Стил

Дамски дънки 2017 г. — Модни тенденции, фасоны и комбинация (50 снимки)

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)

Дънки 2017 г.: модни тенденции говори за връщане на клеша

Най-модерните дънки 2017 г., според модните тенденции – това завърнали се от 70-те клеши, бойфренды, е по-близо до мъжкия брюкам и изделия свободен, намаляване на, така наречените момы. Скинни същото – секси стегнати изделия, включени в модата още през 60-те и подчертавайки всички недостатъци на фигурата, днес вече не е валидна.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Дънки скини може да се отложи в далечното кутия, на арената излиза свободен приятелка Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)на Една от модните тенденции 2017 г., са дънки бойфренды

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Скъсани дънки си остават все още актуални

Дънки-бойфренды

Една от модните тенденции 2017 г., са дънки бойфренды (на снимката). Стилисти и накрая спасени нас от обтягивающих модели и са предложили по-удобен и комфортен вариант панталони от деним.

Думата „boyfriends“ в превод от английски означава „приятели“, „момчета“. Лесно се досещате, че тези модели трябва да бъдат максимално близо до продуктите най-простото намаляване на без никаква украса. Обаче отвори и прагове, които са дошли до нас от пънк дрехи, продължават да бъдат актуални и през 2017 година.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Дамски дънки в стил гадже трябва да изглежда точно по този начин, като че ли в момента са позаимствованы нас от мъжкия гардероб Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Въпреки това, тези дънки са само имитират мъжки приятелка. Апетитните женски форми в тях все още се виждат, но те са само малко се изобразява неправилно, но не бива Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Облегать фигура те трябва да са само на нивото на горната част на бедрата

Според Шанел, мъжки дрехи, сексуалност повече, отколкото в най-леки дрехи или корсетах. Според модни тенденции, дамски дънки 2017 г. (на снимката) в стил гадже трябва да изглежда точно по този начин, като че ли в момента са позаимствованы нас от мъжкия гардероб.

Въпреки това, тези дънки са само имитират мъжки приятелка. Апетитните женски форми в тях все още се виждат, но те са само малко се изобразява неправилно, но не бива.

Облегать фигура те трябва да са само на нивото на горната част на бедрата.

Модели на Гаджето си Jeans имат няколко разновидности:

  зауженные: не са прекалено стегнати в бедрата и тесни в долната част; свободни: долу заужены, но в горната част на приятелка по-свободен; широк: в областта на бедрата е много свободни, в долната част също е доста тясна.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)

Характерна особеност на гаджета е занижени талия, е същата, както и в мъжки модели и леко спукана ингвинална зона Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Панталони изглеждат малко мешковатыми, като че ли те да ни е леко, не по размер Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Обаче увисването им на бедрата е недопустимо

Характерна особеност на гаджета е занижени талия, е същата, както и в мъжки модели и леко спукана ингвинална зона, за сметка на която панталони изглеждат малко мешковатыми, като че ли те да ни е леко, не по размер. Въпреки това, отпусната им на бедрата е недопустимо.

Съвет! Модел, твърде зауженные надолу, е в състояние да скъсите визуално краката и намаляване на растежа, така че ниско растящ момичета от тях е по-добре да се откаже.

С какво се носят бойфренды?

Основното предимство на строги, без декор дънки – това е възможност да ги комбинирате с всички довършителни работи. Не си струва само да добавите в комплект прекалено внимание на дрехите, която в комбинация с бойфрендами ще произвежда впечатление неряшливости.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Основното предимство на строги, без декор дънки – това е възможност да ги комбинирате с всички довършителни работи Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)е добре дошъл в „верхе“ и всички шарени картинки и ярки декоративни орнаменти Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Перфектният аксесоар за гардероб, в който са включени бойфренды – широк шал с едра плетени, добавляющий в стил нарочитую небрежност

Провиснал бойфренды по-добре се допълни с предмети, по-изтънчен силует, подчертавайки достойнствата на фигурата. С помощта на подобен контраст ще изглежда изключително женствена:

  такива панталони превъзходен в хармония с къси обтягивающими майками, футболками и топиками, през студения сезон, до него може да вземете курточку малко под линията на талията; добре дошли в „верхе“ и всички шарени картинки и ярки декоративни орнаменти; с бойфрендами може да се носи доброто, балет апартаменти, лодки, сандали на много висок ток или обикновени джапанки; добавите рокерского шик е възможно с помощта на извършване на обувки на токчета с шипове и ремъци; – перфектният аксесоар за гардероб, в който са включени бойфренды – широк шал с едра плетени, добавляющий в стил нарочитую небрежност.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)В зависимост от избраната обувки, бойфренды може да се впише във всеки стил Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Сандали на висок ток в комбинация с такива дънки правят имидж на много сексуални Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Такива панталони превъзходен в хармония с къси обтягивающими майками, футболками и топиками, през студения сезон, до него може да вземете курточку малко под линията на талията

Съвет! За съжаление, обемни бойфренды изглеждат перфектно само на тоненьких момичета, притежаващи добро щиколотками. Жените с по-заоблени форми, по-добре да изберете по-изгодни момы.

Какво е момы?

„Мама“ в превод от английски означава мамо, мамо. Това име те са получили за сметка на грижа от подчертана сексуалност. Такива панталони не обтягивают фигура, като втора кожа, а да имат свободен от бедрата приятелка. Въпреки това момы изобщо не са лишени от изящество и изглеждат доста женствени. В края на краищата, външно тези дънки са много подобни на панталони, които в своето време носеше с бяла риза Мэрлин Монро.

Достатъчно здраво седи върху бедрата си, майка-и позволяват да се подчертае и кръста, и линията на бедрата и задните части. В тях могат без страх да пълзят, не от страх демонстрация на бельо.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Такива панталони не обтягивают фигура, като втора кожа, а да имат свободен от бедрата приятелка Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)въпреки това момы изобщо не са лишени от изящество и изглеждат доста женствени Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Достатъчно здраво седи върху бедрата си, майка-и позволяват да се подчертае и кръста, и линията на бедрата и задните части

Още една особеност на момов е висока талия. Не е надценка, а именно висока, т.е. намираща се накрая на познатия за нас място. Такава покрой позволява визуално да удължите краката си и увеличаване на растежа.

Съвет! Момы са универсални и изглеждат добре в почти всяка фигура. Въпреки това дамите с проблеми в областта на бедрата и задните части и ги облича все още не си струва – те могат малко да добавите в тези места на обема.

С какво се съчетават дънки-момы?

В момах можете да изглеждате стилно, независимо от избрания начин. Важното е, да не вземе надмощие (в идеалния случай това трябва да бъдат съкратени хобот):

  спортен вариант: mom-ите изглеждат добре с обичайните и любими на всички универсални неща (сака, пуловери в духа на 90-те, ризи класически, намаляване, без якета, прости футболками, кроссовками или мъжки обувки); подправка такъв начин може да масивни аксесоари;

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Стилен и елегантен начин Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Момы прекрасно с krop-топами Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Грубоватый спускане се разрежда женствена блузой

  практичен офис вариант: да се победи дънки свободно намаляване е възможно с помощта на сако директно намаляване или блейзър, направени в мъжки стил; комплект се допълва от лодочками на среден ток, или балетками; летен вариант: с момами превъзходен изглеждат като съкратен обикновена тениски, потници, така и закачливо, но не твърде претоварени детайли блузи; минималистичность начин се компенсира от женските обувки (босоножками на висок ток, кроссовками, лоферами или мокасинами с принтом) и пластмасови декорации.

Съвет! Чрез закупуване на момы, трябва да забравите за многослойности в облеклото. В края на краищата, тези дънки вече имат свободен приятелка.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Начин на стилна майка Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Елегантни сандали и струящийся надмощие в комбинация с момами Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Обувки-лодки, тук също ще бъдат между другото

Дънки-клеши

Клеш днес многостранна. Според модни тенденции, дънки 2017 г. клеш (виж снимката) могат да бъдат:

  от бедрата, а от коленете; да се разширява само в дъното.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Дънки-клеш от хип — преди Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Дънки-клеш от ханша — дупето Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Разбира се, за тези дънки са необходими дълги крака. Или на много висок ток

Обаче стилисти твърдят, че най-актуален модел е широк клеш, който идва от бедрата. В края на краищата, те са подходящи както за жени с широки бедра, така и плахо дама – за сметка на ширината те са в състояние да компенсира липсващата сума. Не слагат клеш от бедрата само пълен жените малък ръст – широки брючины ще визуално да ги направи още по-долу.

Клеш може да бъде еднаква по цялата ширина на брючины, така и допълнително се разширява в долната част. Първият вариант повече прилича на класически прави дънки. Разширено надолу клеш може визуално да се балансира горната и долната част на тялото си и да скриете недостатъците на фигурата.

Все още остава на мода и панталони с ниска засаждане, включително и в клешах. Обаче като се започне от 2017 г. на подиума се връщат модели с висока талия. Такава покрой не само в състояние на скриване на малки несъвършенства на фигурата, но и визуално да удължите краката си.

Клеш, точно толкова, колкото и момы, може окрашиваться не само в класически цветове. Модна тенденция 2017 година са бели дънки (виж снимката), а също и цветни лилаво, бежово, или пурпурни панталони.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Все още остава на мода и панталони с ниска засаждане, включително и в клешах Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Обаче като се започне от 2017 г. на подиума се връщат модели с висока талия Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Такава покрой не само в състояние на скриване на малки несъвършенства на фигурата, но и визуално да удължите краката

Съвет! Клеши не са прерогатив само на младежката мода. По-възрастните жени могат да се закупят модерни дънки, разширени надолу, с висока талия и дискретен завършек.

С какво да се облича дънки-клеши?

Може би няма неща, които е невъзможно да се съчетаят с дънки. Те могат да се носят както с пуловери, така и с ризи, топами, блузками или жилетки, якета или дори якета-фраками. Но за дрехи не изглеждаше широки, с широки клешами по-добре да се носят обтягивающий и съкратен надделя:

  приталенные риза или блуза, боди, turtlenecks и пуловери; коротенькие контрастни елеци или елеци в цвят панталони; А-образна клеш е комбинируется и с удобни и практични неща в стил кажуал – топами и прости майками; – кратка горната дрехи (полушубками, жакетами, якета или ветровками).

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Стилове бохо и хипи идеално се съчетават с дънки-клеш Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)може Би няма неща, които е невъзможно да се съчетаят с дънки. Те могат да се носят както с пуловери, така и с ризи, топами, блузками или жилетки, якета или дори якета-фраками Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)А-образна клеш е комбинируется и с удобни и практични неща в стил кажуал – топами и прости майками Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Клеш да се допълни с кратка горната дрехи (полушубками, жакетами, якета или ветровками) Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Стилен начин на деловата жена Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Зауженные отгоре и разкроена надолу, тези дънки изглеждат страхотно

Ярката нещо трябва да има само една, така че пъстри композиции от дънки не трябва да се носи с цветен рубахой или блузкой. До нарядному отгоре по-добре да вземем по-неутрална долната част. Много интересна комбинация дава син или синьо монофонични деним с шарени кърпа или плат на точки.

Съвет! С клешами абсолютно не се комбинират с обувки на висок ток – по-добре да изберете леки балет апартаменти, сандали или мокасини. Ако искате да изглеждате по-високи, по-добре да вземем обувки на платформа.

Актуални цветове

„Мръсни“ и блеклые цвят точно днес не е на мода. Според модни тенденции, дамски дънки 2017 г. (на снимката) трябва да има светло сини или синьо мастило цвят. Въпреки това, те могат да окрашиваться и сочни виолетови, маслинови или бежови нюанси. Необичайно изглеждат дънки от плат, металик: златни, сребърни или бронзови оттенъци. Тъмните варианти също са доста приемливи.

Дънки могат да бъдат не само цветни, но и се изпълнява от пъстър, клетчатого или деним с прост или сложен орнаменти или да бъде двуцветен и се изпълнява от две контрастиращи по цвят на тъканите. Не си струва, може би само да изберете само напълно черни дънки – те ще допринесат за ограничаване на вашия образ.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Бели дънки си остават на мода Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Черни джинси украсени с ярки цветове Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Оригинални модели на дъното на крак

Ще съживят начин на изделия от цветни сини, бежевыми, лилаво или фисташковыми вложки от двете страни брючин. Продължава да бъде актуална и лоскутная техника, когато панталони се извършват на парчета от един тон, но различни по интензивност на оцветяване. Може да комбинирате присадки и от различни материи.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)„Мръсни“ и блеклые цвят точно днес не е на мода. Според модни тенденции, дамски дънки 2017 г. трябва да има светло сини или синьо мастило цвят Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)обикновено, дънки-2017 г., са изработени от плътна или средна плътност тъкани Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Търсени остават и изолирана модели на флисе

Обикновено, дънки-2017 г., са изработени от плътна или средна плътност тъкани. Търсени остават и изолирана модели на флисе.

Съвет! Вмъкване на дънки могат да се извършват не само на тъканите, но и велур, кожа и дори прозрачни платна.

Съкратен модел

Подвернутые долу дънки – тенденция 2015-та – преминах и през следващата година. С помощта на такъв прием може да се привлече вниманието на мъжете към елегантни дамски щиколотке.

Дънки с отворотами може да придобие готови, така и подворачивать брючины по дъното най-много. И подворачивать се допуска не само зауженные надолу продукта или дънки средна ширина, но и клеши.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Подвернутые долу дънки – тенденция 2015-та – преминах и през следващата година. С помощта на такъв прием може да се привлече вниманието на мъжете към елегантни дамски щиколотке Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Дънки с отворотами може да придобие готови, така и подворачивать брючины по дъното на самата Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)да Се съсредоточи върху щиколотке може и с помощта на укороченных модели. Но за съжаление, тези дънки не са подходящи ниско растящ момичета, Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Скъсяване на дънки, така, както и твърде широки панталони, правят ниските дами визуално още по-долу

Да се съсредоточи върху щиколотке може и с помощта на укороченных модели. Но за съжаление, тези дънки не са подходящи ниско растящ момичета. Скъсяване на дънки, така, както и твърде широки панталони, ги правят визуално още по-долу. Ако скъсяване на дънки – вашата дългогодишна мечта, можете да се възползвате от туфлями на висок ток.

Съвет! Дънки, зауженные надолу, визуално полнят. По-добре да изберете по-съкратен модели с ниска талия, изработена от дебел не твърде светъл плат, различни от бедрата.

Джинси, модни тенденции

За щастие, модельерам така уловил въображение дънки с цветни облицовки и декоративни бродерии, че и през 2017 г., те не се събират от тях да се откажат. Е доста модна тенденция и завърши дънки кристали (виж снимката), декоративни шевове, ефектна обкова и веригата и нитове.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)За щастие, модельерам така уловил въображение дънки с цветни облицовки и декоративни бродерии, че и през 2017 г., те не се събират от тях се откаже Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)В допълнение към обичайното комбинезонам с малка вложка-кармашком в горната част на дизайнерите предлагат и през 2017 г., за закупуване на по-съраунд костюм-роба а-ла-70-те Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Клеши или бойфренды могат да се оформя външни джобове с капаци в най-неочаквани места, например, на колене

Актуални остават оръфан и „пропускащи“ дънки, а също и продукти, „рехав“ долу или украсени с ресни или ленти изработени от деним. Трябва само да се помни, че хоризонтални чехъл добавят фигура на излишните обем, така че по-добре да изберете вертикални техните възможности с дупки и косата си стрелки, и поели надолу.

В допълнение към обичайното комбинезонам с малка вложка-кармашком в горната част на дизайнерите предлагат и през 2017 г., за закупуване на по-съраунд костюм-роба а-ла-70-д. Клеши или бойфренды могат да се оформя външни джобове с капаци в най-неочаквани места, например, на колене.

Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Стилни дънки-клеш Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Искате да бъде в движение — обърнете внимание на дънки-мия Женские джинсы 2017 года — Модные тенденции, фасоны и сочетания (50 фото)Да остане в тенденция, може да се закупи продукта и в стил „мозайка“ с изобилие от лоскутов и лепенки

За да остане в тенденция, може да се закупи продукта и в стил „мозайка“ с изобилие от лоскутов и лепенки. Тези елегантен панталон ще ви направят да изглеждате ярко и секси, дори и в мрачни дни на есента.

Съвет! Широкобедрым жените не си струва да се избере модел с малки джобове – те трябва изцяло да се затвори задните части. Твърде стегнати дънки, зауженные надолу, визуално ще полнить. По-добре да изберете модел с ниска талия от гъста тъмна тъкани, различни от бедрата.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén