Стил

Да обвивка на косата. Инструкции стъпка по стъпка със снимки

Да обвивка на косата. Инструкции стъпка по стъпка със снимки

Първият елегантен, пълен с уникалния чар „черупка“ се появява във Франция през 19 век. Може би затова такава прическа използват за даване на романтичности женския образ, несущему отпечатък изискан знатен произход светски жени от тази епоха.

Увеличава своята популярност варианти стана по-надолу до един прост, модерен греди или, тъй като те рядко се наричат френски маниери. Но като цяло, контурите на прическа е останала без промяна, запазвайки основния детайл: въртях „черупки“ коса прикрепена към горната или малко по-долу, в областта на шията.

Интересното е, че в тази класическа прическа, най-вече поради своята универсалност. Така че, не е сложно, той придава на всеки стил, лекота и простота, не губи строга точност. В зависимост от ситуацията, можете да изберете опция: къща, работа (включително офиси); вечерни приеми; празници.

Прическа „черупки“: неговите характеристики

Ако се приближат до създаването на прически отговорно, тя ще изглежда не по-лошо, отколкото в салона. Задължително условие е само едно: присъствието на косата и средната дължина.

Но коя е тя? На първо място това е:

  ученици от различни учебни заведения, студенти, възпитаници, бизнес дама, учители, танцьорите, гимнастички, както и участват в спортни бални танци, булката;жени по света, често се появяват в обществото, често посещаващи culturality.

Един от най-големите предимства на прическа е, че той е подходящ за жени от всички възрасти.

Така, млади девушок мивки придава повече женственост и хипнотизиращ мистерията, като се подчертава, грациозни контури на лицето; зрели дами – молодца нежност, откритост, като подчертава естествената женска привлекателност.

В същото време, съчетавайки го с тежки или остри стилове на облекло, като „Авиаторски“, сервитьор, жена-вамп, дерби, тежък рок, авангард, Готик, можете да играете на противоположности, създавайки ярък образ на фатална жена.

Какви жанрове в прическа, облекло изглежда перфектно? Обикновено тя се комбинира с всяка посока, и по-специално native жени, леки класически, в неутрални цветове:

За създаване на прически „черупки“ да бъде шипове

Как да мивката у дома

Инструкции стъпка по стъпка как да направите обвивка на косата предполага използването на следните инструменти:

  масажна четка и плоска пластмасова, с малки остри зъби;кръгла четка за коса за придаване на обем на косата;щипки за коса, маша, за да се създаде кривата или утюжком за гладка г.; няколко заколок невидимок;силно / средно ключовия начин.

Инструкция за създаване на прически „черупки“ на средна коса

Ако косата ви е достигнат раменете (20 см), можете да направите френски привкус, като в края на косъма навътре. Как да черупка на средна коса, подробно, стъпка по стъпка инструкции под формата на таблица.

Как да мидата за коса: за инструкции стъпка по стъпка

1.
Неизмита направления на косата от дясната страна и поставяне на щифтове, от тила.

2.
За да започнете полагане, закручивая коса „охлюв“ в ляво, как да сматывая на невидима паяжина.

3.
Защото дължина коса, Къдрици са склонни да се открояват от общата маса, ще бъде полезно за гребен с фини зъби, за да ги попълните обратно; така е по-добре, за да ги поправи, може да се поръси с лак.

4.
За да завършите стила, де фиби или една голяма реклама.

Технология за създаване на прически „черупки“ за дълга коса

Техника за създаване на „черупки“ за дълга коса много лесно да се направи това:

  Применитесь до чист, сух стайлинг на коса, независимо дали е пенка, гел или пяна, да се разпределят равномерно с помощта на гребен, едновременно изравняване на сплъстена на кичури, можете да използвате пресата. Направете опашка в задната част на главата; трябва да помните, че мястото трябва да се избере малко по-високо, отколкото е било планирано обвивка, като се има предвид неговата „ръка“.

Как да мидата за коса: за инструкции стъпка по стъпка

  Плътно я огъвате на косата в спирала навътре, под формата на жгутика; завършва можете да го напусне и красиво завиты. Като се започне от дъното, наклейте парче невидима, постепенно приближавайки се към върха. Ако косата се нуждаят от по-дълго време, може да се поръси с предпазител.

Като направи двойна френч основа: стъпка по стъпка ръководство

Разликата между тази „обвивка“ от останалите, се състои в това, че нейната коса се образуват два охлюва, а не само един. Той е доста голям, така че той е напълно подходящ за вечерни приеми.

Ще ви трябва:

  разделете косата на две равни части (в този случай това не е непременно, че раздялата е по права линия);вземете събрани в две опашки в близост до ушите фиби-раци;зачесывать от дясно на ляво, закручивая пръстите си колан и го закрепете в горната част със скоби, оставяйки краищата завиты клещи (15 – 20 см) се намират свободно в посока на короната;гладка права коса гребен по посока на техния растеж и рекордни отвътре, от горната част на главата, прът;същото направи с друга страна, като се уверите, че косата не спутывались;болт прическа разпръскване на невидим в гънките се образуват между мембраната, когато пиърсинг насочва навътре, така че те са били под прикритието на косата;облекчаване на скоби, усукване края на всяка „шел“ навън „охлюв“; прави 1-2 роли, пин, кухненски мивки невидима, а краищата красиво разпределя по цялата върха, като не забравяме да улови нитове.

Преди да направите черупка на косата, с помощта на инструкции стъпка по стъпка, стилисти препоръчват да изберете перфектното облекло и аксесоари.

Трябва да stroinaia дрехи с отворен гръб и деколте подчертае извивки на формите на тялото, дължина на макси или миди от аксесоари дълги бижута, обеци, колие, което добре ще допълни ефект от подстригване, тъй като тя визуално удължава силуета.

Между другото, това е чудесно решение за тези, които имат пълна фигура или малък ръст.

Как да черупки с валяк: учебник

В създаването на универсална прическа, можете да използвате различни аксесоари: щипки за коса с кристали, мъниста, перли, цветя или венци, никел колела за избор. Трябва:

  за да се сведе до минимум къдрици на кок предварително Сакаса ги в една посока и определяне плътно с констатации;постепенно резбовани краища на дълги валяк, от шията до темето, алтернативно осигуряване на кичури;ако по пътя приготвен за празника, след приключване на инсталацията, вие може да използвате лак.

Ако косата ви е от природата тънки и редки, преди да направите на мидата от косата, като следвате стъпка по стъпка инструкциите, препоръчително е да се bouffant с помощта на устройство.

Устройството представлява специален однорядная гребен с променлив дълги и къси зъби или с четка от естествен материал. За кандидатстване трябва да разделите косата си на малки кичури и се тегли всеки, на гребена внимателно, като от средата до корените.

Мивка с бретон: ръчна

Интересното е, че „Шел“ с дълъг бретон изглежда особено романтично, което позволява да имитира гръцката прическа в каква посока къдрици завить или да се оправям, а останалите свободно да пада по протежение на скулите.

Преди да направите мидата от косата, стъпка по стъпка инструкции съветва да започне с бретон – за да го отдели от останалата част на косата, събрани в снопче ластик.

За да направите лек bouffant и е събрала в гърба, закручивая по спирала, така че в резултат колан се образува плавна крива. В резултат на линия за да прикачите скоби-това е невидим, поръсва се накрая, ремонт инструмент.

Бретон трябва да бъде матирана и стил с помощта на кръгла четка, сешоар и плойки.

За да завършите прическата, сложи оформени по протежение на раздяла между бретон и останалата коса, тесни превръзка или носенето на пръстен на елементи.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén