Стил

50 Идеи, как да рисувам пеперуди на ноктите — Снимка стъпка по стъпка

Пеперуда на ноктите изглеждат нежно и романтично

Красиви, красиви женски ръце, който е украсен с пеперуди на ноктите, снимки на различни варианти на тази популярна фигура карат да се замисля. Защо е толкова популярна тази фигура, защо най-стилните жени го избират за украса на ръцете си и, в края на краищата, възможно ли е да овладеят изкуството на рисуване на пеперуди в собствените си ноктите? Опитайте се да разберете.

Такава фигура внушава спомени от пролетното слънце и почивка сред природата Светли и ефирни пеперуди създават с присъствието си на ноктите същото настроение

Варианти на рисунки на пеперуди в ноктите може да бъде много

Защо точно пеперуда?

Възможно ли е да се създаде образ на елегантни жени без стилен маникюр? Може ли изискан костюм соседствовать с занемарен ръце? Риторични въпроси и отговори на тях е еднозначен.

Разнообразие от продукти за грижа за ръце и съвременните инструменти позволяват на жените да създадат почти перфектен маникюр дори и в домашни условия. Днес не е задължително да отиде на специалист и харчене на ноктите на страхотна цена. Всичко, което ви е нужно, за да изглеждате стилно – това е въображение и малко търпение!

Лека и грациозная пеперуда отдавна у много народи се смята за символ на безсмъртието и на радостите на живота И превръщането на пеперуди от грозни гъсеници чрез скучен пашкули в обворожительное същество я прави израз на възкресението и прераждането на Пеперудата винаги е ярка, цветна, така прилича на красива юную момиче в искрометном танц

Естествено, можете да се ограничи прилагането на ноктите, лак любим цвят. Но наистина ли ще задоволи такова решение требовательную и дори придирчивую модницу, която живее вътре във всяка момичета? Ако искате нещо по-изтънчен и сложен, можете да украсите ноктите си различни модели.

В последно време все по-голяма популярност се ползват рисунки на пеперуди в дамских ноктите си. Нека да разгледаме детальней този тренд.

загрузка...

Защо точно на пеперудата? Лека и грациозная пеперуда отдавна у много народи се смята за символ на безсмъртието и радост от живота. А превръщането на пеперуди от грозни гъсеници чрез скучен пашкули в обворожительное същество я прави израз на възкресението и прераждането. Пеперуда винаги ярки, цветни, така прилича на красива юную момиче в искрометном танц.

Пеперуда може да се яви на изображението в различни прояви на Някои художници използват този начин на физическата и услуги “ музите и вдохновень За други то става отражение на вечната младост и любов

Пеперуда може да се яви на изображението в различни „прояви“. Някои артисти (в това число – нийл-дизайнери) използват този начин на физическата и услуги “ музите и вдохновенья, за други то става отражение на вечната младост и любов. Срещат се и други от ззд – така, пеперуда-може да се превърне в символ на любопитство, дух на изследовател, който е безкрайно надделява ново и непознато. Ви познати такива пориви?

Интересно! В Япония смятат, че пеперудите са пазители на младостта и красотата. А освен това японците възприемат пеперудите като символ на дома и огнището и благополучие в семейството.

А какво ако и изображения на тези красавици притежават същите свойства? Нека проверим тази хипотеза и се учим да рисуват тези эфемерных създания на нашите ноготках. По-долу ще ви покажем как да се изпълни чертеж на пеперуда на ноктите подробно, стъпка по стъпка, с фотоиллюстрациями.

Пеперуда може да се превърне в символ на любопитство, дух на изследовател, който е безкрайно надделява ново и непознато В Япония смятат, че пеперудите са пазители на младостта и красотата Освен това японците възприемат пеперудите като символ на дома и огнището и благополучие в семейството

Да бъде възможно да се дельным човек и да мислят за блясък за нокти

За тези рисунки наистина са се превърнали нашите декорации за нокти, трябва да се запознаете с основите на дизайн и избор на най-добри възможности за снимки на пеперуди в ноктите си. Този дизайн се нарича нийл-артом. Вие най-вероятно вече са се срещали с този термин в пресата и литературата.

Изображенията на пеперуди в ноктите могат да бъдат най-разнообразни. Прости рисунки, почти абстрактни, в които само угадываются контурите на нежни крила, или внимателно проследи точни изображения, омаен истинското и ярки цветове. В този случай единственото ограничение – „таван“ на вашето въображение. Бъдете креативни и да се покаже на света плодовете на своята фантазия!

Изображенията на пеперуди в ноктите могат да бъдат най-разнообразни По половин пеперуда на всеки пръст. Твърди композиция се получава, ако се съберат два пръста заедно Тук са изобразени само крила на пеперуда

Тези цифри могат да се изпълняват на различен фон. Ярка основа ще послужи като прекрасен фон за привлекателен контур на създаване, както и на ноготках, покрити с лак пастельного оттенък, може да се прорисовать многоцветную жива пеперуда. И на светъл фон пеперуда обикновено изглеждат эффектнее.

Съвет! Прекрасен фон за създаване на такъв образ е и класически френски – френски маникюр.

Същия модел може при желание покриване на всички пръсти, а могат да се представят пеперуда само на един ноготке. Популярен е и прием, когато крилата на една пеперуда изобразяват на две съседни ноктите си.

Позаимствованное от водещите модни дизайнери, такова решение ще изглежда свеж и да привлича вниманието на околните.

Създаване на изображения на пеперуди, можете да използвате, за да ги крила фолио – триизмерна златен или сребърен цвят към вашият собствен избор.

За един маникюр, който правят до вечернему заедно, е подходящо да се използва и специални техники и материали. За създаване на такъв маникюр използват елементи, скулптури, кристали, пайети, мъниста. Вярно е, че в този случай, тъй като в никакъв приятел, е важно чувството за мярка, за да се направи изискан маникюр, без оттенък на съкращения и вульгарности. Нали не искате да лиши от резултатите от тяхната упорита работа? С помощта на големи кристали, може леко да поставите само един камък за сядане крило или вместо глави нежна красота.

Ярка основа ще послужи като прекрасен фон за привлекателен контур на създаване, както и на ноготках, покрити с лак пастельного оттенък, може да се прорисовать многоцветную жива пеперуда Прекрасен фон за създаване на такъв образ е и класическият френч един и същ модел могат при желание покриване на всички пръсти, а могат да се представят пеперуда само на един ноготке

Чист, приветлив интериор маникюр с пеперуди, ще бъде подходящо и лято, и студена зима, във всякаква обстановка.

Пеперуди в съвременния маникюре

Вече няколко години маникюр с пеперуди на ноктите не излиза от мода. Изглежда, и самите жени, така и дизайнери, които са специализирани в нийл-арта, се влюбва в същества, напомнящи нежни елфи, и не искат да се раздели с тях под какъвто и да е предлог. Затова дизайнерите ни дават все нови и нови варианти на оформяне на ноктите пеперуди. Не ще се откажат от възможността да се заемат от оригинални идеи, които на нашите колеги.

Вече няколко години маникюр с пеперуди на ноктите не излиза от мода , Дори ако всяка жена в малкото градче направите такъв маникюр, то повторения няма да бъде Фигура на пеперуда, украсена с блестящи кристали

Всички каталози на 2016 г. снимка с дизайна на ноктите е задължително съдържат снимка на нежни ръце, с порхающими пеперуди. Гледайки тези снимки, поражаешься разнообразието на предлаганите оферти. В действителност, ние виждаме във всеки отделен случай само едно изображение – пеперуда, но дори и ако всяка жена в малкото градче направите такъв маникюр, то повторения не ще. Толкова благодатно е поле за изява, толкова са многостранни възможности, което в никакъв случай не трябва да пропускаме своя шанс да дизайнерски талант!

Повторения, разбира се, ще има, но общата тенденция е добре гледани. Снимка новостите в областта на нийл арт, включително с пеперуди на ноктите, ви позволяват да се разбере, че същото е вярно и точно в този сезон. Лесно ще забележите, че от изключително дълги, остри като низане на нокти остават в миналото, давайки път на мястото на по-елегантни решения.

Съвет! Ноктите на умерена дължина, пръст, стърчащи над 2-3 мм, с овална или са бадем форми, сега е на върха на модните предпочитания.

Останат в миналото, посочи ноктите невероятна дължина. Сега в темата къси варианти, предполагат, че свободният край не ще вече само 2-3 милиметра. Формата също е претърпял промени: на мода форма, дублиране на естествените контури, то има овална форма и с форма на бадем. И разбира се, в украсата на нокътната плочка също се появиха някои нови елементи, които не може да се пренебрегва.

Лесно ще забележите, че от изключително дълги, остри като низане на нокти остават в миналото, давайки път на мястото на по-елегантни решения останат в миналото, посочи ноктите невероятна дължина. Сега в темата къси варианти, предполагат, че свободният край не ще вече само 2-3 милиметра В модата форма, дублиране на естествените контури, то има овална форма и с форма на бадем

В цветово решение по избор се придържа към традиционните цветове, но трябва да се избягва рязкото контраста. Декорация и рисунки, включително и пеперудите, е за предпочитане да бъде в една или две ноктите си. Освен това, много популярен маникюр с прилагането на гел-лак.

Всяка жена, дори в рамките на тези изисквания, ще намери това, което й хареса. И маникюр с рисунки на пеперуди, идеално се вписва в най-новите модни тенденции за декорация на нокти.

В цветово решение по избор се придържа към традиционните цветове, но трябва да се избягва рязкото контраст Интериор и рисунки, включително и пеперудите, е за предпочитане да бъде в една или две ноктите е Много популярен маникюр с прилагането на гел-лак

Равен на себе си

А сега нека да разберем как да декорирате ноктите си пеперуди, като я нарисува ноктите, ще се разберем с всички етапи и помислете за снимки, които показват стъпка по стъпка целия процес.

Изчистен и елегантен дизайн, Малка пеперуда върху цветен френча Ярки пеперуди контрастират с черно покритие на съседните пръсти

За да започнете да подготви инструменти, които ще се ползват по време на рисуване. Ще ни трябват:

    Дотс за нокти – това е специална пръчица, заканчивающаяся петно. В краен случай дотс може да се замени с дървена клечка за зъби. Узенькая пискюл. Плоска четка. Гъба, нужна само за създаване на градиент. Пинсети, ако ще де пеперуда кристали.

Когато набор, перечисленный по-горе, събрани, следва да пристъпи към подготовката на ноктите. Ноктите, придават желаната дължина и форма, ние боравят с кожичките. „Платно“ покриваме основния слой на лака и задължително даваме му изсъхне напълно, преди да преминете към следващия етап.

Лек пролетен маникюр Класически, френски, украсена с красива пеперуда , Често за украса на пеперуди използват кристали и пайети

Съвет! Само безупречно красиви ръце с правилно изпълнени маникюр ще стане идеална основа за такъв изискан стенописи.

Най-лесният начин за рисуване на пеперуди

А сега пристъпваме директно към нанасяне на изображение. Помислете най-лесният вариант, изпълнението на което няма да доведе до затруднения и дори неопитен изпълнител. И тъй като в този метод се използват прийоми от китайската стенописи, това за нас е шанс да се запознаят и с елементи на културата на древен източен народ.

Най-добре да започнат да рисуват върху хартия, а после вече да преминете директно върху ноктите Лесен начин как да се нарисува на пеперуда. Снимка стъпка по стъпка инструкции стъпка по стъпка как да рисувам крилата на пеперуда

    Черен лак с помощта на тънка четка или дотса за нокти изображаем плавна линия на един от външните краища на ноктите. Тази линия ще се превърне в контури крылышка. Draw вени крылышек. За това една и съща четка и черен лак нарисувайте линиии към противоположния ъгъл на нокътя. Разстоянието между редовете покриваме ярък лак. Даваме му изсъхне напълно. Сега фигура трябва да е много внимателно да се заключва прозрачен лак.

Това е доста проста прием да ви позволи да получите маникюр с модерен дизайн без много разходи на време и сили. Бързо и ефектно!

В дръжката на една пеперуда е разположен на безименния пръст на изцяло, а от друга — по половин на две ноктите си Този маникюр е подходящ за бизнес дама Вариант на маникюр с пеперуда в комбинация с ярки нокти

А сега начин за напреднали

Има и други, по-сложни начини за изготвяне на пеперуди, за тези эстетов. Запознах се с още един от тях.

Този начин е по-труден от предишния, но все пак на капитана му е съвсем реална, дори и без специални умения, но изглежда фигура, направена по този начин значително эффектнее.

Ярки пеперуди в бирюзовом фона стъпка по стъпка инструкции. Стъпка 1-2 стъпка по стъпка инструкции. Стъпка 3-4

    На по-малка повърхност, която ще ни служи за палитра, се прилага два цвята – бял и втори, който сте избрали за маникюр. Плоска четка за рисуване потопи в лак на палитрата, така че в един върха се оказа бял цвят, а в другия цвят-компаньон. Поставете четката в ногте по такъв начин, че при извършване на кръгови движения се появи контур крылышка с бял център и цветен място. Повторете и начертайте вторият крылышко. И сега черен лак с помощта на тънка четка кръгът на съставните крилца, прорисовывая контур. След това начертайте вени. С помощта на дотса между като поставяйте точки черен лак, пускайки линия, която ще симулира тялото на пеперудата. Тънка четка дорисуйте антени. По желание можете да украсите дадена пеперуда кристали или глиттером. След пълно изсъхване на фигурата внимателно затегнете го прозрачен лак.

Съвет! Не забравяйте, че анатомично горни крилца на пеперуда по размер повече, отколкото на долните. Имайте това предвид, когато се изчертава.

Тъй като няма две еднакви пеперуди в природата, така и не могат да бъдат повторени рисунки дизайн на Всеки е специален и индивидуален Цяла ято пеперуди на всеки ноготке

Винаги не забравяйте за чувството мерки, когато се занимавате с нийл-артом, особено когато става дума за такава широка тема, като крила на пеперуда. Може да ви съблазни възможност да се рови в подробности, но далеч не винаги това ще даде този ефект, който очаквате.

Ние не насърчаваме в никакъв случай не се ограничава минималистическим дизайн, но ненужната лудост всяка прожилкой е в състояние да развалят лесно и „въздушен“ фигура. Опитайте се да гледате на своите нокти, като на платно, и постоянно да видите цялата картина напълно. Така ще можете да се избегнат ненужни разходи на време и сили – да представят пеперуда в точно съответствие с нейния реален външен вид, така или иначе, ще се провали поради физичните свойства на бои и лакове.

Винаги не забравяйте за чувството мерки, когато се занимавате с нийл-артом, особено когато става дума за такава широка тема, като крила на пеперуда може да Ви съблазни възможност да се рови в подробности, но далеч не винаги това ще даде този ефект, който очаквате Ненужната лудост всяка прожилкой е в състояние да развалят лесно и „въздушен“ фигура Опитайте се да гледате на своите нокти, като на платно, и постоянно да видите цялата картина напълно Винаги оставяйте място на своя арт визия

Както виждате, нанасяне на рисунката, не е много сложен процес, въпреки че изисква определен спектър от умения. Обаче постоянство и точност ще ви помогнат да се засадят живи и красива пеперуда направо си ноготок.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén