Бельо

Бански Костюми „Адидас“

Купальники Adidas

Гаранция високи резултати спортист – това е не само изключителен физически данни и редовни тренировки. Важно е и това, кой снаряжение, той дава предпочитание. Много жени, занимаващи се с плуване, гмуркане и гимнастика, са оценени по достойнство дрехи на Adidas. Обаче неща на тази марка привличат вниманието не само на тези, за които спортът се превърна в стил на живот.

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

Също Адидас създава максимално удобни бански костюми за почивка. Благодарение на сътрудничеството с водещи модельерами спортен концерн стана освобождаване на модели за дами, които на първо място ценят естетиката на предмети от гардероба си и искат да изглеждат привлекателни във всяка среда, независимо дали е на плажа или басейна.

Купальники Adidas

История на марката

Този известен немски концерн отдавна се превърна в лидер в производството на спортни облекла. Го е създала една от германските семейства през 1920 г., след края на Първата световна война. За направата на тапочек и ортопедични спортни обувки е използвана ненужна военна форма. С течение на времето Адолф Дасслер заедно с брат си и баща си, успя да постави семейно дело на широк поток. Печели най-известните спортисти, носивших техните обувки, правеха марка Адидас на всички по-известни по целия свят. След Олимпиадата през 1952 г. в Хелзинки компания значително разширява асортимента, с течение на времето в него се появяват и бански костюми.

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

Въпреки тежките времена, които настъпват за компанията, през 90-те години, тя успя да се задържи на пазара и да се потвърди титла лидер сред производителите на спортни стоки.

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

Характеристики

Обикновено са модели за спорт се различават съществено от тези, които ние предпочитаме да се носят на почивка на морето. Главните отличителни черти на женските модели:

    слитная конструкция;

Купальники Adidas

    елегантен приятелка;

Купальники Adidas

    задържан цветова гама;

Купальники Adidas

    повишена устойчивост на износване, тъй като те трябва да се използва хлорирана вода.

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

Разбира се, при желание можете да се облечете в басейн и бикини, но тогава никой не може да ви гарантира, че участват в него ще бъде удобен. Все пак, плажни бански костюми вече са оценени декоративни елементи, както и по време на спорт, те могат да се освободи, или да се закачат за нещо. Всичко това заплашва неловкими ситуации или дори увреждания.

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

Видове

Нека разгледаме всеки един от видовете бански костюм, предлаган от марката Адидас.

За басейни

За да се поддържа формата на жените, занимаващи се с водни дисциплини, редовно ходят на басейн. Има и прости любительницы, които се занимават с плуване през цялата година.

Най-подходящ избор за тях са слитные модел, тъй като в тях могат да не се страхуват от загуба на детайл на бански костюм при невнимателно път, маневра.

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

Адидас предлага модели лаконичного намаляване с висока врата, широк силует в областта на бедрата и отворен гръб. Такива видове бански костюми обикновено одноцветные и допусна само надпис с името на фирмата контрастни цветове.

Купальники Adidas

За почивка на плажа

Бански костюми, които са предназначени за отдих, имат различно предназначение. Ако можете да отидете на плаж, тогава е най-добре да се използват отделни бански максимално открито фасона. Най-подходящият вариант за amatures, слънчеви бани – bandow, елече които изглежда като широка лента на гърдите. Има разнообразие от бикини, които при всички минимализме здраво стоят на своите обладательницах и не отшумяват при гмуркане във водата.

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

Тези, които отиват на море преди всичко заради активната почивка – игра на плажен волейбол или къпане на атракции – най-добре да се посъветва спортни варианти на широки бретелях.

Купальники Adidas

Разбира се, тези модели е най-добре изглеждат страхотно на момичета с тънък физика. Ако по тялото има несъвършенства, това е по-подходящият вариант ще бански костюм с високи са хранителните пликчета, които покриват корема и проблемните зони на двете страни. За дами с наднормено тегло най-доброто решение ще слитные костюми с утягивающими вложки. Като вариант на бански костюм може да има вшитый корсет, който ще направи фигурата по-изящна. Ако той ще бъде увеличен с вертикални ивици, а след това го носителка ще изглежда още по-тънък.

Купальники Adidas

При производството на всички бански костюми „Адидас“ за почивка на плажа, се използват технологии, които пречат на бърза загуба на цвета под въздействие на морската вода и слънцето.

Купальники Adidas

За гимнастика

Има една категория бански костюми, които се използват не във вода, а „сушата“. Това гимнастическая облекло или форма за акробатика, например. Тези бански костюми са най-големите и най-затворете си тяло, те дори могат да имат дълъг ръкав. Деколтета на такива модели се намират само в областта на шията, под мишниците и бедрата. Декор, костюми гимнасток възможно различен, допускат се декоративни камъни, мъниста и т.н. Адидас – гаранция за качество спортна форма и гаранция за успех на спортист на събития.

Купальники Adidas

Материали

Сред най-популярните материали, използвани от „Адидас“ за техните бански костюми – полиамид, полиестер, микрофибър, еластан, ликра. Марката непрекъснато подобряване на своите продукти, за което работи с водещи лаборатории. Една от най-модерните разработки плат на Invista. Тя е създадена за производство на бански костюми, предназначени за плуване в басейни. Материал, който не се страхува от хлор, увеличава ефективността на движенията на плувец и придава на фигурата по-плавни очертания. Също се използва в колекция, издадена от „Адидас“ с Стеллой Маккартни.

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

За женственных и млади

Благодарение на сътрудничеството на спортен концерн с известния британски модерен марка на Стела Маккартни жени получиха отлична възможност изглежда елегантната и не се страхуват да привлекат вниманието към себе си на плажа или чрез практикуване на спорт. В тандем създадено вече няколко колекции, всяка от които идеално отговаря на изискванията на стилни момичета, които ценят активен начин на живот. Сред представени в модните подиуми бански костюми може да видите как строги модели с поддерживающими вложки, така и асиметрични, повече прилича на лента, произволно повязанные около тялото в няколко оборота.

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

Независимо кой модел на бански костюм Адидас сте закупили, може да не се съмнява, че тя ще продължи дълго и с времето ще загуби естетичен вид. За това е необходимо да закупите маркови дрехи, маркови магазини, в края на краищата, качествена нещо, което си струва да се плати за нея добра цена!

Купальники Adidas Купальники Adidas Купальники Adidas

Comments are Closed

Theme by Anders Norén