Стил

Френски маникюр (50 снимки) — Модни тенденции и новости за 2017 г.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 года

Традиционен френски маникюр — това е комбинация от бледо розова основа и бели ленти на върховете на ноктите

Универсален френски маникюр снимка 2017 г., от лъскавите списания предлагат разнообразяване на нови форми и цветове. Маникюр ноктите говорят за статута на момичетата, си предпочитания, начин на живот. Неутрален нежен тон, приложими както в ежедневието, така и на празнични поводи.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаКонтрастните цветове са познати на френча актуални през 2017 г. Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаКомбинация от френски маникюр и нокти-арт

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаПрозрачна основа и ярко червено върховете

Красиви ръце – е отражение на вътрешния свят на момичета. Свеж, неброский маникюр, който хармонично изглежда на разходка, у дома и в офиса привлича мъжете. Класическият френски маникюр е подходящ модерен момиче е перфектно, но вече е малко отегчен. Неговите разновидности заемат първите страници на лъскавите списания.

През 2017 г. стилисти, които не са спрени в експерименти и са предложили на публиката нови модни тенденции за френски маникюр:

    контрастните цветове са познати на френча; наличието на фолио и фолио златен или сребърен цвят; линия на усмивки във формата на вълни, зиг-заг, буквата V; вертикална или двойна линия усмивки; металик, мрамор маникюр; полупрозрачни нюдовые нюанси; комбинация от матирана и лъскава лак.

Популярен става използването на нийл-аксесоари, които дават начин на уникалност и оригиналност.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаВсеки пръст е различен Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаГорчица цвят — чудесен вариант за право на усмивки във френския маникюре Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаЗимния вариант на френча

Как да направим френски маникюр: стъпка по стъпка ръководство

Преди създаването на френча ще трябва да нокътната плоча в реда. Неаккуратные кожичките развалят впечатлението, дори и от стилен дизайнерски маникюр. При моделиране-добре е да изберете минимална дължина са бадем или овална форма.

Измийте ръцете си със сапун, а след това, за да обезмаслени ноктите, убивам ги лакочистител.

За изравняване на повърхността на плаката и нейните цветове са витамин рамка за защита на минерали.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 года

Преди създаването на френча ще трябва да нокътната плоча в реда. Неаккуратные кожичките развалят впечатлението, дори и от стилен дизайнерски маникюр, Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаПо подобие на усмивка трябва на всички нокти на краката са плътно залепени ленти-шаблони за френски маникюр. Плевене растеж, като върховете се оставят отворени Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаВажно да се вземе предвид продължителността на нокътя. Ако тя достига няколко милиметра, не трябва да се оставят малко място за лак. Краищата трябва впоследствие да изглежда естествено

По линия на усмивката трябва на всички нокти на краката са плътно залепени ленти-шаблони за френски маникюр. Плевене растеж, като върховете се оставят отворени. Ленти трябва да се засилят внимателно, като се избягват неравностите, издатини и пропускане на въздуха. Важно е да се вземе предвид продължителността на нокътя. Ако тя достига няколко милиметра, не трябва да се оставят малко място за лак. Краищата трябва впоследствие, за да изглежда естествено.

На свободни краищата леко се нанася специален двупосочен светъл лак, така че да не пропуска под шаблони.

След пълно изсъхване на лак трябва внимателно да се премахне листове.

Светъл лак за фиксиране на върха. Цвят може да варира от прозрачен до бежово.

За эстетичности маникюр е необходимо коригиране на нередности, както и премахване на излишната епидермиса.

На сухи, лак трябва да закрепитель, за покритие не потрескалось и блестеше.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаТрадиционния френч с россыпью камъни на безименния пръст на Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаДвойна линия усмивки Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаТакъв маникюр перфектно ще допълни образа на булката

В домашни условия френски маникюр се получава идеално направи само по тази инструкция. За професионални майстори има и други препоръки, защото те често идват за изграждане на нокътната плочка, че е много трудно да се направи самостоятелно.

Съвет! За да се постигне перфектна цвят на нокътната плочка, вътрешна повърхност се препоръчва да нарисува избелващ молив.

Че в тенденция това лято?

През този сезон основната тенденция в модната индустрия ноктите дизайн – страничната френски маникюр. Ультрамодное използването на ленти доведе до открито пространство решение в дизайна на френча. Основното правило на нов стил – цвят, не трябва да противоречат на общия образ на момиче и изглежда вкус при свързване в единна композиция.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаЛунен маникюр — усмихни се в основата на нокътя, а не на една ръка

Модницам трябва да се обърне внимание на лунен маникюр. Това е преобърнат вариант на френча, когато усмивка прорисовывается не края на нокътя, а в основата.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаКомбинация от класика и лунния маникюр – тренд на сезона

Цвят лак подбират по желание. Комбинация от класика и лунния маникюр – тренд на сезона. За оригиналност дупка, за да се покриват с фолио. Видове обърнати на маникюр, на френски език:

    обратно се извършва покритие на ноктите от основата; класически определена луната е черна на цвят, а основното покритие – червен; бистра е дупката и светъл цвят на на ноктите (могат да бъдат оцветени да направи всеки пръст); игра на контрастите между текстурирани покрития; визуално удължават ноктите може да се луната във формата на буквата V.

Ако изберете перфектния френски маникюр за лятото на 2017 г., снимка в техниката омбре са спечелили популярност в света на стил и блясък. Начин на свързване на съседните нюанси на цветовата палитра и контрастни най-важното в този сезон.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаФренч с модерен метална обвивка Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годае Интересна комбинация от сиво и бледо розово Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаУсмивка, граничи златисто линия

Френското омбре ноктите се проявява във варианти:

    плавни преходи тъмно към по-светло (синьо до синьо, червено с розов фон, той, кафяв до терракотовому); стречинг контрастиращи цветове, които се съчетават (сиво и бяло, жълто и синьо, лилаво и розово); стречинг контрастиращи тонове и цветове една палитра хоризонтално; нестандартно решение с помощта на различни техники (преход синьо до жълто с прорисованной усмивка на свободно върха на нокътя).

Съвет! По-добре ноктите да направи кратък. Те изглеждат естествени и могат да се вземат различна форма усмивки: вълнист, квадратна, остри.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаПразничен вариант на френча Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 года– Ярка френски маникюр с двойна линия усмивки Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаОригинален френски с пайети

Ультрамодный дизайн ще направи живота по-ярка

Да се подчертае индивидуален стил и елегантност с помощта на ультрамодного черно френча, който е особено популярен през 2017.

Дизайнерите са чесане на всички стереотипи лек маникюр. Неговата жар в нанасяне на ръба на нокътя черен лак. Форма на усмивката може да бъде различна, както и основното покритие на плаката. Бежово смело се заменят с други нюанси.

Интересно прилича на комбинация от лакове с еднакъв цвят, но с различна структура. Черен френски перфектно се съчетава с бижутерией, бижута от всеки стил.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаЧерно-бял обратната френски Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаФренски маникюр допълва принтом в основата на ноктите Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаФренч с графичен дизайн

Цветен френски маникюр с шарени избират творчески момичета. Той отлично допълва ярък образ и подчертава оригиналността на обладательницы. Може да се замени маникюр и ярки аксесоари.

Ярък френч е идеално ще допълнят модели на абстракция на безименните пръсти. Допълнителен дизайн може да се направи течни кристали, камъни, ажурна мрежа и дори на художествена рисувани.

До модни цветове 2017 включват:

    син; червен; кафяв; злато; сребърен.

Астролози препоръчват да се помни, че година преминава в Огнената Маймуна, така че при декориране на ноктите е важно да се използват червени нюанси, оранжево и жълто. Миналата година, на модната сцена се появява цвят марсала и досега не губи позиции. Модни претенциозност предполага използването на синьо, бардового и наситено-зелен.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаНежен традиционен маникюр допълва акцентными черни цветя Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаСиня усмивка — оригинален вариант френча Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаНежен френски маникюр е украсена с рисунки под формата на цветя

Обикновен маникюр използват рядко, все пак той най-добре се съчетава с всякакъв начин.

Експерименти с форми усмивки особено добре дошли. Например, на V-образна линия нарича вид на френча шевроном. Можете да го направите във форма на плетене с помощта на различни цветове или просто бяло. Визуално удължаване на ноктите и става по-широко.

Друг интересен начин за украса на френч – милениум. На върха на нокътя се нанася пайети или плътен лак с блещукащите елементи.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаГрафичен дизайн на френски маникюр Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаV-образна усмивка Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаНеобичаен черно френч

Съвет!Ако ноктите са къси, усмивката трябва да се оправи и обратното.

Кой вземете лак за френски маникюр

За френски маникюр изглежда максимално естествено и същевременно ефектно, трябва да е той, в съчетание с оттенък на кожата.

За светла, за да проверите прасковени и нежно-розови тонове. Мургав красоткам трябва да се обърне внимание на нюанси на бежово и „прашна рози“. Тържественост ще добави лакове с пайети. За натуральности по-добре да изберете млечни цветове.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаСъбери цветовете на дъгата върху ноктите Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаКосмически дизайн, Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаКомбинация от традиционни и лунната френча

Актуални цветове за сезона:

    наситен слива; кралския бордо и страстен червен; привличане на внимание златен; дълбоко синьо и нежно васильковый; тайнствен син сапфир; ультрамодный металик; черен.

Обикновените лакове за нокти бързо се изтриват или се нанася не много равномерно. Затова майстор в салони предлагат да се използват други материали за ефектен маникюр.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаЗа френски маникюр изглежда максимално естествено и същевременно ефектно, трябва да е той, в съчетание с оттенък на кожата Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаЗа светла, за да проверите прасковени и нежно-розови тонове Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаМургав красоткам трябва да се обърне внимание на нюанси на бежово и „прашна рози“

По снимката не може да се определи, каква техника използва капитана, но трайността на красивия маникюр зависи от много фактори.

Висока устойчивост на покритието гарантира акрилни и гелевое натрупване. Процедурата продължава не по-малко от 1,5 часа, но корекцията е необходимо само в рамките на 3-4 седмици.

На типсы първо поставете основата на розова прах, усмивка усъвършенстването на бяла. Ноктите е готов след опила. Изисква максимална концентрация и професионализъм.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаВисока устойчивост на покритието гарантира акрилни и гелевое натрупване на Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаБърза процедура, но често срещана корекция при нанасяне на гел-лак Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаНай-ниска устойчивостта на обикновения, но на обичайното, на достъпни за всеки, лак за нокти. С помощта на френч можете да направите сами

При използване на гела има два вида разширения: выкладывание две капки с различен цвят встык един към друг и последващото опиливание; създават ноктите на една маса, а усмивката рисуват отгоре.

Бърза процедура, но често срещана корекция при нанасяне на гел-лак. Към предимствата включват липса на неприятна миризма и безопасността на естествени нокти. Също така покритието изсъхва мигновено. Избор на френски маникюр в 2017 година, гел лака най-доброто решение за изпълнение техника.

Малка устойчивост, но на достъпна цена, ако изберете режийни ноктите. Чудесно спасение, ако трябва да се донесе ръцете си в ред, преди упражнение, а от време на екскурзия в салон не е останало. Изключва възможност на неравни линии. Лесно се залепят на дома.

Най-ниска устойчивостта на обикновения, но на обичайното, на достъпни за всеки, лак за нокти. С помощта на френч можете да направите сами. Най — важното- да се следват, за да шаблони, долепена до нокътната плоча.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаВарианти на френски маникюр в комплекта. Всичко зависи от вашата фантазия Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаМодерен елемент в маникюре — метални ленти Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаТрадиционен и обратно френч

В продажба има и готови комплекти за процедури. Там е основно покритие, камуфлаж в розов цвят, бял лак и закрепитель за блясък. Шаблони се използват за равномерен нанасяне на усмивки.

Съвет! При избора на бял лак е най-добре да се предпочитат густому вариант. От множествено число на нанасяне могат да останат на разводите.

Нийл-арт: необходимост или прищявка

При стилни съвременни момичета фантазия няма граници. Това не обошло страна маникюр. В края на краищата, може да се нокти не е просто да се покрие с лак или украсяват, много допълнителни материали ще ви помогне да направите незабравим начин, дори ако е украсена с всички известни френски маникюр.

Художествена картина на нокътната плочка – най-популярният вид творчество. Фигура може да се прилага в родния ноктите, на типсу за изграждане на пискюли, пръчки и дори игли. Резултата зависи от нивото на професионализъм на майстор, и способността му да рисува. Въпреки че абстракция на безименния пръст може да се направи самостоятелно. Най-важното, за да е хармонично съчетание на цвят, с основен френчем.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаХудожествена картина на нокътната плочка – най-популярният вид творчество Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаФигура може да се прилага в родния ноктите, на типсу за изграждане на пискюли, пръчки и дори на игли Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годана Резултата зависи от нивото на професионализъм на майстор, и способността му да рисува

Добре дошли на допълнителни аксесоари, освен лакове. Това могат да бъдат кристали, фолио, конци, корнизи и други подобни украшения.

Фолио можете да украсите усмивка или дупки на френче. Това е изглежда свежо и оригинално. Я се лекуват с лепило и се прилага в продължение на не сухи, прозрачен лак. За устойчивостта на обработват закрепителем.

Кристали придават на лепило и да определи отгоре лак. Те могат да бъдат с различна форма и размер. В комбинация с класически френчем изглеждат изящно и стилно. Те могат да украсяват един нокът или всичко, но на едно и също място, за да завърши композицията.

Празничност маникюру ще добавят искри. Да ги използват лесно. На прозрачен лак, поръсва се със микроблестки и се оставя докато изсъхне. Иглата може да се регулира тяхното местоположение и плътност.

Французский маникюр (50 фото) — Модные тенденции и новинки 2017 годаОбратната френч с украса от страз на безименния пръст на

С помощта на лакове и се получава неординарный нийл-арт. На върха На популярността лъки-хамелеон, с магнити, светещи в тъмното. Ако свържете въображение, може да стане пионер новите варианти на френски маникюр.

Сватбен маникюр мода де вече не пайети и моделиране, както и перли. В комбинация с перла лакове и златен пясък изглежда незабравимо.

През лятото на 2017 вярно де ноктите трохи или парченца миди. Особено впечатляващо изглежда на морето.

Съвет! За декориране на нокти можете да използвате всякакви удобни материали. Най-важното, за да е под ръка е хубаво лепило и закрепитель. Творческо мислене – най-добрият помощник.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén