Стил

100 удобни, неудобни идеи за пространство: малка кухня 2018

Малка кухня често се превръща в голям проблем за съвременните домакини. Няколко квадратни метра искам да организира всички необходими и важни, модерни. Ето защо, все повече и повече собственици на апартаменти на различни видове предпочитат да се обърнат за съвет към специалисти, създаване на ярки и време оазис не само за готвене, но и за съвместни събирания с близки и приятели.

Успешният дизайн на малка кухня в хрушчов

Много дизайнерски трикове и решения не могат да бъдат приложени за кухня в хрушчов. Някои стилове тук е недопустимо, поради липса на най-дългата стена, както и наличието на газови печки или колони по периметъра.

Но за да направят кухня уютна стая за приготвяне на храна може да бъде. Важното е, да спазваме негласные правила в оформянето на пространството с помощта на:
• Не повече от 2 нюанса – по-светъл или блед.
• Гланц мебелни фасади.
• Плот, вграден в перваза на прозореца.
• Не по-малко цветни рисунки и модели.
• Матови или обикновените тавани.
• Минимум детайли на масата.
• Вградени гардероби.

Вратата на тази кухня ще бъде повече, можете да разделите стаята на оригиналната арка или обикновени ленти за завеси. Матови и тъмни фасади се считат за максимално реалистично, както и наличието на голямо разнообразие от цветове.

загрузка...

Бялата кухня, или по-творчески подход?

С помощта на промяна на цвета може визуално да направите стаята по-тясна или широка. Тъмните нюанси са практични и удобни за постоянно приготвяне на храна, както и ярки цветове ще създадат лекота в настроение.

Важно е да се отчита факта, че всеки един цвят носи в себе си определено количество информация, така че когато искате да си осигурят комфорт и удобство, трябва да се вземат предвид психологическите фактори. Най-популярен избор за всички времена е бяла кухня, която винаги ще изглеждате спретнати, чисти, свежи. Подходяща консистенция, и на повърхността ще се произвеждат почисти лесно и без усилия. Също така от значение са:
1. Бежово хранене. Практичен и мек оттенък. Петна от светлина и петна ще бъдат незабележими. Интериор ще изглежда изгодно с елементи на кафяво и бяло.
2. Сиви кухня. Успешно ще изглеждат в този дизайн тела са изработени от стомана и отделочными материали „под камък“. Съвременни методи за сиви нюанси, може да вземете доста бързо. И ако искате да се разрежда интериора по-ярки елементи.
3. Зелени кухня. Ярък, свеж, уверен стил ще ви позволи да се обграждат от членовете на домакинството уют и комфорт. Ще допълнят интериора ще сиви и кафяви нюанси.
4. Жълта кухня. Топъл, слънчев цвят, което позволява поддържане на температурата на стените на малка стая на произволен брой хора. Да комбинират жълти нюанси могат да бъдат сив, зелен, бял вариации.

Успех през 2018 година са противоположни варианти, основани на два различни нюанса. Един от цветове може да бъде неутрална, а другата е пищен и колоритен. За отделни елементи и съоръжения, които можете да добавите онези с бели връхчета в същата цветова гама.

Удобна кухня, идеи за малка кухня 2018

Най-новите възможности за разположението на кухнята може да се различават в изисканост и оригиналност. Можете да организирате малка стая в един от модерните съвременни стилове, избор на най-подходящите направления.

Разнообразие от материали, използвани в обзавеждането на съвременната кухня трябва да са устойчиви на екстремни температури и висока влажност на въздуха. Въз основа на тези съображения, можете да изберете от актуални стилове:
• Модерни. Основни характеристики – многофункционално обзавеждане, чисти геометрични линии, огледални повърхности. Този вариант ще стане универсално решение, което ще направи готвенето привлекателна и по-бърз процес.
• Кънтри музика. В организацията се използва от голям брой естествени материали. Мебели и вградени уреди може да бъде изпълнена със селските мотиви. Стафиди се превърна в пътека на пода, теракот, гранитогрес, масивни маси и столове.
• Прованс. Светлина, тънък дизайн предполага наличието на стари метални мебели и цветни орнаменти. Актуални пастелни нюанси и различни сувенири.
• Таванско помещение. Основни характеристики на стила са комуникацията и тухлени стени. Пространство трябва да останат свободни, а мебелите груб.
• Хай-тек. Кухнята трябва да бъде стилен и лъскава. Преобладават огледално вложки, хромирани елементи, гладка повърхност. Цветовете трябва да бъдат сиви, бели, черни на цвят.

Вие ще бъдете в състояние успешно и достатъчно претенциозно, за да обзаведени кухня в скандинавски или класически стил. Подходящ е за малка стая ще е минималистичен и изработка на елементи на мебели по индивидуални поръчки ще ви позволи да добавите уникален завършек на всеки стил.

Модерни тапети и пердета: живи неща за стил и комфорт

Няма кухня, няма да бъде пълно без сладко, практични неща. Всеки избран елемент трябва да се различават сигурни комбинация от естетика и функционалност. Правилният избор на облицовки на стени могат да станат тапети, привличащи погледа висока производителност.

Тапети за кухня трябва да бъдат ярки и стилни, да привлича внимание с уверен якост, плътност, устойчивост на uv светлина и влага. Най-често помещението е избран или флизелиновые миещи винилови тапети. Популярни са течни тапети, които са представени само в твърди разтвори, но те имат приличен избор от съвременни на имоти. Използват стеклотканевые тапети, това може да се направи покриващи огън-устойчиви и трайни.

Важно е да запомните основното правило при избора на завеси за кухнята. Тапети трябва да бъде обикновена, ако завесите бяха избрани с принтом или модел. И в същото време, ако прозорците на текстил равнина, стените трябва да бъдат с ярки и цветни.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén