Рокли

Бялата сватбена рокля е безупречна класика

Бялата сватбена рокля е безупречна класика

Бялата сватбена рокля е безупречна класика

Бяла сватбена рокля, веднага се свързва с класика, която, както е известно, не старее и не се поддава на влиянието на модата. Сложно е да се намерят корените на произхода на бяла сватбена рокля, която по-рано е имало вид на рубахи-сарафана, а вече може да се къса рокля с влак и с най-разнообразен интериор, като се започне от диаманта и се завърши с пера.

Какво означава бяла рокля?

С бял цвят отдавна са свързани тържественост, красота, красота и възвишено разположение на духа. За булката-белият цвят носи в себе си чистота на духа и на мислите, девствеността, лекота, откритост и нежност. А в края на краищата, точно тези качества иска да види в своята избраннице на всеки мъж.

Популярност бял цвят сред булки има и психологическа страна. Той се заключава в себе си заложби за съвършенство, израз на пълна свобода и силата за вземане на важни решения. Психологическа страна е и в цветовото възприятие на околния свят.

За бял цвят и типично за да отбележи началото на нещо ново и важно за всеки човек. Освен това белият цвят в бита на човека на подсъзнателно ниво предизвиква доверие.

Нюанси на бялото. Как да намерите вашия бял цвят?

Всяко момиче се отнася до един от четирите цветотипов. Това е лесно да се определи и е важно да се знае преди да переступите праг на сватбен салон.

– Лесно е да се използва техниката на „4 сезона“, която разглежда всички важни характеристики на вашия външен вид.

загрузка...

Пролет

За пролетния цветотипа характеризират със златисто руса коса и кожа, с ясни очи и лек руж със златисти лунички. За такива момичета е да се избере кремаво-бял цвят, айвори. Уверено да се откаже от белия рокли също не си струва. Опитвам и да си изберете най-успешният оттенък.

Есен

Есента tsvetotip несъмнено се определя в червено коса и веснушкам. Тук ще има крем, бял шоколад или сметана нюанси. Класически бял, разбира се, не е забранен.

Лято

За летния цветотипу са момичета, които имат аристократическую външен вид, – бледа кожа, леко пепеляв косата и очите, поддернутые мъгла. Най-подходящата рокля за тази булка трябва да има сивкав, как да припыленный сянка, напомняща на цвят на черупката. Сероватость, присъщи на жемчужному и фарфоровому нюанси.

Зима

Зимна tsvetotip обединява момичета с тъмни коси. При наличието на тен на кожата бяла рокля ще послужи като идеален вариант.

Дълги

Дълъг приятелка — това е женственост, изразена в моделите на директно намаляване, отчетливи линии, изразени в облегающих силуэтах, грация и романтика, намиращ се в буйни рокли. И това не е целия списък от добродетели сватбени премени в пода. Те привличат вниманието и винаги изглеждат тържествено.

Къса

Кратко платьице в белия цвят е създаден, за да миленьких момичета, обладательниц точеных фигури и перфектни крака. За лятна сватба грях не изберете именно този вид облекло, което е, не иска да излиза от мода, като символ на сладък дерзкости и невинна игривост.

Модел

Буйни

Буйни рокли се считат за дрехи почивка за принцесата, която се събира на топка към своя принцу. Ето такава снимка, вырисовавшуюся в главите на малките момичета могат да се реализират в реалния живот.

Всяка година бална зала модели се развиват и удари вариативностью форми и многослойности поли, кружевными елементи.

Всяко момиче ще изглежда добре в буйни рокля, ако се вземат предвид някои особености:

    твърде пухкава модел не може да изберете ниско растящ и твърде пълна; много тънка костюм рокля с обемни елементи.

Още един вариант тучна зелена рокля е А-силует.

Директни

Хармония и грация великолепно се съчетават в пряка фасонах. Простотата се компенсира с всевъзможни цепки, завеси, кружевными вложки и скъп дизайн от перли, кристали, различни камъни.

Русалка

Този красив силует в последно време се превърна в най-популярната. Сложен контурный покрой прави образ на всички с пленителен и в същото време загадъчен.

С влак

Рокля с влак може да има различна дължина.

Особено любители на кратък облекло се извършва в стила на рокли за канкана. Много е удобно, когато в къса рокля струята отстегивается, улесняване на булката, за провеждане на празници.

Наличието на струйка, която внася в образа на нотки на величественности и дори визуално добавя в растежа на няколко сантиметра.

Дантелено

Дантелено рокля за булката е в състояние да отнеме безмълвен във всеки човек. Ако сватбата е насрочена за топло време на годината, а след това булката на първо място обмисля именно деликатен облекло. Тънък плат да е само леко се усети по кожата си, да носи в образа на нежност, лекота и дори някаква загадка.

Препоръчително е да се разполага дантелени вмъква в онези области, които се нуждаят от highli и отпускане.

Дантелено рокля не се нуждае от дантелен елементи. Съвсем друг е въпросът, ако дантела в образа е недостатъчно, тогава допълнителни елементи под формата на ръкавици или фаты ще слушат.

С ръкави

В модните тенденции ръкави заемат не последно място, и всичко това, защото те служат за най-добър интериор за бяла сватбена рокля.

Формата им е разнообразна.

Класическо

Бяла рокля се превърна в мода още половин век назад, когато женствен stan подчерта корсет, а красиви крака крие зад пищна пола. Сега вече класическото пищни сватбена рокля отговаря на същите критерии: корсет богато декорируется всички възможни материали, както и на пола шьется умерено гъста с пръстени.

Просто

Много дизайнери виждат модерна бяла рокля естествено и максимално опростени. Скромността на природата, празник без патос и само в кръга на близките хора — да не е причина за избора на рокля в стил минимализъм.

Дължина може да определи себе си, важното е да не забравяме за прости материали и минимално количество бижута.

Комбинация с други цветове

За бял цвят, с характерен естествен манталитет, което му позволява да вървят добре с много други цветове. Такива комбинации може да предизвика най-различни асоциации не само партньора, но и всички, присъстващи на вашия триумфа.

С черно

Бели с черно – това е най-добрата традиция на класиката, която вечно ще съществува. Приблизително така изглежда на английски знатност и задържан елегантност.

С червено

Бял с червено – темпераментен комбинация, която предава страст и енергия управляван огън.

С жълто

Бял с жълт цвят, който е символ на слънцето, топлината, носи позитивност и оптимизъм, създава енергичен атмосфера.

С аромат на портокал

Бяла с оранжеви е жива, пищна, ярка комбинация. Служи като много добра идея за младежка сватба.

Със синьо

Бял със синьо – това е най-ярката и винаги разпознаваема характеристика на морска тематика. Устойчивост на комбинация на тези два цвята е често се използва за организиране на сватбени тържества.

Злато

Лукс и блясък ще даде бродерия златни нишки в бяла рокля. Тя изящно подчертават зоната на деколтето или ще стане нещо необичайно украшение за подгъва.

Бяло-синьо

Нежно-сини елементи придават мразовита свежестта на белия заедно

Бяло-розово

В комбинация с розов бяла сватбена рокля ще остане целомудренным, нежни, малко трогательным и, разбира се, романтичен.

Бяло и зелено

Бял със зелени са пример за перфектна комбинация от естествени нюанси. Няма значение по кое време на годината, възлизат на вашата сватба – нека в нея цари пролет.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén