Черные рваные джинсы

През този сезон хит са черни скъсани дънки, които често се обличат, за да се създаде ефектен ежедневна начин или неповторим лук за парти или романтична довиждане.

Черные рваные джинсы

Модел

Дизайнерите често предлагат модели дънки, различни модели, украсени с дупки. Много популярни са скъсани дънки-бойфренды, които в много отношения приличат на мъжки модел. Скъсани елементи придават на този фасону изтънченост и неповторимост. Именно дупки добавят им небрежност. Комбинация от скъсани дънки гаджета черен цвят с обувки на високи токчета изглежда шик.

Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы

Много представителки на прекрасния пол предпочитат дънки-скинни, които могат да се носят така, че да покрие лука в спортното или разговорния стил. Ако се интересуват бизнес образ, тогава си струва да облека бяла блузу класически, намаляване и обувки на висок ток. Бъдете уверени, че дупки по дънки няма да попречи на вашия начин на елегантна бизнес дама.

Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы

С порванными коленете

Джинси с дупки на коленете ни позволяват да усетим свободата, на младостта и спокойствие. Те вече няколко години са на върха на популярността, благодарение на комбинация от простота, удобство и неформальности.

Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы

Често бизнес дами, на които всеки ден трябва да се обличаш в съответствие с дрес-код, през почивните дни искат да променят радикално стила на обличане. Тогава отлично решение са дънки с порванными коленете си.

Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы

С какво се носи?

Черни скъсани дънки се различават удобство, практичност и функционалност. Те перфектно се съчетават с разнообразни топами и футболками, при този избор на цветовата гама и фасона е индивидуален. Отгоре трябва да е удобно и съответства на вашия вътрешен мир. За да се докажат, могат да се търсят и олицетворява най-смелите комбинация с черни окъсани дънки.

Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы

Модели с дупки, не е често пуснато на работа, въпреки че ако дрес-код позволява, може да създаде много стилни лъкове. Струва си да се предпочитат джинсам директно намаляване, и да ги носят с къси или по-дълги новите дрехи форма монтаж жакетами. Такъв стил дънки ви позволяват да скриете недостатъците на фигурата, а отгоре добавете силуэту женственост и елегантност. Също така модели трябва да имат минимален брой дупки.

Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы

Ако искате да се носят черни скъсани дънки на романтична свиданье, тогава трябва да помислите за надмощие. Например, атрактивно ще изглежда топ или туника нежни, пастелни тонове. Можете да вземете надмощие черен цвят, но тогава тя трябва да бъде украсена с декоративни елементи.

Черные рваные джинсы

При избора на обувки идеалното решение ще стане спортен модел: мокасини, маратонки или кецове. За въплъщението на лек начин с черни окъсани дънки може да се комбинира с обувки на танкетке.

Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы

Ако сте решили да се носят обувки на високи токчета, тогава при избора на най-високо си струва да се предпочитат риза, жакету или блуза. По-добре да надмощие и обувки са били избрани в един цвят.

Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы

Образи на звезди

Много известни личности имат в гардероба си скъсаните дънки в черен цвят, които много често се използват за създаване на ежедневна начин.

Черные рваные джинсы

Фърги е бил забелязан в черни скъсани дънки в комбинация с черен топ и обувки с високи токчета, украсени с леопардовым принтом. Гуинет Полтроу носи скъсани модели с класически черен пиджаком, а тук, като ярък акцент действа син шал.

Хилари Дъф изглежда елегантно и стилно в скъсани дънки в черен цвят и сив топ. Внимание привлича луксозен шал и стилен клатч. Обувки на висок ток добавя силуэту изящности.

Риана комбинира черни дънки с бял топ и босоножками на равна подметка. Ярък акцент действа деним яке, сини с черни ръкави.

Начин на Черил Коул има много общо с Фърги. Тя също предпочитат да носят черни скъсани дънки с топами в тон и леопардовой за обувки.

Черные рваные джинсы

Много звезди отдават предпочитание на комбинация от дъното на черно и бяло на върха. Риана изглежда превъзходно в спортен стил. Бяла тениска с блестящ принтом подчертава нейната индивидуалност. Спортни обувки и черно яке изглеждат в тандем с окъсани дънки.

Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы Черные рваные джинсы

Гуен Стефани предпочита да носи скъсани дънки с босоножками на висок ток и чаровна кепкой, а слънчеви очила допълват модерен лук.

Виктория Бекъм прекрасно в черен цвят. Тя предстала пред своите фенове в черни скъсани дънки, обувките си на висок ток, фланелка и яке с луксозен кожа яка.

Ники Хилтън и Ванеса Хъджънс предпочитат ансамбъл дъното на черно и бяло на върха. Сиара често се появява в рокля в черен цвят: скъсани дънки, пуловер и ботуши с високи голенищами.

Черные рваные джинсы