Стил

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017
Лунен маникюр — това е комбинация от двата контрастни по цвят лакове с валежи под формата на луната главната част на нокътя

Лунен маникюр, снимката е добре отразява, — това е вариация на дизайна на ноктите във френски стил. Така, както и в случай с френския, когато покритието се използват лакове две контрастни цветове. Въпреки това, светъл лак прокрашиваются не връхчетата, а дупката на ноктите (затова този метод и е получил името на луната).

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017За първи път на лунна френч се появява през 20-те години. Смята се, че този метод за първи път започва да се използва от жени от висшето общество 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017с украсяване на ноктите с лак, те оставяха част от ногтевых плочи отворени, за да се подчертае естествената им красота
50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Някои от историци на модата твърди, че появата на лунния маникюр насърчава бытующее по това време мнение, че оцветяване само част ногтевых табели им позволява по-добре да „диша“

Кой е измислил лунен маникюр?

За първи път на лунна френч се появява през 20-те години. Смята се, че този метод за първи път започва да се използва от жени от висшето общество. Украсете ноктите с лак, те оставяха част от ногтевых плочи отворени, за да подчертават естествената им красота. Някои от историци на модата твърди, че появата на лунния маникюр насърчава бытующее по това време мнение, че оцветяване само част ногтевых табели им позволява по-добре да „диша“.

Шаблони в това време още не са били използвани. Опитен майстор прекарал само три черти пискюл: в центъра и два пъти по ръбовете. С началото на финал щеше да падне точно на линията на кладенци. Всяко отклонение се считат за грешка.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Шаблони в това време още не са били използвани. Опитен майстор прекарал само три черти пискюл: в центъра и два пъти по ръбовете 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017И началото на финал щеше да падне точно на линията на кладенци. Всяко отклонение се считат за грешка 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Класически вариант на лунния маникюр в стил 20-те години изглежда с помощта на червено във формата на основния цвят

Днес в Европа този вид дизайн на нокти наричат маникюр Диора. В края на краищата, благодарение на Dior през 2010 г. лунен маникюр, с която се появи на един от прегледите, отново придоби популярност. Има на този начин на покриване на ноктите и още едно име – „холивудски или обърнати френч“.

Съвет! Ако искате да получите точно класически вариант на лунната френча в стила на 20-те години, трябва да се използва само червени нюанси на лака. Дупката е с основание трябва да се остави отворена, или покриване на безцветен лак.

Съвременни тенденции

Пик на популярността на холивудски френча, настъпили през 2011-2012 г. След появата си на модните подиуми Dior производството на стомана дори се произвежда парни бани матови лакове, специално създадени за френски и холивудски маникюров.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017
Днес в Европа този вид дизайн на нокти наричат маникюр Диора. В края на краищата, благодарение на Dior през 2010 г. лунен маникюр, с която се появи на един от прегледите, отново придоби популярност 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Имат този начин на покриване на ноктите и още едно име – „холивудски или обърнати френч“ 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Пик на популярността на холивудски френча падна на 2011-2012

Днес холивудски френч – това е всевозможное смесването на нюанси, материи, форми и модели. Лунен маникюр през 2017 г. (виж снимката) има следните характеристики:

  оцветен област в района на кладенците може да бъде като малка (по-малко от естествената), така и, напротив, заемат значително пространство; линия на разделение на лунулы се прави дугообразной, окосена, вълнообразни или зигзагообразной; тя може да има не само рязък, но и плавен градиентный преход (изпълнен в техника „омбре“); комбинирате може да не са единствените видове лакове, но и текстура; освен тъпа, е допустимо използването на всички възможности на гланц; възможно е също така поставянето на лунния маникюр шеллаком (трайно покритие на базата на смоли); е дупката може оставляться не закрашенной или да има вид на пунктира или модела.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Оцветен област в района на кладенците може да бъде като малка (по-малко от естествената), така и, напротив, заемат значително пространство 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Линия на разделение на лунулы се прави дугообразной, окосена, вълнообразни или зигзагообразной 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Може да се комбинира класически и лунен френч

Съвет! Много странно изглежда холивудски френч, изпълнени в техниката на акцентированного маникюр е, когато един или няколко нокътя имат отличен дизайн.

Варианти на дизайн

Има два вида лунна френча. В първия случай основата на нокътя прокрашивается с вдлъбната линия усмивки паралелно кутикуле, във втория – с изпъкнала (е дупката на ноктите е оцветена изцяло). И за създаване на контраст при изчертава вдлъбнато фигурата лак задължително трябва да бъде матово. Във втория случай лунула може като се открояват цветовете, така и за покрити от безцветен лак.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Куполна вариант на лунната френча 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Вдлъбната лунула 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017е дупката е украсена с пайети

Ноктите могат да се оформя по формата на двойно или тройно полумесец. За по-голяма изразителност дупка или на самия нокът красят фолио, блесками, пайети, глиттерами или модели. Холивудски френч може да се оформя и под формата на вдаването, кътче или дори вълна или зиг-заг. Последните варианти са по-сложни за изпълнение.

Съвет! Линия, разграничивающую лунулу и нокти, можете да го оставите и напълно прозрачна. Необичайно изглежда и двоен или троен контрастная линията, минаваща по тази линия, с помощта на един или няколко цвята.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Ноктите могат да се оформя по формата на двойно или тройно полумесец 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Често за закрашивания лунулы се използва глиттер 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017се Използва лунен маникюр и в комбинация с френски. При този лак прокрашивается не само е дупката, но и върховете на ноктите

Използва се лунен маникюр и в комбинация с френски. При този лак прокрашивается не само е дупката, но и върховете на ноктите. Двете дъги са изготвени паралелно. Въпреки това, тази опция може визуално да се намали дължината на нокътната плочка, така че при твърде къси нокти или широки пръсти употребата му не се препоръчва.

Какви цветове се комбинират

Една от тайните на лунния маникюр е правилния подбор на цветови комбинации. За да получите най-голям ефект трябва да изберете контрастиращи, хармония между себе си нюанси:

  при ежедневна употреба са спокойни неброские тонове, например, шоколад и праскова, бял и светло лилаво, пастелно или светло-розов; обаче, най-изгодно изглежда холивудски френч с ярки и сочни нюанси лакове;

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Една от тайните на лунния маникюр е правилния избор на цветовата комбинация 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017При ежедневна употреба са спокойни неброские тонове, например, шоколад и праскова, бял и светло лилаво, пастелно или светло розово 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Обаче, най-изгодно изглежда холивудски френч с ярки и сочни нюанси лакове

  чудесно изглежда комбинация от корал и малахит, ярко оранжево и лилаво и тъмно синьо, бежово, прасковено, сребърно или златно и черно; като се започне от пролетта до най-дълбоката есен в дизайна на ноктите, можете спокойно да използвате ярки и сочни цветове: мента и канарче-жълто, бяло и червено; дори е възможно да се боядисват на невен в ленти от всички цветове на дъгата (тя е дупката при това се покрива неутрално пастельным лак); отделно трябва да се каже за комбинация от матирана цветове и блясък; в класическия вариант е добре дошъл да използват само еднородни текстури; но при желание можете да ги променят; да не сгреши, по-добре първо да експериментира върху тяхната комбинация в лъскава хартия.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Като се започне от пролетта до най-дълбоката есен в дизайна на ноктите, можете спокойно да използвате ярки и сочни цветове 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Комбинация от пастелни цветове, 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Ярката сребриста рамка и е дупката

Съвет! Най-обичайно е нанасяне на светлия лак в областта на лунулы. Но това съвсем не означава, че трябва стриктно да се придържат към това правило. Всъщност обратния подход понякога може да даде дори по-добър резултат.

За кого е подходящ лунен маникюр?

Ако френски маникюр е подходящ за почти всичко, тогава холивудски френч е подходящо не винаги. На къси нокти лунен маникюр използвате не е желателно. В края на краищата, този метод за тяхното визуално укорачивает, затова преди да нанесете холивудски френча ноктите по-добре да расте поне до средата на дължина.

Не е желателно да го използвате и върху твърде широки ногтевых плочи – лунен маникюр в този случай само подчертават недостатъци.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Черно-бял лунен маникюр 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017За къси нокти лунен маникюр използвате не е желателно. В края на краищата, този метод за тяхното визуално укорачивает, затова преди да нанесете холивудски френча ноктите по-добре да расте поне до средна дължина на 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Лунния маникюр с оригинален дизайн безименния пръст

Съвет! При твърде кратко на нокътната плоча е по-добре да се нанесе по кожичките тясната цветна ивица. На отросших ноктите вариации може да бъде повече. Например, лунен френч може да смени от кожичките на малко разстояние.

Форма на луната зависи от избрания стил. Лунен дизайн с извита форма лунулы ще отговарят на момичета или жени, выбравшим класически стил. Лъки, при това съчетани с успокояващи нюанси. Внесете разнообразие в дизайна е възможно с помощта на варьирования методи за оцветяване на кладенците: покритие с лак за по-голяма или по-малка част от нея.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Нежна нийл-арт 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Комбинация от лунния маникюр с цветен дизайн 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017На безименния пръст На линия лунулы украсена с камъни

Любительницам авангард могат да се използват по-смели решения: украсяват всеки от нокти в различни цветове и нюанси, направени с помощта на шаблони или чертежи и отделывать мъниста, фолио или кристали.

Начини за нанасяне на

Лунен Маникюр френч може да има по няколко начина:

  трафаретами (специални ивици, закрывающими дупка, да ги направи от обикновени лепенката): трафаретный начин се счита за най-простия; с помощта на фолиото: тя леко се отрязва така, че да му край минаваше по контура на основата на нокътя; с помощта на тънка четка: лак се нанася от външния ръб на средата; но внимателно избирам лунулу с помощта на четката е по силите само на опитен образец.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Нанесете лунен маникюр е възможно с помощта на шаблон (специални ленти, закрывающих дупка, да ги направи от обикновени лепенката): трафаретный начин се счита за най-лесно 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017С помощта на фолиото: тя леко се отрязва така, че да му край минаваше по контура на основата на нокътя 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017С помощта на тънка четка: лак се нанася от външния ръб на средата; но внимателно избирам лунулу с помощта на четката е по силите само на опитен образец

Съвет! Огъване на кладенци, че всеки човек е различен, така че използването на стандартни шаблони не винаги може да бъде щастлив. По-добре направи собствен.

Видове шаблони

С помощта на шаблон може да се направи лунен маникюр в домашни условия, дори и при липсата на професионални умения. Когато поставяте ги в различни части на нокътната плочка може да получите различни варианти на проектиране. Отделят се няколко вида шаблони:

  кръгли с дупка във формата на поничка; под формата на кръг: за оцветяване на дъгата и на основата на нокътната плочка, ограничени възможности за дизайн, нарисува отделни ленти с помощта на него ще бъде невъзможно; правоъгълна форма; под формата на извити или вълнообразни линии.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017С помощта на шаблон може да се направи лунен маникюр в домашни условия, дори и при липсата на професионални умения 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017, Когато са монтирани в различни части на нокътната плочка може да получите различни варианти на проектиране 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Комбинация от лунната и френски маникюр

Съвет! Всеки вид шаблон може да направите сами от обикновен лепенката.

Необходими материали

За да създадете моден лунен маникюр (виж снимката) ще отговарят на всеки комплект за френски френча. За работа ще са нужни:

  няколко пилочек с различни абразивами; обезмаслител; прозрачен лак (това ще служи като основа); шаблони; два или повече контрастни лак: да маникюр изглеждаше изгодно, по-добре да се използват матови съединения; при наличието на модели с тънка четка, за да ги прилагаме; закрепитель; мъниста, блески, фолио или кристали за декорация.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Нокти, декорирани в лунна стил, веднага хващат окото, така че обучението трябва да бъде безупречно 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017и най-малката заусеницы и останките на кожичките веднага ще бъдат забелязани 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Важно условие е и дължина на ноктите – за нокти с различна дължина на всяка маникюр ще изглежда несуразно

Съвет! Твърде течни лакове ще се разпространи по ногтю и се образува започва да капе, затова за работа трябва да събере достатъчно високо вискозни разтвори.

Техника на изпълнение

Нокти, декорирани в лунна стил, веднага хващат окото, така че тяхната подготовка трябва да бъде безупречен. Най-малкото заусеницы и останките на кожичките веднага ще бъдат забелязани. Важно условие е и дължина на ноктите – за нокти с различна дължина на всяка маникюр ще изглежда несуразно.

При създаването на холивудски френча в домашни условия трябва да се спазват следните правила:

  за да лак успя да издържи по-дълго и легна изправен, преди да нанесете на ноктите е по-добре без мазнини; в началото на нокътната плоча се нанася основно покритие; това ще позволи на фиксиране на декоративен лак и ще улесни процеса на нанасяне на рисунката; – простият начин е да се поочередное закрашивание първоначално област лунулы, а след това и нанасяне на контрастен покритие; да контрастни лакове не са смесени, след първото боядисване слой на покритието трябва да е задължително изцяло да изсъхне;

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017За да лак успя да издържи по-дълго и легна изправен, преди да нанесете на ноктите е по-добре обезмаслени 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017най-простият начин е да се поочередное закрашивание първоначално област лунулы, а след това и нанасяне на контрастен покритие 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017За контрастиращи лакове не са смесени, след първия оцветяване на покритието слой трябва да изсъхне напълно

  преди да нанесете втория лак подготвени област полумесец напълно се затваря стикер; при наличието на определени умения, в началото може да покрие невен основен лак, а след това прорисовать полумесец в района на лунулы.

Съвет! Процедура на нанасяне на лунния маникюр е достатъчно дълъг процес, така че трябва да имаш търпение. Може би при първите експерименти ви очаква провал – в края на краищата, този метод изисква търпение и изключителна точност.

Декоративен лунен маникюр

Този начин дизайн – истинско произведение на изкуството. Всяка работа е изключителна – в края на краищата, всеки път ноктите са създадени нови и нови картини и модели. При тази техника за нанасяне на рисунки може да бъде всеки. В дизайна на ноктите може да се използва не само рисунка, но дори и гипс или от дантела. Моделите могат пуснати също от страз или мъниста.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Комбинация от лунния маникюр с изрисувани по ноктите 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Страхотна рисувани 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017с Такъв дизайн може да се използва като сватбен маникюр

Комбинация от матово лак в района на кладенците и цветни модели на останалата част на нокътя изглежда изключително висок контраст. Основната част от нокътната плочка може да се оформя цветя, снимки на залез слънце на лунната, на планините, на пеперудите или забавни фигурки.

Съвет! Дори в домашни условия може да се различават лунен маникюр най-простите рисунки. За целта може да използвате шарени листа, дотсы (приспособления за рисуване на ноктите, подобно на химикалката), тънки четки, обикновените връхчета или дори от клечки за зъби. Тенденцията днес като модел от грах, така и флорални или геометрични мотиви.

Лунен маникюр, нанесени с помощта на шеллак

Шеллаком се нарича здраво и трайно покритие, което е един вид хибрид на лака и гела. За прилагане на подобен покрива изисква специални инструменти и наличието на UV-лампи, затова най-често го правят в мрежата. Заедно със сложна маникюр, който е лунен френч, тази процедура ще струва доста скъпо.

50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017Шеллаком се нарича здраво и трайно покритие, което е един вид хибрид на лака и гела, 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017С внимателни обращение лунен маникюр, нанесени на гел-лак, може да задържи до 2-4 седмици 50 Идеи на лунния маникюр — Модни тенденции и снимка 2017по Подобен начин помага значително за укрепване на ноктите: защитен слой на покритието, те са по-малко изложени на физически въздействия, не преди и не се напука

За облекчаване на шеллак се изискват специални инструменти и приспособления, така че да го наложи и в салона. Така че спешно да се замени маникюр в домашни условия едва ли ще стане.

С внимателни обращение лунен маникюр, нанесени на гел-лак, може да задържи до 2-4 седмици. По подобен начин помага значително за укрепване на ноктите: защитен слой на покритието, те са по-малко изложени на физически въздействия, не преди и не се справи. Намалява и степента на въздействие върху тях на вредни вещества и битова химия.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén