Стил

Декапирование на косата ; какво е това, как се правят снимки преди и след, мнения

Декапирование на косата ; какво е това, как се правят снимки преди и след, мнения

Женската природа е променливо. Със смяната на сезоните, на работа, семеен статус, или просто за настроение, има силно желание за промяна на външния вид. Един от наличните, но радикални начини за промяна на цвета на косата.

За съжаление, дори професионалистите понякога правят грешки, и в резултат на цвят е разочарован. Можете да седнете в продължение на няколко седмици, докато цветът няма да се измие, а може да се прибегне до ецване и бързо решение на ситуацията.

Декапирование (смывка) на косата — какво е това?

Изискан френски диалект е твърд дума decaper, с агресивен превод на „тревата“. Това най-често се използва по отношение към метали, но съвременните стилисти са го приели. По този начин, са сред услугите на салона процедура – маринова.

В хода на определени химически манипулации се провеждат за премахване на нежелан оттенък на косата. Мариноване помага за отстраняване на нередности, оцветяване, за да изтриете пигмент и да върне естествения цвят на косата. Използването на този метод е оправдано при неефективност на конвенционалните избелващи композиции.

Декапирование на косата — какво е това? Маринова прах, като направи снимки преди и след, коментари можете да научите от тази статия.

Важно е да се помни! Маринова е на разположение за дома, но само специалисти могат да изпълнят тази процедура много нежно за косата.

Което дава маринова:

Премахване на всички видове петна и замърсявания върху косата си, след неравномерной оцветяване. Най-често това се случва, когато пребоядисване по-рано осветленных коса или коса с отросшими корени и сухи върховете.Премахване на катастрофални резултати цвят, когато оттенък очевидно не са подходящи за жена, на базата на цветя или изкуствени, далеч от естествената красота.Почистване на направления от размера на излишъка по-рано прилаганите химически оцветители.Изсветлява косата на някои тонове.Връщане на естествения цвят на косата.

Бъдете внимателни! Маринова неприемливо за боядисване на естествена къна и басмы!

Маринова: това е вредно за косата ми?

Никакви агресивни химични съединения причиняване на определена вреда на косата и кожата на главата. Ецване се извършва с различна концентрация на компоненти, различни по интензивност на въздействието на къдрици.

Ако ви се изисква минимална промяна на нюанса, то превозвачът ще бъде най-лек. Най-голяма вреда нанася на косата при неправилно провеждане на decamerone дома. Затова човек трябва да знае как да го прави, включително и на прах, вижте снимки преди и след, за да прочетете ревюта.

Маринова се отразява на кожата на главата. Може да предизвика дразнене и пърхот.

Механизъм зачервяване на лицето се състои в това, че под въздействието на химични вещества, отваряне на плочите на кератин на косата и пигмент се отмива. Но тя значително отслабва структурата на всяка нишка. Те стават много крехки и сухи, драстично се увеличава броят на разделяне на връхчетата.

Маринова се отразява на кожата на главата. Може да предизвика дразнене и пърхот.

Страдат космените луковици, което ще забави растежа на косата и спомага за загуба на коса.

Неправилно исполнившая маринова нанася непоправими вреди на косата. Загубата на коса болни и вяла, скучна и трудно стил.

Бъдете внимателни! Когато маринова, не може да се запази. Ако те прекарват в дома му, това е само качествени и доказани продукти.

Маринова типове коса

Основна класификация на миене на косата се състои от два елемента: повърхностни и дълбоки маринова.

Първи вариант

С малък дефект на цвета на косата, когато искате да промените само няколко от нюанси, ецване на повърхността. Повечето от тях са безвредни, а понякога дори е полезно, да се измие изсветляване на косата с натурални продукти.

Тези маски се нанасят на косата за дълго време (поне няколко часа):

Литър кисело мляко + голяма лъжица масло (всеки растителни) + лъжичка сол – получен съставки за маската са в състояние да премахне грозна цвят и укрепване на косата.Чаша топла вода + 10 суповые лъжичка сода за хляб скраб за кудрей. Почиства косата от химични пигменти.3 жълтъка + 4 големи лъжици рициново масло, маската има свойствата decamerone.Чаша вода + 5 таблетки ацетилсалицилова киселина (аспирин) е състав за премахване на боя от косата си.

Тези органични маски имат скромни ефективност срещу устойчиви багрила, но не вредят на косата. При необходимост от по-значителен резултат обрабатываемую повърхност кисловочный маринова.

Киселина не прониква във вътрешността на косъма, не разрушава структурата, да влияе само на боя, се разтваря за нея.

Плюсове киселина decamerone:

    няма никакво влияние върху оригиналния естествен цвят направления;нежно промените сянка оцветени кичура коса на 2 тона за процедурата;липсата на контакт с кожата на главата и космените фолликулам;възможност за използване на произведения без агресивни компоненти (амоняк и карбамид), например, Естел цвят.

Важно е да се помни! Киселина е активна съставка. Трябва стриктно да се следват инструкциите, да се спазват пропорциите и време на въздействие.

Втори вариант

Дълбоко гравиран – краен вариант, който е в състояние за един път изсветлява цвета на косата на 4 тона. Това измиване се извършва в съответствие със строгите формулировката и сериозно въздействие върху косата, от корените до най-добрите съвети.

Черно и тъмно кафяво коса за една сесия и да придобива ярко червен цвят, подобни на портокалов цвят. Ако цвета на косата веднага след задълбочено decamerone, сенки ще са много силни и интензивни, защото отворени косата печката ще събере максимален оцветяване пигмент.

Ако окрашиваете косата веднага след задълбочено decamerone компактна пудра, сенки ще са много силни и интензивни, както свидетелстват снимки преди и след, отзиви.

Бъдете внимателни! Избор на цветове за боядисване на коса, след дълбоко decamerone трябва да бъдат много внимателни.

Декапирование коса пудра Естел

Продукти на марката Естел сред професионалистите и любителите. За decamerone има 3 линии продукти на тази марка. Принцеса Есекс и бял сензорен се използва само майстор в своята мрежа, тъй като то е много интензивно и се изисква високо ниво на умения.

Blond ултра – инструмент, подходящ за домашна употреба. Този прах се разрежда с oxygento (азотен 1.5-9%), за предпочитане марка Естел, за да се избегне химически конфликт.

Производителят осигурява равномерно избелване и лесно приложение на продукта. Вари мненията на потребителите много, много обвинени в прах Естел в неестествено жълт оттенък къдрици след decamerone. Но този прах е наистина изсветлява до 4 тона, без съмнение.

Декапирование коса компактна пудра l ‘ Oreal

Широко известна козметична марка l ‘ Oreal също произвежда продукти за почистване на нежелано цвят на косата. Прах за blond студио мулти-методи са подходящи само за салонного грижа, Platifiz точност – продуктът се предлага за самостоятелно ползване.

Този прах е много икономичен за използване, съотношение е добре подбрана, който да гарантира по-добър резултат. Промяна на цвета се извършва с добавка на азот. Препоръки за използването на детайли на опаковката (пластмасова банка 500 g прах).

До несъмнен достоинствам на прах преди осветляющие кремове:

    липсата на контакт с кожата на главата, когато се прилага;плътна и разпространение на капацитет, който осигурява гладкост на резултат;лесен нетоксический миризма.

Като добавите сол технология на косата

Действия стъпка по стъпка:

Подготовка за decamerone. Бърз процедури, химичен реагент които се разреждат с вода, за по-дълбоко проникване oxygento. За смес не бива да се използват метални купички.
Моля, обърнете внимание! Правилно подбраните пропорции-това е ключът към успеха. Професионални продукти трябва да се прилага само от опитни майстори в салоните.Разресването къдрици, оценка на обема на работа, избор на най-тъмни петна по косата, които изискват точков масаж.Приложение първо в най-тъмните участъци от косата. Вържете косата за последващото равномерно разпределение на сместа по цялата дължина.Балсам за коса с постоянен контрол върху процеса на атмосферни влияния.Премахване на инструмент активен шампоан.Оцветяване на къдрици.

Последната точка е много важна. Той завършва маринова, затваряне на люспи в косата. Препоръчително е да използвате боя възможно най-близо до натуральному цвят на косата.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén