Стил

Дамски кожени палта от кожи на groundhog: снимки на модели мода 2019

Дамски кожени палта от кожи на groundhog: снимки на модели мода 2019

По време на кризата и тогава, когато не е на мода норки, лисици и други животни, са били много популярни женски палта Суркова. Както знаете, животни, известен с факта, че тя разполага с ценна кожа, който е с висока якост. Много дизайнери, поради факта, че този материал е много подобен на скъп самур и норки, те правят палто от groundhog под изкопае дупка в земята. За да се разграничат тези продукти е много сложно, дори е много опитен специалист. Основната разлика е най-ниска цена кожа groundhog. Те, за разлика от други модели на много по-евтино. На снимката в тази версия, вижте модел палто, което е много модна през зимата 2019-2020. Можете да ги носите в края на есента или началото на пролетта, не се страхуват, че моделът ще се влоши, защото заедно да научат повече за това, как да се грижите за козината.

Козината на groundhog природен произход е неравномерна кафяв цвят със структуриран модел. Това е подобно на кадифе, за да е много мек и здрав на пипане. На външен вид, Суркова кожа прилича повече на самур поради необичайно модела, образуемого кафяв къси меки косми и с черни петна. Marmot е дебел, твърд грунд, може да се разграничи натурален от изкуствена кожа и от тези, които са изработени от кадифе или самур. Снимка На палто козина жена от groundhog изглежда невероятно, поради естествения блясък на козината на животното.


Има много интересни модели палта от groundhog, снимки им покажи малко по-долу. Топъл зимен костюм, палто, пелерина без ръкави, който е по-голям, подобен на палто. Да правим такива продукти на база късокосместа „режисьорски“ groundhog. Вместо ръкави, ръцете достигат дълбоки деколтета в магазините палто. Някои момичета предпочитат да носят палта от groundhog такива модели на есента или началото на пролетта. Такъв продукт мода в стила на 60-те години. Тя е ретро мода 2019-2020 есента и зимата, не забравяйте да се обърне на тяхното внимание.

В допълнение към модела, произведени от чиста кожа groundhog се ползват просто бясна популярност кожени палта от норка с добавянето на този природен материал. Използването на кожа в два различни форми позволява да направи дори и най-модни продукти по-достъпни. В руските магазини често се наблюдава тенденция, когато производителите на смеси кожа groundhog и норки. На снимката по-долу ще видите няколко петна подобен стил от водещите дизайнерски къщи.

Съвременни модели момичета стрес инсталирани и младежки герб. Богати Кралски кожа вече са успешни възрастни жени. Кожени жилетки от groundhog и палта също са на мода през зимата 2019-2020. Тях спокойно може да се носят и се комбинират с други шапки от кожа, по-буйни. Просто като Св. това палто няма много усложнения в изготвянето на красив и стилен начин. Те могат да се носят шапки, кожени ръкавици и ботуши изработени от други естествени материали.
Палто от groundhog почти не се различава от норка или на допир или на външен вид. Този естествен материал се поддава добре на оцветяването в различни цветове и цената им зависи най-вече от следните фактори:

1) Качеството на производство

2) име и известен моден дизайнер

загрузка...

3) стил и цвят (ако те са модни през този сезон)

4) продукт на дължина и на брой кожи на животни

Като правило, цената кожени палта от groundhog започва от 30-35 хиляди рубли, ако получавате кратък полушубок. Ако погледнете от колекцията, можете да платите стоката количества най-малко 15-30%. Освен това, цените често страда, са били използвани за палта и други кожи. Например, вложки от лисица, миеща мечка или чинчила, които могат да красят портата или ръкавите, е фактор, който повишава нивото на образование Суркова за Дамски кожени палта. Често „marmot“, боядисани в тъмни цветове, но и модерни нюанси също правят конвенционалните продукти по-скъпи. Ако се вгледате в актуални колекции, тогава не се изненадвайте, ако козината на groundhog може да бъде по-скъпо норковой. Някои недобросъвестни производители и търговци се радват на факта, че козината на groundhog е много подобен на норковый и произвежда своите продукти по-скъпи. По тази причина никога не купуват палта в ненадеждни магазини, особено на пазарите.

Как правилно да се грижат за женски палта Marmot

Палто дамско от groundhog средно може да продължи за 4-5 сезона, ако го правилно. Без подходящи грижи, тя започва да избледнява след 2-3 години и сыпется. По този начин продуктът постепенно губи първоначалния си блясък и изтънява. Преди всичко, обърнете внимание, че един мармот не е подходящ, за да го носите автоледи. Можете да изберете съкратен парче палта с къси ръкави. Цялата кожа е много лек (но не като кадифе) текстура и лесно да подлежи на деформация. В никакъв случай не може да се тегли каемок — тя може да порваться.

В шев на кожа groundhog е най-уязвимо място. Това се отнася особено за джобове и където е портата пришит към основата. Вие не може да държи ръцете си в джобовете, защото в тези места кожа ще бъде тънка и постепенно вытирается. Ако вие сте на шофиране в колата си палто, тя трябва да бъде третирана със специални составами, които предпазват продукта от изсушаване. Но, най-добре е автолюбительница предпочита якета или pichorim палто и носят със себе си на задната седалка.

За пране на вълна и не може да намокрите в никакъв случай. Не носете я в дъждовно време. Пералня — това е смърт за кожени палта от groundhog (както и всеки друг). Дори и мокри кърпички могат да причинят загуба на коса. По-добре предпазва продукта от влага.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén