Вязаные юбки крючком

В топло време на годината и жените винаги предпочитат по-голямо предпочитание на юбкам, отколкото брюкам. Crochet модели в това отношение са истинска благодат за модата. Всяка жена иска да бъде предмет на гардероба е е различен и уникален. Тази задача се решава вязаная пола.

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

Наистина, всеки един craftswoman взема за основа само схемата, а на цвят, конци, я напрежението и понякога дори и самият стил – всичко това е вече индивидуален избор. Така в резултат се получава изключителна нещо, от което няма нито една жена. В това е стойността на ръчно изработени.

Вязаные юбки крючком

Характеристики и предимства

Предвид това, че вязаная модел чудесно се простира, то винаги ще седи добре на тялото. И дори, ако сте въвели или са няколко килограма, пола все още ще бъде възможно да се носят. Важното е да има малък запас.

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

При правилно подобранном подкладе такива полата могат да се носят от бременни жени. Подклад играе двойна роля: той придава модели на естетичен вид и създава за нея фон, смяна на който може да се обыгрывать своя начин на по-различен начин.

Вязаные юбки крючком

За плетени пола може да се каже, че тя е универсална. Тя може да се облича една жена на всяка възраст. Модели трикотажни прагове много: дълги и къси, плътни и ажурни. Изборът е огромен. Винаги може да се намери нещо, което да хареса.

Освен това, в зависимост от съпътстващите подробности на гардероб, образ ще изглежда по различен начин.

Вязанная на една кука пола винаги изглежда леко, тъй като тя почти не се колебае.

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

Красиви модели

Crochet модели на една кука, много красива. Те очарова със своята лекота и воздушностью, особено бели. Всяка тяхна носителка става женствена и очарователна.

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

Разнообразието на стилове позволява ви да изберете модел и за плаж, и за ежедневието и за празник.

Вязаные юбки крючком

Някои модели изглеждат наистина луксозно. Една жена в такова одеяние улов на себе си възторжени погледи на околните.

Дълги мрежести поли могат да си позволят любительницы стил бохо. Идеални в това отношение бежови и кафяви нюанси.

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

С какво се носи?

За топло лято ажурни поли – това е идеалният вариант. В тях не е горещо, да, и те изглеждат много красиво и ефектно. Тяхната дължина и пищност могат да бъдат най-различни.

Комбинирани модели с трикотажными или същите вязаными маечками или топами. Завършва годишният лук затруднен аксесоари и декорации.

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

Пола, свързана плетене на една кука, въпреки ажурни, подходящ не само за лятото, но и за студено време на годината.

Тя да согревала, се подбират топла мека подкладочная плат, който, също така, осигурява необходимата кацане неща на вашата фигура. Мач такава пола трябва да бъде с неутрални неща, тъй като тя сама по себе си вече е достатъчно текстурирана.

Вязаные юбки крючком

Crochet модели ни позволяват създаване на образа в стил етно. За това трябва елеци или сака и кожа.

Не по-малко интересно изглежда пола, свързана плетене на една кука, с яке-косухой от кожата.

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

Как да се свържете?

Ажурная пола

За лятото може да се свърже ажурную и лека пола на ежедневното функциониране. Прежда, която за тази цел се наложи да се състои от памук (43%) и вискоза (53%). Я да си отиде 300 г (размер 38-40). Все още е необходим кука №1,5 и 3 копчета.

Вязаные юбки крючком Плетене започва с колан. Изписва верига, състояща се от 20 въздушни линии. Нататък съвпадат вързала без накида, за да се получи дължина, съответстваща на обиколката на талията. Пристъпваме към основната част на продукта, която се състои от 17 клинове. Тя се вписва от дългия край на получения колан. Първоначално няколко реда трябва да провязать в права и обратна посока. Само след това започваме плетене в кръг, докато не бъде постигната необходимата дължина на поли. На колана се извършват висящи линии под 3 копчета. Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

Модел „Ананаси“

„Ананас“ – много хубав деликатен модел, наподобяващ този тропически плод. Пола, формата монтиране директно силует, свързани на една кука, изглежда женствена и въздуха.

Вязаные юбки крючком

    При дължина на пола е 55 см и 46 ще се нуждаят от 300 грама прежда, съставена от 66% от памук, 34% вискоза. Продуктът се извършва плетене №2,5. Плетене започва отгоре от колан, който се издава, след като платно поли ще бъде произведено. В повторенията на „Ананас“ се използват въздушни панти, стълбове, без накида, стълбове, с една и две накидами, „пико“ (3 въздушни панти), „арка“ от въздушни линии (фигура под арката показва броя на въздушни линии).

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

За да направите колан, вратовръзка верига от въздушни линии, чиято дължина ще бъде 1 метър. Въздушна линия обвязываются колони без накида. При нас се получава кабел, който вдевается в колана на полата.

Вязаные юбки крючком

Модел „Кленови листа“

Модел не случайно носи това име. Той е превъзходно имитира есенни листа клен, както и използването на прежди от различни цветове, прави модела луксозни.

Всеки лист се вписва поотделно, а след това произволно се свързва в едно общо платно. Горната част на поли кафява, а долната – по-ярки (червено, жълто).

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком

Отгоре изделия обвязывается колони без накидов и подгибается вътре, за да може да се вмъкне дъвка.

Плетене осъществяваме една кука № 1,5 – 2. В пола със средна дължина (размер 46-48) трябва 800 грама прежда. По-добре да вземе три нюанса, например кафяво, жълто и червено. Не по-малко ефектно изглеждат горчица, жълто и черно.

Вязаные юбки крючком Вязаные юбки крючком