Рокли

Черна пола

Черна пола

Черна пола

Ако говорят за неща категория must have при жените в съблекалнята, а след това веднага си черна пола. Тяхната популярност се дължи на практичност, сочетаемостью с най-различни варианти на върха, възможност да се впише във всеки стил и уместностью във всякакви ситуации.

Черна пола

Такава пола е подходящ и за вечерни начин, за делови гардероб, и за ежедневието. Освен това, го обичат заради способността да визуално стройнить.

Черна пола Черна пола

Буйни модели

Такива прагове в черен цвят изглеждат романтично и привлекателно. В насипно състояние, черни поли е възможно, тъй като отклони поглед от по-големи бедрата, като акцент на талията, така и визуално да добавите обем в областта на ханша при худощавой на фигурата. Важно е само да изберете подходящ стил. Разкош в такива поли може да се изпълни не само специален кроем, но и прилагането на довършителни воланов, гънки или няколко слоя квилинг. Черна пола Черна пола Черна пола

Буйна черна пола изглежда добре и с нежна блузкой, и с свитером, и с всеки друг кон, който облегает фигура. Ако това гипюровая или многопластова шифоновая пола, към нея може да вземем топ в нежна пластична палитра. В студено време, в началото може да се хвърли жилетка или оборудвана сако.

Черна пола Черна пола Черна пола

Обувки с пищна пола може да бъде както на ток, така и на плоския движение.

Черна пола Черна пола Черна пола

Кожени

Черна пола от кожа изглеждат ефектно и стилно, затова често се избират модницами за създаване на най-различни образи – от строги бизнес? до възможности за партита. Те най-често са представени фасоном „trapeze“, въпреки че не по-малко популярни поли от кожа на директно намаляване и фасона „слънце“. Черна пола Черна пола Черна пола

За да получите официален лук за ежедневието в офиса, кожена пола дължина midi е да се допълни бяла блузкой от шифон и черни лодочками.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

Надмощие на кожена пола в черен цвят може да бъде и однотонным, и с необичайни щампи. Тези прагове могат да се носят с блузами, лонгсливами, футболками, топами или ризи.

Черна пола Черна пола Черна пола

За шик и малко жестоки начина на кожена пола в черен цвят рокля сатен, корсет и укороченную кожено курточку, допълват облеклото масивни обувки или кроссовками.

Черна пола Черна пола

Дантелен

Поли от дантела, представени в черен цвят, сега са включени в списъка на тенденцията неща. Те са представени с различна форма и различна дължина.

Черна пола Черна пола

Къси дантелени модели съчетават със сиви, бели, сини или кафяви топами за ежедневна употреба, а за вечерта варианта ги допълват езда ярки нюанса. Необичайност и разнообразие от такива дрехи осигурява присъствие в отделни модели дантелен прагове воланов, многослойности, асиметрични линии, оригинални драперии или различни вложки.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

Популярни фасоны

Молив

Тази пола се различава прости пряк кроем, подчеркивающим добри линии на фигурата. Използването му помага да се скрие по-широки бедра.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

Тъй като дъното на черно е класика строги ансамбли, пола-молив черен цвят най-често се изисква за бизнес стил. Комбинацията му с бял покрив под формата на ризи или блузи дава възможност за създаване на елегантен и строг комплект, подходящ за бизнес среда.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

Въпреки това, с такава черна пола можете да създадете красива шаферка на комбинация, ако го носите с ярък топ или шик блузой.

За ежедневна начин за пола-молив в черен цвят, може да се сложи на каре риза, принтованные жилетки, turtlenecks или ризи.

Слънце

Такива буйни пола в черен цвят, много актуални в днешно време, и най-често са къси, въпреки че се срещат и по-дълги модели. Те са много търсени от момичетата, искат визуално да направите ханша си обем.

Черна пола

Пола-слънце, черен цвят може да допълни майкой, блузой, тениска, по-къси топ или свитером. Обикновено надмощие зарежда в полата си, като подчертава талията. Един от успешните допълнения към черна пола-слънце смятат деним риза

Черна пола Черна пола Черна пола

Височина шипове на обувките се избира в зависимост от дължината на такава поли – колкото по-кратък е един продукт, толкова по-ниска трябва да е петата.

Черна пола Черна пола Черна пола

Дължина

Къса

В черни поли с дължина над коляното момиче изглежда секси и ефектно.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

Такива поли се носят с изкусителен блузками и ярки топами. След пускането на подобна пола със строги блузой и класически лодочками, вие ще имате елегантен начин с ноткой соблазнительности. Също така и къса пола с черен цвят се използва в спортен стил, ако се допълни я майкой и кроссовками.

Черна пола Черна пола

Миди

Тази дължина черни прагове в търсенето и за стила на кэжуал, и за офис лъкове. Най-предпочитани изпълнени в дължината на midi поли за длинноногих красавици. Те успешно се комбинират с контрастни по цвят отгоре и се допълват с подходящи аксесоари.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

Дълги до пода

Такива черни поли често се шие от трико и сатен. В тях момичето придобива особен чар. Една от тенденциите действат макси поли, при които талията е скъп. С тях може да се създаде лесен и елегантен начин.

Черна пола

Най-доброто допълнение към дълга пола с черен цвят е отгоре с ярък принтом, например, на райета или цветя. За бляскав начин дълга пола съчетават с златист или други експресивни топами, както и с искрящи обемни декорации.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

Освен това, дългата черна пола често се избира за зимния период. В този случай я съчетават с лесен свитером или блузкой с дълги ръкави, плътните колготками и високи сапожками.

Ефектните комбинации

С бял

Тази цветова комбинация, никога не ще престане да бъде модерно. Именно в комбинация с бял покрив-пола в черен цвят здраво влезе в деловия гардероб. Освен това, такива ансамбли в търсенето в облеклото високо и студентки. Тази комбинация от цветове е класическа и не се провали, когато се изисква да спазват дрес код.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

С червено

Тази цветова комбинация привлича погледи и изглежда невероятно, благодарение на контраста. Например, в черна пола директно намаляване, допълнени ярко червено блузой и черни туфлями, една жена изглежда впечатляващо и доброто.

Черна пола Черна пола Черна пола

Други успешни цветови допълнения към черно тон поли са:

    Оранжев и жълт. Тази комбинация изглежда положително, хармонично и много ярко. Зелен. При това съчетание на весел и свеж вид. Син. Изключително стилно и младежко комбинация. Тъмно синьо. С черен тя изглежда елегантно и наситено. Лилаво. Откроява ярка и интересна добавка. Розово. Добър избор за фина и деликатна природа. Крем. Отлично се вписва в бизнес стил. Люляк. Идеално допълнение към романтична начин с черна пола. Сиво. В комбинация с черен изглежда стилно и сдържано. Черен. Луксозно и секси допълнение към черна пола, особено в комбинация с цветни аксесоари.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

С какво се носи?

Строги възможности черни поли допълват слаб кон, чийто цвят е най-често бял или пластична палитра. Такива поли носят ризи, блузами, жакетами, водолазками, тънки пуловери, кардиганами и джемперами. Обувки, подбрани в зависимост от фасона поли и неговата дължина, както и използваните аксесоари често неброские. При ежедневна употреба с черна пола добре комбинируется с ярки футболками, къси топами, отгоре с необичайно принтом, блузами на точки и райета, масивна влязат с украшения-гривни, живи торби-конвертами или обемни кожени торби. Обувките могат да служат балет апартаменти, espadrilles, сандали, без токчета, кецове и дори маратонки.

Черна пола Черна пола Черна пола

Създаване на вечерния образ, черна пола пуснато на ярък връх в контрастиращи цветове. Отличен избор ще сребърна и златна цветова гама. Подходящи аксесоари са дългите обеци и колиета, тънки елегантни гривни, бижута от перли, малки чанти на финия ремешке или клатчи и обувки най-добре да изберете с тънък и висок ток.

Черна пола Черна пола

Успешна романтична комбинация ще бъде допълнение черна пола топ от копринени тъкани, а също и малко клатчем и туфлями на тънки високи токчета. Дълги черни поли допълват ярък топ, балетками или сандали на равна подметка. От аксесоари до по юбкам обикновено подбират малък ярък клатч и няколко закачливите бижута.

Черна пола Черна пола Черна пола Черна пола

Comments are Closed

Theme by Anders Norén