Стил

2019 модни бретон за дълга коса (снимка стилни прически)

Бретон-това е универсално решение на много проблеми, не само смяна на имиджа, но и да прикрие някои дефекти във външния вид или структура на косата. Защо трябва за подстригване бретон?

Бретон помага да се наблегне на личностни промени към по-добро съотношение на лицето, подчертава очите, скриване на бръчките и подмладява визуално.

В новия, 2019, отново бретон в челните редици на борбата за стил и оригиналност. Съвети стилисти ще ви помогнат да създадете персонализиран начин на модата, с акцент върху модни тенденции бретон през 2019 г. на дълга коса (виж снимката) и лични данни.

Бретон ще добави чар и неповторимост към начина, с дълга коса

Преди да посетите фризьор, желателно е да се разбере, че искам да се скрие или да се подчертае, че дължина на бретон, като как да се грижим за бретон, това е разговор с учителя ще бъдат по-продуктивни. Вие трябва да започнете с основните неща: да знаете към кой вид принадлежи на човек и какви бретон са подходящи за това.

Помисли си лицето и не само

За да се определи и избере бретон ще геометрия: достатъчно е да се разгледа отражението си в огледалото за избор на прическа и бретон в частност.

Природата смесва всички типове кожа, но основните от тях са:

Овал – този тип се характеризира с меки линии, широки скули и с еднаква ширина на лицето в областта на челото и брадичката. Се смята за идеален вид на лицето. Правоъгълник се характеризира с продълговата форма с почти същата ширина на лицето в областта на челото, бузите и брадичката. Площ – широка брадичка и тесен челото, ясни линии на лицето почти еднакви размери в ширина и височина. Триъгълник – широко чело, широки скули, остър линия, минаваща през и тясна брадичка характеризира този licaros тип се характеризира с равномерна ширина на скулите и брадичката, по-тесен или средата на челото и плавни линии на прехода. Диамант – това лице съдържа широки скули, рязко се превръща в тесни челото и брадичката.

Определете своя тип човек, можете да направите опит вземете своя бретон.

Въпреки това, има някои нюанси, които също трябва да се вземат предвид:

    Мазен тип кожа влияе върху избора на бретон: постоянен контакт с прекалено мазна кожа ще доведе до бързото засаливанию на косата, така че трябва да се търсят други подходящи възможности с без постоянен бретон. Къдрава коса, може да ограничи в избора на бретон, като на някои видове изискват дневна полагане и подравняване. Ръст ще се показва на ура: ниска стилисти момичета не препоръчвам да се спирам на буйни бретон, а висок и тънък – дълги и прави. Тези опции ще варират класически пропорции на тялото към по-лошо.

Тънка коса бретон визуално прави още по-тънки и по-малко

Количеството време, което всеки ден трябва да се харчат за грижа за косата също може значително да намали диапазон на търсене на подходящо място.

Видове бретон

В действителност, през 2019 г., както показват тенденции вариации бретон за дълга коса не е много. Знаейки ги, вие ще можете да пробвате с нов облик, значително без да се променя дължината на косата. (виж фото)

Помислете за най-популярните варианти на бретон:

    Видео. Най-добре изглежда с дълги равни площадка направления. Широчина на лентата зависи от вида същество: вече е по-широко лице, бретон. Наклонена черта – винаги информирани и в хармония с коса, всякаква дължина. Възможни варианти — гъста, прореженной на дълга ще доведе до достигаемому ефект. Дръжка – гъвкав във всяко едно отношение: е подходящ за почти всички видове на лицето и дължината на косата.

Бретон опции

    Разделен на две бретон създава романтичен чар. Освен това, изглежда добре на косата на всяка една структура и може да варира в зависимост от положението на съединителя: по средата или от двете страни. Кратки „скъсани“ се съчетава с коса, всякаква дължина. Има ограничение: за къдрава коса бретон ще безформена опашка. Дълго „Ку-Ку“ е малко по-затваря си очите и не е много удобно, но създава много мистериозен начин.

Тенденции за прически 2019

Че ще е в свят на прически и прически 2019 бретон за дълга коса, ще се показват снимки. Последен писък На модата ще наклонена бретон, която плавно изчезва дължина. Стилисти прогнозират царство бретон в стил бохо: дълги и дебели, навик, почиства кичура коса. Такъв бретон винаги да е стилен, с коса, всякаква дължина и структура, особено добре с кудрями и малко каша в главата.

Безспорния лидер — бретон клип асимметрично. Почиства каскада, дълъг бретон може да се сложи на рамо, могат да бъдат отстранени от челото модни щипки за коса или други продукти за коса. При желание, тези бретон ще ви помогне да създадете весел, игрив начин, ако леко подкручивать върховете нагоре.

Асиметричен бретон, затваряне едното око, ще бъде на мода през следващата година.

През 2019 г. и на дълги тенденции на коса е грапава, небрежно — скъсани бретон.

Както е показано на снимката, добре се съчетава с гладка коса. Къс бретон, взъерошенная, с бързо движение на ръката, никога не напуска модния подиум и остават на мода в Нов 2019.

Какви други възможности бретон популярни?

    В модерните модни често се появяват дълги бретон, подредени вълни. Този стил ретро върви някаква изтънченост и романтика в общата картина. Универсални, ежедневни casual стил остава с нас за още една година, поне. Тази прическа не се притеснявам нито лошото време, нито активна почивка на терена или във фитнес залата. Собствениците на обрезанной бретон с назъбени ръбове, могат да предпочетат дължина на подстригване до нивото на скулите и на раменете, с прави или завитыми коса. Степен бретон през 2019 г. и на дълги косите си (снимка, прикрепена) остава класически, тъй като той изглажда особености и придава лекота и елегантност на образа.

Градуированная бретон леко се движи в посока на кичур коса и изглажда формата на лицето

    За да подчертае елегантността на веждите или, напротив, да скрие някои недостатъци, за да помогне на кръгли бретон. Тя ще се съсредоточи върху формата на очите, правят погледа по-дълбок и изразителен. Това е в хармония с дълъг бретон гъста и права коса.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén