Рокли

Ефирни поли

Ефирни поли

Ефирни поли

С навлизането в средата на ХХ век, сексуалната революция промени виждания за това как трябва да изглежда една жена. В обществото се превърна в подходящо да се появяват в ультракоротком мини и прозрачна блуза, влязла в модата вульгарность и сексуалността, момичета, не се страхували да изглежда лесно достъпни. С течение на времето тази тенденция е надживяла и женственост, елегантност и чар върна позицията. Но, въпреки това, прозрачни неща не са загубили актуалността си и днес отново набира популярност в модните подиуми.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Характеристики

Органза, крепдешин, коприна или газ дават несравнима лекота на движенията, както и прозрачност плат дава уникалната възможност да създадете изискан и в същото време безкрайно секси начин. Дизайнери създават провокативни модели прагове за эпатажных момичета, които не се страхуват да показва тялото си. А за нежни и изтънчените дами идват с модели с воал загадочности и изкушения, за да е леко намекнув на откровеност, още повече взбудоражив въображението е от мъжки пол.

Ефирни поли

Дължина

При различна дължина на една или друга модел може да даде вид мистика или откровеност, изисканост или дързост. В този сезон на модните значение поли абсолютно различна дължина.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Дълги

Според дизайнерите, в днешно време притягательная една жена трябва да изглежда мистериозно, а не е на разположение. Така че поли макси са станали много популярни. В комбинация с прозрачна текстура материи могат да се носят дълги поли, показва краката си, но в същото време да създават впечатление на скромно момиче.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Дълги поли, от прозрачни материи е препоръчително да се носят момичета, с правилни пропорции на тялото и висок ръст.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Миди

Не толкова отдавна, тази дължина на поли е смятан за остарял, но тя с триумф се завърна на подиума. Гъвкавост поли до коляното или до средата на прасците предлага съвременни момичета, които предпочитат градския стил в облеклото.

Ефирни поли

Комбинацията им с обувки на ниска подметка прави този тандем е много удобно, както с токчета – лудо момиче. Надмощие на пола midi дължина ще отговарят на почти всеки – лесен и свободен топ, и строга блуза.

Ефирни поли Ефирни поли

Ако не по-висок от 165 сантиметра, а след това най-добрите възможности за вас ще се превърне в полата на коляното.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Най-важното правило – да не забравяме, че от франк и прозрачней спускане, толкова сдержанней трябва да бъде отгоре.

Ефирни поли

Къса

Прозрачна къса пола се нарежда на челно място по сексуалност сред всички модели прагове. Обикновено, прическа като на моделите – нагънат или многослойность. Те съвсем не се крият тялото, като ярки акценти върху недостатъците на фигурата.

Ефирни поли Ефирни поли

Така че, ако решите да се носят такъв модел поли, първо трябва внимателно и критично да опознаете себе си в огледалото – ако се появи макар и най-малкият намек за излишни килограми – това е модел, за съжаление, не за вас.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Цвят

Черни

Черният цвят е цвят на нощта, той създава атмосфера около загадочности и привлича вниманието към себе си. В съчетание с чиста кърпа поли ще бъде в състояние да създаде уникален образ на мистерията и женственост. При правилния избор на фасона под тип на фигури носят такива поли могат да обладательницы всеки физика, защото, както е известно, черен цвят, на много стройнит.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Бели

Прозрачна пола, бял цветове – едно въплъщение на нежност и чистота. В летния вариант е възможно използването на различни цветни щампи, които ще придадат на образа още по-голяма романтика. Пола от бели дантели добави в образа на мекота, малко затушевав сексуалния прозрачност.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

С прозрачни вложки

Как ни винаги липсва на трите летни месеца, за да е достатъчно да се насладите на топлите слънчеви лъчи! Но природата не е поспоришь, и остава да се задоволи с лятното настроение само в облеклото. Разбира се, от най-топлия период от годината ние отведем със себе си през есента пола от любимите тъкан.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

За сметка на вложки от дантела или органза може да се добави прозрачност пола от плътна текстура. Такива елементи са допустими в пола на всеки фасона, а откровеност модел и ширина вложки зависи само от вашата раскованности.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Мач като полата, може и с топла свитером, и с яке. Важен момент: чорапогащи трябва да бъде с телесен цвят. Ако полата на не класически, намаляване, а след това може да се облича и гамаши в тон. Обувки в никакъв случай не трябва да се „зареди“ образ – обувки на тънка подметка или ботильоны на ниска платформа ще бъде как да не между другото.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Дантелен модел

Поли от дантела с пълна увереност може да бъде класифицирано като класически модели. Независимо от сезона и предназначението колекция, дантелени изделия ще присъства на почти всички модни модни дизайнери. С течение на времето те не само не губят значение, а напротив, само укрепват своите позиции. В някои модели на дантела е олицетворение на сексуалността, а други-чрез игра на цветовете и намаляване той е в състояние да се превърне в основата на женственного офис лук.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Днес почти всички фасоны ажурных прагове шият от венециански дантели – той е подходящ за почти под всяка надмощие, тези модели могат да се носят в различно време на годината.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Единственото нещо, което трябва да се придържаме към този принцип сочетаемости тъкани, за да не се носят в себе си едновременно леки кружевную пола и вълнени чорапогащи.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Какъв цвят да вземете бельо?

При избора на неща от прозрачна тъкан не трябва да забравяме, че вашето бельо ще бъде видимо за всички. Така че любимите мрежести, прозрачни прашки е по-добре да се отмени. Също стои на време да забрави комплекти бежово и телесен цветове, в противен случай от страна на рискувате изглежда изобщо без бельо. Най-добрият вариант ще топене и сутиен от еднакво матова тъкан, подбрани в тон дрехи.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Ако искате да разнообразите вашия лък, то тогава е възможно да се носят дрехи в цвят на основния принта на дрехи. След това тази комбинация не ще изглежда глупаво, но вие още веднъж подчеркнете своята съблазнителност.

Ефирни поли

С какво се носи?

Прозрачни неща – нещо коварен. Неправилно подбрани комбинация на дрехи с лекота се „нарисува“ ви няколко излишни килограми, а прекомерната откровеност тъкан ще даде образа на вулгарен и разтворен вид. За да се избегне това, е важно да се разбере, какво точно може да се носи с прозрачна пола, и какво не. Също така трябва да се вземат предвид особеностите на фигурата и онази атмосфера, в която вие ще бъдете в това облекло.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

В работен вариант на дрехи отлична комбинация ще бъде лейси черна пола+бяла блуза. Под основната пола в този случай трябва да се обличаме дъното на тон, но е важно тя да е по-кратък върха. Тогава в начина чрез чисто бизнес облик ще се прояви вашата скрита сексуалност, която просто enflame въображението на мъжката половина на колектива! Точка по този лук може да се сложи туфлями на високи токчета – визуално ще изглежда по-тънък и по-тънък.

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

За ежедневна лятна начин на чудесно лека прозрачна пола в пода, и наличието на долната пола зависи от прозрачността на плата. Въпреки че, ако решите леко се отворят хората около себе си бельо, трябва ли ви изобщо..?

Ефирни поли Ефирни поли Ефирни поли

Надмощие на прозрачна пола по-добре да изберете контрастни цветове, стил — максимално дискретен. Леки блузы и върховете ще бъдат тук много между другото. Ако пола с висока засаждане на кръста, уместно ще зареждаш надмощие в полата си.

Ефирни поли

За парти прозрачни тъкани се откриват всички възможности за полет на фантазията и съвестта. Прозрачна пола на светли тонове могат да се носят с однотонным корсет, и се разрежда всичко това, ярки аксесоари – wsop гривна, очила или чанта-клатчем. От обувки приятели прозрачни поли са, разбира се, токчета. Дополните своя облик висока карфица – и ще стане най-привлекателно и чаровна гостьей на всеки празник!

Ефирни поли

Comments are Closed

Theme by Anders Norén