50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017

C отколкото да носят рокля комбинация — интересува много. В края на краищата, това е доста провокативен тип облекло в 2017 година, отново се превръща в изключително подходяща

На въпрос за това, което носи рокля комбинация, интересува много. В края на краищата, това е доста провокативен вид облекло-през 2017 г., отново става изключително актуален. За щастие, съвременната мода не е стандарти, така че вие имате право да използвате най-необичайни и многопластови комбинация.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017За първи път сарафан на тънки лямочках, изваян дантела, е показана за актрисата Джийн Харлоу в началото на ХХ век са50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Останали представителки на прекрасния пол са решили да го използват като вечерна тоалетна само през 1960 г.
50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Тогава Андре Курреж публикува снимки на този невероятно сексуално рокли в списание Vogue

Историята на рокли-комбинация

За първи път сарафан на тънки лямочках, изваян дантела, е показана за актрисата Джийн Харлоу в началото на XX век. Останалите представителки на прекрасния пол са решили да го използват като вечерна тоалетна само през 1960 г., когато Андре Курреж публикува снимки на този невероятно сексуално рокли в списание Vogue. В онези времена това беше доста скромна, а дължината му достига до пода.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017По-нататъшно шествию това силно сексуално патрул в маса допринесли за Мадона, привыкшая эпатировать публиката50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017С лека ръка рокля-комбинация накрая става вече банално дрехи почивка50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Виждайки успеха на този обект гардероб, Calvin Klein, а зад него и на други дизайнери са го направили неразделна част от модните хитове

По-нататъшно шествию това силно сексуално патрул в маса допринесли за Мадона, привыкшая эпатировать публиката. С лека ръка рокля-комбинация накрая става вече банално дрехи почивка. Виждайки успеха на този обект гардероб, Calvin Klein, а зад него и на други дизайнери са го направили неразделна част от модните хитове. Така, през 1996 г. самата принцеса Даяна, демонстрирани в него своята великолепна фигура. За да излезете тя е избрала тъмно-синьо на пода елегантна рокля в дантелен черни спагети презрамки.

Съвет! Защо тогава се смята, че роклята-комбинация влиза в редиците на младежки облекла. Въпреки това, в съчетание с жакетом или съраунд свитером тя разкрасяване на жените и по-възрастните.

Съвременните възможности облекло

Днес тази част от гардероба, произведени от най-различни материи и комбинируется с най-различни видове дрехи. Рокля-комбинация е просто идеална за демонстрация на сексуална гънки на женското тяло на вечерните приеми, коктейли, ресторанти и барове. В такъв случай му са изработени от фини материи и тип шифон, коприна или сатен, а също и металлизированных тъкани. За ежедневието са избрани от по-плътни материи: лен, памук, кадифе или брокат.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017
Днес тази част от гардероба, произведени от най-различни материи и комбинируется от всякакви видове дрехи50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Рокля-комбинация е просто идеална за демонстрация на сексуална гънки на женското тяло на вечерните приеми, коктейли, в ресторанти и барове50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Му са изработени от фини материи и тип шифон, коприна или сатен, а също и металлизированных тъкани

През този сезон рокля-комбинация може лесно струиться по тялото, така и да работи под формата на корсет, украшаться обемни фактурными или, напротив, тънки, почти незабележими дантели, кожа, легчайшими пера, камъни, пейетками или кристали. Особено печели този костюм в однотонном изпълнение. Дължината му днес може да варира от макси до повикващия мини.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Красива рокля от зелено кадифе50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Страхотна комбинация с кожена палто

Така, Виктория Бекъм, обожающая демонстрира своята фигура, съвсем наскоро предстала на обществото в много откровенном кружевном премяна с бретелями. Своя начин тя допълва изискани черни лодочками на тънък висок ток.

Още по-смел и чувствен облекло от сатен и шифоновой пелерини показа Никол Ширзингер. Азия Ардженто за фестивала в Кан избра по-изискан костюм в пода от сив сатен. Това творение от Louis Vuitton е допълнено нос-кимоно и подходяща прическа.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Комбинацията на рокля с топ50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Страхотна червена рокля-комбинация50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Дълбок цвят на смарагд придава на това заедно шик

Кайли Миноуг показа на публиката люляк леопардовый облекло, изваян черна дантела, по време на обичайната си разходка из града.

Наистина, защо само избрани да имат право да се възхищаваме на нейната точеную фигура?

Съвет! Обладательницы обемни форми може да комбинирате този вид бельо дрехи с накинутым на раменете жакетом или продълговати кардиганом. Рокля в този случай трябва да бъде полуоблегающим или свободен. Облечете се в този костюм на първа среща – нека вашият човек веднага ще загуби главата си.

Къде се носи?

custom_block(12, 36362231, 22422);

Естествено, този монтиране вид на дрехи с отворен покрив в офис със строг дрес-код, дори в комбинация със скромен пиджаком се удържа да не си струва. Но, ако успешно се комбинират такава рокля с други неща или се шият от плътен лен или памук, че е напълно възможно да се използват във всекидневния живот.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Естествено, този монтиране вид на дрехи с отворен покрив в офис със строг дрес-код, дори в комбинация със скромен пиджаком се удържа да не струва,50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Но ако добре се комбинират такава рокля с други неща или се шият от плътен лен или памук, че е напълно възможно да се използват във всекидневния живот50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017, Тъй като в съвременната мода комбинация от стилове само добре дошли, възможности за комбинации може да бъде невероятно много

Тъй като в съвременната мода комбинация от стилове само добре дошли, възможности за комбинации може да бъде невероятно много. При добре обмислена комбинация от форми и игри в контрастира, например, в комбинация с яке-косухой и груби обувки, тя идеално ще се впишат дори и в небрежно-образ. Такава демократична костюм може да бъде носен на разходка, пазаруване или гледане на филм. Ако скомбинируете такава рокля с бяла тениска и къси огърлица-чокером, а след това ще получите стил 90-те години.

По-сдържан стил предполага комбинация от това соблазнительного и женственного, заедно със строг жакетом или жилетка. За получаване на максимален ефект за шивашки по-добре е да използвате обикновен плат. Допълни такъв начин може да се замшевыми полусапожками или туфлями-лодочками.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017На почивка в такива дрехи ще се чувствате елегантно и едновременно с това комфортно,50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017По-сдържан стил предполага комбинация от това соблазнительного и женственного, заедно със строг жакетом или жилетка50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Чокер в тон рокли — хорошея идея

Съвет! Дори са противници на открити и съблазнителни облекло може да покаже тази тенденция в тандем със затворени футболками или водолазками.

Аксесоари и декорация

По принцип, аксесоари могат да бъдат най-разнообразни – от най-простите бижута и лека чанта до обици с блещукащите диаманти и кожени изделия от Gucci или Chanel. Добра талията могат да се подчертае фините, или, напротив, широка каишка.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Добра талията могат да се подчертае фините, или, напротив, широка каишка50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Тъй като рокля-комбинация, особено за създаването на вечерни снимки, вече е украсена със кружевными волани, пайети или стеклярусом, при избора на останалите бижута, трябва да спазват мярка50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Рокля носи в забързан начин на докосване на женственост и лекота

Въпреки това, тъй като рокля-комбинация, особено за създаването на вечерни снимки, вече е украсена със кружевными волани, пайети или стеклярусом, при избора на останалите бижута трябва да се спазва мярка. Допълнения към този образ трябва да бъде минимум. Например, като допълнителен декор могат да се използват само класическа нишка перли или комплект от обици и колие. В комбинация с дантела и това ще е достатъчно.

Съвет! За светския раута комбинирате дълга рокля-комбинация от кожа нос или цветен шал – и погледи на мъжете ще бъдат фиксирани само във ваша полза.

Комбинираме с тениска, водолазкой или лонгсливом

custom_block(23, 96979514, 22422);

Разбира се, рокля-комбинация, които се носят и отделно. Но границата между вечерната и дневен дрехи в сегашната мода постепенно се размива. Така че, ако желаете днес тя може лесно да се комбинират с каквото и да било: панталони, палта, кардиганом, яке, водолазкой и дори на мъжката риза.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Разбира се, рокля-комбинация, които се носят и отделно,50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Но границата между вечерната и дневен дрехи в сегашната мода постепенно намалява, така че си комбинируют с неща от ежедневния гардероб

Комбинация и тениска

    – доста необичайна, но много оригинален вариант. Рокля в този случай изпълнява ролята на дългия topa, надетого на върха. Да се използва такъв лек комплект могат да бъдат през лятото. И тениска може да бъде като база основни, така и има различни щампи и надписи.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Комбинация и риза – доста необичайна, но много оригинален вариант за50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Рокля в този случай изпълнява ролята на дългия topa, надетого върху50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Тениска може да бъде като база основни, така и има различни щампи и надписи

    • В студеното време на годината комбинация, за да бъдат успешно се комбинират

с водолазкой

    ярки цветове, свитшотом (продукти без качулка и джобове) и худи (свитером с качулка), с бял джемпером-лонгсливом, както направи Ема Робъртс или спортна кофтой по примера на Ким Geri. Топло и при това изключително съблазнителна. Не забравяйте да допълни образа на брогами, лоферами и оксфордами.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017В студеното време на годината комбинация могат успешно да се съчетаят с водолазкой или свитшотом50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Топлина и при това изключително съблазнително

Съвет! Стилисти предлагат в студеното време на годината замени лека коприна и сатен в по-плътни облекло от кадифе, вълна или дори кожа. Роклята е с това няма да станат по-малко привлекателни.

Рокля-комбинация + мъжка риза

Като есенен лукбука рокля с бретельками е напълно възможно да се съчетаят с вашия офис или на мъжката риза. По-добре, ако тя ще изглежда малко большеватой, като че ли току-що взети от рамото на любимия си. Например, такава, каквато я предоставили в своите колекции Kenzo и Boyko Lotan. Особено ефектен този инвентар на базови черни и бели цветове.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Рокля-комбинация може да се комбинира с свитером оверсайз50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Интересно изглежда пуловер горната част на тази рокля50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Дантела комбинация секси наднича изпод горната дреха,

Кратката комбинация ще е страхотно с риза свободно намаляване. Дълго продукт облечете се с кратък блузкой-риза или приталенной риза със средна дължина.

Обличането на роклята може да бъде както надолу, под бизнеса, така и на върха. Ако искате да скриете някои недостатъци на фигурата или на пълнота, на първия вариант, разбира се, ще бъде по-приемлив.

Съвет! Оригинален начин може да се получи при съчетание комбинация с риза, под която са обвързани с възел.

Комбинация с панталони

Този пикантен облекло е напълно възможно да се носят както с черни или цветни панталони-цигари, легинсами, така и за широки и меки штанами или брючками-капри.

Дързък черен и наивен розово (точно тези цветове, използвани през миналия век) ще даде заедно още повече сексапил. Ами и плат, плавно движещи се по тялото си, ще е в състояние да завърти главата на когото пожелаете.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Този пикантен облекло е напълно възможно да се носят както с черни или цветни панталони-цигари, легинсами, така и за широки и меки штанами или брючками-капри50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017се Съчетава с рокля и с дънки50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Изискан надмощие и грубоватый спускане

Недлинную комбинация е напълно възможно да се носят и с брючным костюм-двойка или тройка. Този костюм ще бъде възможно да се докаже, дори в офиса – ако, разбира се, облеклото ви е доста свободен.

Отличен урок за прераждането на този вид облекло в стилни дрехи даде дизайнер Рикардо Тишината. Го нежнейшие комбинации в съчетание с тежки форми на брючных костюми изглеждат като ескизи от най-добрите пера на гъста картон.

Съвет! Вие не знаете, с какво да носят рокля комбинация от кадифе? Разбърква се и среща с нещо: нос от органза, козина, кожа, гъста трикотажем или дори с дрехи от лъскави или метална тъкан.

Рокля-бързият и жилетка или яке

„Топло“ и стилен вариант ще бъде комбинация от нашето глоба тоалетна с дълги и обемни кардиганом, големите аксесоари, груби обувки или ботфортами. Замени жилетка може да жакетом-безрукавкой. В такъв случай вие ще получите по-строг, „сглобени“ и конструктивен начин. Мач рокля и жилетка може и с удобни кроссовками или мокасинами. Завърши този начин ще обемна чанта и масивни часовници.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017„Топло“ и стилен вариант ще бъде комбинация от нашето глоба тоалетна с дълги и обемни кардиганом, големите аксесоари, груби обувки или ботфортами50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Замени жилетка може да жакетом50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Мач рокля и жилетка може и с удобни кроссовками или мокасинами

За създаване на бляскав стил е по-подходящ сако-болеро, изваян дантела или къси палта. Дантела може отделываться и вечерни обувки. Този костюм ще е идеално се комбинира с малко клатчем на веригата. Още един вечерен вариант – рокля-комбинация, яке-бомбер с флорални принтом, допълнени босоножками на платформа и чанта през рамо.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Елегантна изтънченост50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Такава принадлежност е подходящ за решаване на ежедневните дела50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Секси и топло

Съвет! За да излезете на светлина могат да носят рокля-комбинация с прозрачни одноцветным рокля или рокля с принтом. Обикновен вариант да се допълни с ярки и бросающимися в очите цветни аксесоари.

С какво се носят рокля комбинация: с косухой или яке от деним

Оказва се, черна матирана кожа просто изглежда перфектно с елегантна дантела и сатенени панделки. Ако добавите към този начин на груби обувки, шипове, опушен грим опушени очи, ние получаваме много сочен стил гръндж, съчетаващ в себе си бунтарский облекло с лека сексапильностью.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Оказва се, черна матирана кожа просто изглежда перфектно с елегантна дантела и сатенени панделки50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Ако добавите към този начин на груби обувки, шипове, опушен грим опушени очи, ние получаваме много сочен стил гръндж50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Дерзкую косуху е напълно възможно да се съчетаят с мото-ботуши или ботфортами

Като цяло, този начин работи добре и изглежда много органично с всякакъв вид обувки, в това число и спорта. Дерзкую косуху е напълно възможно да се съчетаят с мото-ботуши или ботфортами.

С какво още може да се носи рокля комбинация с дантела в студеното време на годината?

Бохемски начин може да се получи, след като на комбинация от нещо много голямо от деним. Контраст съраунд върха и нежни рокли ще ви помогне да изглеждате по-крехък и фин. Опитайте се да се комбинират дантелено рокля с мъжки пиджаком, и в колекцията има още един начин.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Бохемски начин може да се получи, след като на комбинация от нещо много голямо от деним50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Контраст съраунд върха и нежни рокли ще ви помогне да изглеждате по-крехък и фин50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Опитайте се да се комбинират дантелено рокля с мъжки пиджаком, и в колекцията има още един начин на

Съвет! Напълно демократичен изглед ежедневни облекла ще комплект от късо рокля-комбинация, поли-молив и на сако или яке.

Накинем отгоре палтото или да вземем това космато палто

След появата през 1960 г. на екраните на Елизабет Тейлър в завързана комбинация кожа и шубке използването на този вид облекло за освобождаването на престанало да бъде нонсенсом. В края на краищата, струящийся коприна изключително успешно съчетава с обилна козина. Пелерини, жилетки, шубки от него – можете да използвате всичко, което ви е на лице и по душа.

50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017струящийся коприна изключително успешно съчетава с кожа50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Експериментирайте с комбинации и винаги ще изглеждате на височина50 Идей, с чем носить Платье-комбинацию — Модные фото 2017Рокля-комбинация е подходяща за всички сезони

За този вечерна рокля приемливи продукти с всякаква дължина на власинките, от кадифе или самур до луксозни черно-кафява лисица. Като алтернатива, можете да използвате изделия от изкуствена кожа. Опитайте се само да не вземе образ и богато близо до избор на части и аксесоари.

Съвет! Ако ходиш подчертават достойнствата на вашата фигура, избирайте само обикновена възможности. Цветни щампи ще бъдат незабавно внимание.