Бельо

Бански Костюми Bahama

Купальники Bahama

Слънчеви бани на плажа, да се къпят в морето и изглежда при този женствени могат не само слаби момичета. Фирма Bahama произвежда красиви бански костюми големи размери за закръглени дами. Унгарската търговска марка се появява през 1975 г. и веднага се утвърди като марка, выпускающий качествени бански костюми за жени с необичайна фигура.

Купальники Bahama Купальники Bahama Купальники Bahama

Основни предимства

Много пышечки се притесняват да се появяват на плажа в бански костюми. Но с модели от унгарската компания се страхуват от нищо, защото те:

    Коригиране на фигурата. Чрез еластични материали се появява утягивающий ефект – това помага за премахване на корема мазнини и излишни гънки. Добре поддържат гърдите. Отделни костюми има сутиени с кости и сила, пошитыми специален начин – бюст не ще обвисать и ще придобие съблазнителни очертания. Допринасят за равен стойката. Плътни материали облегают талия, благодарение на което жената не горбится.

Купальники Bahama Купальники Bahama Купальники Bahama Купальники Bahama

В повечето изделия се използват широки презрамки, които също поддържат гърдите, създават хармоничен баланс между горната и долната част на тялото.

Купальники Bahama

Модели на бански костюми

Всички бански костюми Bahama представени следните варианти:

    Слитный костюм. Има добър корректирующим ефект, прави корема плосък. Дълбоки чаши не позволяват на гърдите да падат, тя придобива твърдост. Има модели с отворен гръб.

Купальники Bahama Купальники Bahama Купальники Bahama

    Самостоятелна костюм. Най-подходящ за жени с пищни форми, но подтянутой фигура. Той много бързо изсъхва и в нея удобно за слънчеви бани. Са създадени push-up корсажи чашки – те придават бюст примамливи форми.

Купальники Bahama Купальники Bahama Купальники Bahama

    Танкини. Представлява бикини и топ. Коригира фигурата, като се крият всички излишни и набляга на добродетелите. Бикини-шортики се включим на задните части, ще ги направи по-привлекателни.

Купальники Bahama Купальники Bahama Купальники Bahama Купальники Bahama Купальники Bahama

    Bandow. В такъв бански елече или топ не е бретелей, но има кости и дълбоки чашами за по-добро поддържане на бюста. Да стоим на плажа в бански костюм, може да се получи красив и равномерен тен.

Купальники Bahama Купальники Bahama

Предимно се използват цветове: синьо, черно, тъмно-зелено, кафяво, сиво, лилаво. Най-често модели се изпълняват с тъмен дъното и светъл кон. Се прилага на животни и растителни щампи, геометрични фигури, абстрактни и, вертикални ленти – всичко това визуално се измъква форма, което му придава стройность.

Купальники Bahama Купальники Bahama Купальники Bahama

Декорируются бански с метални катарами, халки, веригата, се допълват с интересни апликации, вышивками, бижута, изработени от пластмаса или bugle. В никакъв костюм за плуване с марка Bahama жена с нестандартни пропорции на фигурата ще изглежда женствена и елегантно.

Как да изберете подходящия?

Модели на бански костюми от унгарската фирма са предназначени за закръглени дами. По тази причина, преди покупка задължително се произвеждат примерку. Плажен облекло трябва да се подхожда идеално на фигурата. Малък размер разпредели всички недостатъци, и голям ще бъде неудобно да се къпете и печете.

Купальники Bahama

Важно е да сутиен не сдавливал на гърдите – това е опасно за здравето и ще ви неприятни усещания. Най-добре е померить няколко различни модела, за да изберете този, който ще ползва най-много и да подчертае всички достойнства на женското тяло.

Купальники Bahama Купальники Bahama

Comments are Closed

Theme by Anders Norén