Стил

Дънки-бойфренды с висока талия. Как и с какво се носи този сезон. Мода

Дънки-бойфренды с висока талия. Как и с какво се носи този сезон. Мода

Това е времето, когато дънки с висока талия се завръщат на световната сцена на модата. За известно време те били незаслужено остава в сянката. И ето те отново на подиума на славата, защото те имат някои предимства.

Предимства на дънки с висока талия

Подходящи за всяка фигура. С правилно подбрани елементи от облеклото или аксесоари подчертават достойнствата и прикриване на недостатъците. По-изразителен, подчертават талията района .Изпълнява ролята на корсет. Поради плътна тъкан, поддържат и крият недостатъци в областта на корема. Визуално увеличаване на дължината на краката .Направете образа по-женствена.Мач с много стилове в облеклото. Гадже дънки са подходящи за момичета от всякакъв тип фигури

И, накрая, по-полезни за женското здраве от медицинска гледна точка, тъй като от затваряне на долната част на гърба и пъпа, те защитават-те най-важни женски органи.

Основни модели на дънки с висока талия

Дънки с висока талия, могат да бъдат най-различни модели:

    тесни дънки, панталони;дънки с зауженными брючинами;тесни дънки (тънък или слаб);дънки с изгорени краката.

Всеки модел на дънки с висока талия е подходяща за определен тип фигура.

Така, дънкови панталони с широк крак са подходящи и за пълни жени. Те ще ви помогнат да скрие корема и пълнотата на бедрата и краката. И Империята на талията, визуално извади силует и да се покаже на фигурата по-стройна.

Сплющенный краката на гаджето си визуално стройнят и визуално удължават краката, така че тези дънки са подходящи както за снажен момичета, така и полненьких момичета с краката. Висока талия и този модел върши работа, източил фигура, като подчертава талията.

Тесни модели дънки, особено подходящ за всички на висок и снажен момичета. Но погледнете тези прекрасни момичета. А собствениците на по-красива форма, по-добре погледнете другите модели.

Модели с изгорени брючинами ще изглежда страхотно на момичета с крушовидна фигура. Те ще балансират рязко бедра, тънка талия и добре оформен крак.

загрузка...

Извънгабаритни гадже дънки тапи за жени с широки бедра

Също така този модел ще работи за жени с идеални пропорции. Момичета и малки на ръст по-добре да изберете тесни гадже дънки с висока талия, защото клеш визуално съкратен ръстът на краката.

Всеки индикатор, важно е да се разбере, че при избора на дънки и някоя друга дреха, по-добре отидете не на модни тенденции, стил, който подхожда на физика.

Модни скъсани дънки-бойфренды

Скъсани гадже дънки с висока талия сега, в разгара на модата. Въпреки това, този модел е подходящ за почти всеки тип фигура и момичета с високи и ниски темпове на растеж. Така в преследване на модата, в този случай, ще ви позволи да бъдат стилни, красиви и не предизвика присмех.

Гадже дънки са удобни в чорап. Те създават образ на спокойствие и готовност за активни действия в същото време. Смъкна краката си, да им даде кураж, а надценка талия придава галон на женствеността. Тези противоречиви комбинации, които ги правят толкова популярен и в комбинация с други стилове.

Важно е да знаете , че скъсани бойфренды макар и да са удобни много, но къси и закръглени дами трябва да е с повишено внимание, се отнася до моделите с къси штанинами, тъй като те визуално сантиметра на височина и добавено инча.

Скъсани дънки ще добави дерзости в ума

Въпреки това, като цяло, скъсани дънки-това е начин да се направи образ на смел и нестандартен, затова трябва да се вгледате внимателно в тях.

Как да изберем дънки-бойфренды

Тези неугледни на пръв поглед, дънки-бойфренды се разкрива в целия си блясък при правилния избор. Най-важното е да се помисли, че вие трябва да изберете-това е „момчета за жените“.

Мъжки дрехи, ще има съвсем друг ефект. Дамски панталони ще запазване на женственост, въпреки очевидните мъжки акцент. Те са на разположение в различни варианти и така, има голям избор.

Фигура тип

Висок и снажен момичета страхотни дънки-бойфренды с ниска талия, а ето и модели с висока талия правят силуета по-тънък и привлекателен.

Момичета с крушовидна или yablonovite фигура, със сигурност си струва да се откажат от ниски кацане. Но това не означава, че дънки-бойфренды не отговаря на техните гардероб. Модели с висока засаждане и дълга на краката в комбинация с правилните акценти ще направят образ интересно и хармонично.

Жените с типа на фигурата, модел „пясъчен часовник“ е с висока талия, ще бъде много хубаво. Те ще бъдат много изгодно подчертае стройната осиную на талията.

Избор на панталони, навигация тип на вашата фигура

Тип фигура „триъгълник“ и „обърнат триъгълник“, изискват по-взискателни към върха, която ще се носят дънки. Правилният надмощие ще ви позволи да носите бойфренды и с този тип фигура.

Ширина брючин

Дънки-бойфренды се различават също по ширината на краката. Има варианти с по-зауженными брючинами, и има варианти – с по-широк. Висока стройняшками ще бъдат полезни.

Момичета, среден и нисък растеж следва да се отдаде предпочитание на по-зауженными брючинами. Тези панталони визуално съдържащите силует.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén