маникюр

Червен маникюр със злато. Идеи за дизайн на гел-лак с кристали, френски дупка, tirkai, пайети, фолио. Снимка

Червен маникюр със злато. Идеи за дизайн на гел-лак с кристали, френски дупка, tirkai, пайети, фолио. Снимка

Маникюр — това е не само начин за грижа за ноктите, но и един вид визитна картичка за всяка жена. Какви цветове, изработен от дизайн на ноктите може да каже много за своя собственик. Един от най-популярните днес модни тенденции за нокти изкуство червено и златно.

За какви случаи и червен костюм и златист маникюр

Червен дизайн нокти със златни инкрустации е подходящ за широк спектър от дейности:

  Гала вечер – среща, парти, рожден Ден, сватба, абитуриентски бал или връщане в родината си. Ежедневието – в училище, в института, работата е позволено в някои области.

Червеният маникюр е идеален за тези жени, които:

  Уверени и не се страхува да изрази и покаже себе си. Кокетни, обичат и умеят да флиртуват.

Червен маникюр със злато. Идеи за дизайн на гел-лак с кристали, френски дупка, tirkai, пайети, фолио. СнимкаДизайн за нокти червен със злато са оценени от много жени

  Маникюр допълват образа на фаталната дама, жена-вамп. Обича да покажат себе си в обществото и получавам комплименти.

От физиологична гледна точка, предпочитание червен маникюр трябва да плащат, ако:

  Пръстите са малки, тънки и нежни;малки ръце;ногтевая плоча тясна и не заема цялата повърхност на фаланга;собственик на къси пръсти и малки ръце, използва червен лак на дълги нокти.

Червено злато френч

Класически вариант на маникюр за всеки случай на необичайно изпълнение: Червен маникюр със злато. Идеи за дизайн на гел-лак с кристали, френски дупка, tirkai, пайети, фолио. Снимка

  За да придадат на ноктите в желаната форма, обработва епидермиса и кожата около ноктите. Почистете ноктите обезжиривателем или лакочистител. Се прилага на основата на ноктите палто и го оставете да изсъхне. Боя ноктите тъмно червен цвят, на 2 слой и се изсушава на всеки от тях в UV лампа. Залепите върху свободния край на нокътя шаблони за френски маникюр, така че дължина не превишава 5 mm. боя златен лак за нокти под шаблони. Отстранете хартията и сухи нокти в лампата. В заключение покриване на ноктите, отгоре. Суха.

Лунният маникюр: червено злато

Доста популярен и стилен дизайн нокти.

Червен и златен лунен маникюр можете да направите в домашни условия:

  За подготовка на ноктите за нанасяне на лак за нокти: премахнете лака, подравняване на нокътната плочка, подпиливать край на ноктите, премахнете кожичките с помощта на специален инструмент. Всички ноктите покриване на основа под лака за изравняване и суха.

Червен маникюр със злато. Идеи за дизайн на гел-лак с кристали, френски дупка, tirkai, пайети, фолио. Снимка

  Боядисване на ноктите в червено. Това е от основно значение за такъв маникюр. Всеки слой се суши. Стоя на горната част на нокътя шаблони за лунния маникюр. Сенчесто полукръг златисто кафяво и внимателно свалете шаблон. Суха. Като fortifier използвате гланц или мат топ.

Златни мотиви в Червено

Прости модели за прилагане на технологии за нокти игла:

  За да придадат на ноктите в желаната форма и избутване на кутикула портокалова пръчка. Боядисване на ноктите базов слой, след това червено гланц лак.

Червен маникюр със злато. Идеи за дизайн на гел-лак с кристали, френски дупка, tirkai, пайети, фолио. Снимка

  Леко продължителен цвят, сложете малка капка златен лак. Вземете тънка игла и карам по капка в различни посоки за да се получи желания резултат. Сухи нокти и ги покрийте с горния слой.

Златни монограми на Червено

Как да създавате сложни монограми на ноктите:

  За да подготвите ръцете си за маникюру. Подравните ноктите отполируйте плоча, под формата на ноктите, премахване на стар лак. За да получите наситен червен цвят, трябва да гъсто накрасить на ноктите в 2 слоя, добре просушивая всеки от тях. Специални тънки четки за рисуване заоблен завитком златист цвят. За да получите по-точен резултат боя на четка трябва да се вземат малко. В непосредствена близост до основната къдря трябва да изготви няколко по-малки размери.

Червен маникюр със злато. Идеи за дизайн на гел-лак с кристали, френски дупка, tirkai, пайети, фолио. Снимка

  Да експериментират с посока, ъгъл и дължина на пробата. Суха. Да fortifier покритие и высушиваются.

Геометричен модел

Червен маникюр със злато. Идеи за дизайн на гел-лак с кристали, френски дупка, tirkai, пайети, фолио. СнимкаУникалност на дизайна на червените нокти със златен геометричен модел ще ви помогне да изразите своята индивидуалност.

И най — важното-за това ще изисква по-малко усилия.

Инструкции за изпълнение:

Покриване на основата на нокътната плочка нокти. Добре да изсъхне. Боядисване на всички нокти в червен цвят в 2 слоя. Суха. Вземете специални тънки ленти маникюр или тънко нарязани самозалепваща се лента. Залепете ги върху ноктите така, че центъра се получи триъгълник. Получения триъгълник боя гъст златист лак, не можал да са червени. Отклейте лента преди лак, за да се избегне скъсани краища. Кутията с най-високо или най-горния слой. Суха.

Златното леярство червен

Интересен инструмент за създаване на уникален маникюр – натиснете върху фолио. Тя осигурява блестящ ефект леене.

За да се постигне имитация на разтопено злато се нуждаят от 3 стъпки:

  Прилага основни и червен гел-лак на всички нокти. Подсушете под UV или led лампа. Тънки нокти, четка за рисуване черен цвят на произволни геометрични фигури. Подсушете под лампа в продължение на 2 минути.

Червен маникюр със злато. Идеи за дизайн на гел-лак с кристали, френски дупка, tirkai, пайети, фолио. Снимка

  Матирана страна на фолиото, златна здраво срещу до ногтю и рязко свали. Лист фолио не трябва да бъде част от блясък. Всичкият въпрос на ноктите. Повторете до желания резултат. За да изсъхнат под лампа в продължение на 3 минути.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén