира акрилни и гелевое натрупване. Процедурата продължава не по-малко от 1,5 часа, но корекцията е необходимо само в рамките на 3-4 седмици.

На типсы първо поставете основата на розова прах, усмивка усъвършенстването на бяла. Ноктите е готов след опила. Изисква максимална концентрация и професионализъм.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Висока устойчивост на покритието гарантира акрилни и гелевое натрупване на Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Бърза процедура, но често срещана корекция при нанасяне на гел-лак Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Най-ниска устойчивостта на обикновения, но на обичайното, на достъпни за всеки, лак за нокти. С помощта на френч можете да направите сами

При използване на гела има два вида разширения: выкладывание две капки с различен цвят встык един към друг и последващото опиливание; създават ноктите на една маса, а усмивката рисуват отгоре.

Бърза процедура, но често срещана корекция при нанасяне на гел-лак. Към предимствата включват липса на неприятна миризма и безопасността на естествени нокти. Също така покритието изсъхва мигновено. Избор на френски маникюр в 2017 година, гел лака най-доброто решение за изпълнение техника.

Малка устойчивост, но на достъпна цена, ако изберете режийни ноктите. Чудесно спасение, ако трябва да се донесе ръцете си в ред, преди упражнение, а от време на екскурзия в салон не е останало. Изключва възможност на неравни линии. Лесно се залепят на дома.

Най-ниска устойчивостта на обикновения, но на обичайното, на достъпни за всеки, лак за нокти. С помощта на френч можете да направите сами. Най — важното- да се следват, за да шаблони, долепена до нокътната плоча.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Варианти на френски маникюр в комплекта. Всичко зависи от вашата фантазия Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Модерен елемент в маникюре — метални ленти Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Традиционен и обратно френч

В продажба има и готови комплекти за процедури. Там е основно покритие, камуфлаж в розов цвят, бял лак и закрепитель за блясък. Шаблони се използват за равномерен нанасяне на усмивки.

Съвет! При избора на бял лак е най-добре да се предпочитат густому вариант. От множествено число на нанасяне могат да останат на разводите.

Нийл-арт: необходимост или прищявка

При стилни съвременни момичета фантазия няма граници. Това не обошло страна маникюр. В края на краищата, може да се нокти не е просто да се покрие с лак или украсяват, много допълнителни материали ще ви помогне да направите незабравим начин, дори ако е украсена с всички известни френски маникюр.

Художествена картина на нокътната плочка – най-популярният вид творчество. Фигура може да се прилага в родния ноктите, на типсу за изграждане на пискюли, пръчки и дори игли. Резултата зависи от нивото на професионализъм на майстор, и способността му да рисува. Въпреки че абстракция на безименния пръст може да се направи самостоятелно. Най-важното, за да е хармонично съчетание на цвят, с основен френчем.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Художествена картина на нокътната плочка – най-популярният вид творчество Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Фигура може да се прилага в родния ноктите, на типсу за изграждане на пискюли, пръчки и дори на игли Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.на Резултата зависи от нивото на професионализъм на майстор, и способността му да рисува

Добре дошли на допълнителни аксесоари, освен лакове. Това могат да бъдат кристали, фолио, конци, корнизи и други подобни украшения.

Фолио можете да украсите усмивка или дупки на френче. Това е изглежда свежо и оригинално. Я се лекуват с лепило и се прилага в продължение на не сухи, прозрачен лак. За устойчивостта на обработват закрепителем.

Кристали придават на лепило и да определи отгоре лак. Те могат да бъдат с различна форма и размер. В комбинация с класически френчем изглеждат изящно и стилно. Те могат да украсяват един нокът или всичко, но на едно и също място, за да завърши композицията.

Празничност маникюру ще добавят искри. Да ги използват лесно. На прозрачен лак, поръсва се със микроблестки и се оставя докато изсъхне. Иглата може да се регулира тяхното местоположение и плътност.

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.Обратната френч с украса от страз на безименния пръст на

С помощта на лакове и се получава неординарный нийл-арт. На върха На популярността лъки-хамелеон, с магнити, светещи в тъмното. Ако свържете въображение, може да стане пионер новите варианти на френски маникюр.

Сватбен маникюр мода де вече не пайети и моделиране, както и перли. В комбинация с перла лакове и златен пясък изглежда незабравимо.

През лятото на 2017 вярно де ноктите трохи или парченца миди. Особено впечатляващо изглежда на морето.

Съвет! За декориране на нокти можете да използвате всякакви удобни материали. Най-важното, за да е под ръка е хубаво лепило и закрепитель. Творческо мислене – най-добрият помощник.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén