Стил

Детски обеци от злато: възможности за младите модата

Детски обеци от злато: възможности за младите модата

Детски обеци от злато, а също и възрастни, представя различни възможности.

При избора на бижута, възрастните трябва да се обърне внимание не само на техните естетически обжалване, но също така трябва да се разбира, че продуктите трябва да бъдат удобно и сигурно по време на подвижни игри за момичета и сигурно затваряне.

Майстори създават бижута детски златни обеци, предназначени за различни възрастови групи. Особено за младите fashionistas са създадени оригинални колекции с герои от любими анимационни филми. Ушите също малки момичета украсяват златни украшения във формата на животни.

Детски златни обеци: пеперуда, розово и модели на други марки

Детски обици пеперуди gold е добър избор за момичета в училищна възраст. Такива продукти могат да бъдат изработени от един и същи вид на злато или комбинация от няколко разновидности на този метал в същото време. Най-често обици пеперуди с инкрустация на скъпоценни или полускъпоценни камъни.

Старшеклассницы предпочитат обеци в формата на флорални мотиви и геометрични фигури. Старшеклассницы избират по-изискани варианти на украса по ушите, като правило, това е абсолютно същите обеци, големи момичета и жени.

При създаването на техните колекции златни накити бижутери използват няколко варианта на брави за обеци. Известни такива типове:

загрузка...

Английски замък. Това е най-сигурният механизъм, който здраво се закрепва и държи здраво украса за детски уши. Въпреки това, производството на този замък изисква много метал, така че те винаги са по-големи и по-тежки, в сравнение с други модели. Като се има предвид тази особеност, английски замък-това не е най-добрият вариант за малки момичета.

Карамфил. Днес, с орнаменти са предназначени за носене в ушите, използвайте обеци. Детски обеци, злато може да има два варианта на устройството: първи ключалката просто да се сложи на иглата прът и се задържа плътно прилепване две части на детското ухо, втората обрати в спирала конец се прилага за нокти. Тези продукти не трябва да купуват малки момичета, защото им е лесно да загубиш.

Обеци-панти, и френски Шато. Сред всички бижута под формата на обеци има някои модели, които имат цип. Те имат дълга линия, с която даден продукт в ухото балансиран. Тези бижута могат да се носят понякога на средно училище, но само от време на време, защото им е лесно да загубиш. Обеци с френския замък – един от вариантите на тези бижута, но те са по-надеждни в чорап, тъй като те могат да бъдат свързани с помощта на малки панти. Тези предмети от злато, често дори малки момичета.

Италиански клип. Това е доста практичен вид на замъка. Клипове от тези бижута се различават по това, че в тях има прът, който продевается в дупка в ухото си и се закотвя в пазу в края на шипове. В допълнение към надеждността на закрепване на тези обеци е много лесно да се обличаш.

Обеци обръч. ЗИП на тези изделия от злато е доста прост: той се основава на плътно прилепване на метал към swanse. Този модел бижута са подходящи за деца, както Скоба, че е почти невъзможно да се губят. Освен това, самото момиче не може да отмени, но майката, за да премахнете бижута ще бъде много лесно.

Такова разнообразие от детски златни обеци на снимката по-долу:

Тук са представени всички видове закрепване на опции за детски стоки.

Детски обеци от злато с диаманти и фианитами

Много млади малки момичета, които наскоро обица на ухото, няма нужда да купувате предмети от злато със скъпоценни или полускъпоценни камъни. Първите обици често се губят и родителите трябва да се купуват нови. Въпреки това, по-възрастните момичета искат да се чувствате като истинска принцеса, така че да мечтае за такива бижута.

Често родителите за рожден ден на момиченце, ще детски обеци от злато с диаманти, която е мечтата на много жени. Тези продукти блестят и пламнал във всяка ситуация, носят радост и повдигне настроението на всички наоколо. Обаче, има такива бижута, дори с най-малки диаманти е много скъпо.

Добра алтернатива бриллиантам ще детски златни обеци с фианитами-това е един красив камък изкуствен произход. Кубичен цирконий-това е характерно за ослепителен блясък на диаманти, на външен вид им е много трудно да се разграничат от диаманти.

Детски обеци от жълто, бяло и розово злато

Значителна част от златни бижута, изработени от класическия вариант на тази на благородния метал – жълто злато.

Но напоследък, дори в колекциите на скъпоценни бижута за деца модни детски обеци от бяло злато, които изглеждат оригинално и стилно.

Бяло злато прекрасно в комбинация с жълт или розов метал. Често продукти, съчетаващи няколко вида злато, инкрустирани скъпоценни или полускъпоценни камъни.

В бижута магазини предлага богат избор от детски бижута в ушите с рубини, сапфири, изумруди, яспис, топаз, ахат.

При избора на тези бижута не трябва да забравяме, че те трябва да бъдат максимално леки, така че по-добре те да са с по-малки камъни или изобщо без тях.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén