Стил

Чист въздух, комфорт: идеи за декориране на частния двор на снимки, съвети дизайнери

Чист въздух, комфорт: идеи за декориране на частния двор на снимки, съвети дизайнери

Много собственици на частни домове в града или в провинцията вили се стремят към създаване на максимален комфорт не само в имоти, но и в прилежащите територии. Идеи за дизайн на детски площадки може да бъде голямо количество. Всичко зависи от специфични фактори – наличието на автомобилния транспорт, на деца или домашни любимци. Оригинални идеи и експертни съвети ще ви помогнат да реализирате дори най-смелите идеи.

Уютна беседка в двора на частен дом

Един от задължителните елементи на частния двор се счита за уютна и стилна беседки. Можете да ги изгради с ръцете си, или поръчка на структурата. Голямо разнообразие на тези продукти предоставя големи възможности за изграждане на различни видове летни къщи – затворен, Отворен, мобилен и привързани към дома.

Можете да помислите за някои от най-популярните павилиони, строителството на които не се изискват много усилия. Сред стандартните видове могат да бъдат следните:
1. Класически дизайн. Този вариант най-често е представен дървена беседка с издълбани елементи. Понякога тези гори предпочитат да правят мебели за организиране на летния отдих – пейки, столове, маси.
2. Продукти с нотка на романтика. В това отношение най-успешните варианти е с право може да се нарече палатки. Забулен в мъгла мистерия и вълни пърхащи тъкан подобни проекти се радват не само на домакините, но и много гости.
3. Стандартен дизайн. Подобни съоръжения се изграждат в съответствие с модела схеми. За да си направите тази беседка е трудно – такива неща се правят служители на специализирани фирми. В студеното време на годината може да се използва като временни жилища.
4. Оригинална къща за деца. Това може да бъде малка конструкция за няколко души, най-често се използва като един от елементите на ландшафтния дизайн или основното място за игри за децата.

Преди да планирате инсталирането на беседка в двора, важно е ясно да се разбере целите, за които след това ще трябва. В зависимост от дестинацията, вие можете да избирате типа на проекти за почивка на голяма компания за вечеря в малко семейство, за деца, за да играят. Индивидуални проекти могат да бъдат предназначени за приготвяне на шишчета и други ястия на огън. В такива случаи, той ще бъде подходящо вградена печка, барбекю, скара.

Модерна детска площадка в двора на частен дом

Децата да не лезли в тези места, където не им подобава да бъде, много е важно правилно и компетентно оборудване за тях отделен кът. Трябва да се поинтересувате по-младите членове на семейството с оглед на техните нужди, възрастта, индивидуалните особености. Възможно е да се направи тази платформа себе си, осигурявайки плавен преход на децата докато растат.

загрузка...

Независимо от пола на детето, може да му се наложи истинска арена за външно клас, къщичка на дърво, пиратски кораб или на плаващ остров в басейна. Когато е възможно, можете да направите всичко, което харесва на децата, при спазване на задължителните условия. Районът трябва да бъде добре се вижда от дома, да стоят далеч от постройки трябва да бъдат добре осветени и ефективно е ограден.

Стилен дизайн от двора на частен дом

Между стилен интериор и практичност съм сигурен, собственици на частни дворове, опитайте се да изберете нещо средно. Важно е да се създаде добър баланс между естетика и функционалност. Следователно, околния пейзаж ще зарадва цялото семейство през цялата година, трябва да увеличите сериозно да се подходи към въпросите на преместването.

В началните етапи на проектиране е важно да се вземат предвид всички нюанси на по-нататъшна експлоатация на частна собственост, която в последствие не трябва да се харчат своите нерви, време и пари за поправки и подобрения. Дизайн, екстериорен дизайн на интериора може да се раздели на няколко етапа:
• Определяне на точното местоположение на всеки обект. Опитните майстори препоръчват да се разделят парцел на еднакви квадрати, а след това всеки от тях ще привлече ключовите сегменти и форми.
• Проверка е достъпен в близост. На този етап в някои райони може да се наложи дрениране на настилката, Ако забележите натрупване на вода, както и монтаж на различни комунални услуги.
• Проектиране на градински пътеки. В всякакъв вид ландшафтен дизайн, тези структури играят важна роля. При възможност, можете спокойно да се движите из двора или градината. Повечето песни да служат и като декоративни елементи и зониране на обекта.
• Засаждане на цветни лехи и проектиране на водни обекти. Растенията могат да бъдат разположени по такъв начин, че някои сортове са успели със своите цъфтеж други. И за организиране на съвременно изкуствено езерце може да изисква професионална помощ.

Въпроси за сигурност включват проблеми на качеството на осветление в частни домакинства. Тази система може с увереност да се мисли, и, хармонично съчетавайки в себе си стилен формати за осветяване и светлинна, което позволява на собствениците и гостите да се чувстват комфортно по всяко време на годината.

Тротоарна плоча в двора на частна къща: възможности за използване на

При изграждането на всеки частен двор може да се използва тротуарную плочки. В производството на такива продукти не се използват вредни или токсични вещества, така че той ще бъде подходящо за полагане на градински пътеки, площадки, тротоари, детски площадки и паркинги.

При избор на довършителни материали не само за своите декоративни свойства, но и технически характеристики. Сред основните характеристики е важно да се вземат предвид:
• Текстурата на повърхността.
• Цвят на тротоарни плочки.
• Ниво на натоварване.
• Размера и формата на всеки блок.
• Използването на допълнителни материали.

Въз основа на специфични условия за по-нататъшно използване, можете да изберете материала от най-популярните категории. Това може да бъде клинкерный тухла, цементно-пясъчни, полимерно-пясъчни керемиди и ластик.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén