Стил

100 от най-добрите идеи в сив лак за нокти: цени и актуални тенденции за сезона

За сив цвят, ние научихме много след излизането на модерен роман и филм, както и много момичета от всички краища на света. От тази работа ние открихме, че сив цвят-50 нюанси, докато художниците твърдят, че им е много повече.

Кой би си помислил, че този сдържан и дори скучен цвят е толкова безгранична. Това свойство на сивата успешно се прилага в маникюре, което позволява да се създаде зашеметяващ дизайн, с нотки на строгост, елегантност и знатен произход.

Сив цвят има широка цветова палитра от топлина към студ, от светлината на перлената река до дълбока антрацита. В съчетание с разнообразие от стилове, текстури и декоративни елементи, този цвят дава много възможности за създаване на уникален Нийл арт.

Когато става въпрос за побеляване на косата, тя винаги изглежда стилно, оригинално и елегантно. Въпреки факта, че грей-това е доста скромен цвят, той може да бъде използван за различни ноктите, както и за ежедневна дизайн. Грей върви добре с розов, корал, синьо, жълто, черно, оранжево на цвят.

загрузка...

Сив лак за нокти: снимки на най-добрите дизайнерски идеи

От гледна точка комбинация сиво с други цветове трябва да бъдат внимателни. Той не трябва да бъде един от многото нюанси на дизайн, сив на цвят е и база за нокти, това е фактът, че той изглежда привлекателно и стилно.

Ние Ви предлагаме най-добрите идеи за комбинация на сиво маникюр, който ще направи вашите ръце предмет на восторженного внимание.

Сив матиран маникюр

Матовость ще ви накара да се открояват от тълпата, но не изглежда прекалено екстравагантно. Сив матиран маникюр по-добре в тъмни цветове, така че дизайнът ще изглежда изискано и луксозно и елегантно. Този нокти избор уверени в себе си хора. Кадифен дизайн в светли цветове, знак за романтично настроените момичета.

Матиран лак, като правило, за да омекоти и резки очертания, така че тя изглежда добре на собственика на квадратни нокти. Заслужава да се отбележи функция матова повърхност – всички недостатъци на нокътната плочка стават видими, така че този тип маникюр могат да си позволят хора с идеално здрави нокти.

Матиран дизайн в сив цвят самодостатъчен, така че дори и цвета на покритието ще изглежда перфектно. Но това не ви пречи да проявите въображение и да ногте тънка линия или аккуратная точка.

Нов сезон – дизайн с метални елементи, например, тънки сребърни ленти. Интересно изглежда маникюр с кристали и пайети. Такъв контраст фактури изглежда благородно.

Лунен и френски маникюр в сиво

Ако искате да направите стилен лунен маникюр, тогава по-добре сиво вие не ще намерите нищо. Благодарение на комбинацията от сиви на цвят, с всички нюанси, базално-клетъчен дупки могат да бъдат боядисани с ярки цветове.

Експеримент с формата на дупки. Днес тенденцията остри триъгълни, правоъгълни, с насечками, с форма на сърце.

Особен шик – сив маникюр в техниката на обратната френски маникюр, когато линията на усмивката е съставен по подобие на кожичките. Не е задължително да рисува идеалната линия, базальное дупка може да се извърши под формата на верига от точки, миниатюрни гирлянди от цветя.

Французите в нюанси на сиво – горна елегантност и изискан стил. Както и в случая с лунен маникюр в цвят усмивка можете да вземете от всеки цвят. Бележки изтънченост ще даде сив микс маникюр с бял цвят, тържественост – черно, романтика – розово. За да създадете игрив ярък летен дизайн, използват сочни, наситени нюанси се усмихва.

Тренд на сезона – метална текстура. Стомана, в сребърен и златен цвят не може да бъде по-добре се съчетава със сив цвят. Същия ефект може да се постигне с помощта на шиммера или пайети на ръба на нокътя.

Маникюр в сиво, на къси нокти

Гъвкавост на сивото позволява да го използвате, както и на дълги и на къси нокти. Днес, когато тенденцията е къс дължина, се характеризира с практичност и удобство, сив конструкция от особено значение.

Маникюр за къси нокти са подходящи почти всички нюанси на сивото, а тъмен, като въглища или антрацит, визуално удължават ноктите и маникюр доста по-изразителен.

Светлите нюанси на сивото трябва да бъдат внимателни, на къси нокти те ще подадат ръка на нездравословен вид.

Що се отнася до 3D дизайн, шаблони акрилна пудра на прах, то най-добре да поставите украса вертикално, движейки се от корените на дупката до ръба на нокътя. Този Нийл-арт ще изглеждат по-тънки и спретнат.

Грей маникюр с модел 2018

Добави в маникюр снимки – отличен начин за подправка на всеки дизайн. За сиви нокти ще отговарят на почти всеки модел. За това, за да не се наруши елегантност задържан за избор не е прекалено шарен. Проста абстракция или няколко цветя, за да бъде достатъчно.

Най-добрият избор за сив лак за нокти – геометрични мотиви. Можете спокойно да използвате всички възможности, вариращи от различни размери, прави и ломаные линии, сложни и абстрактни композиции.

Сив цвят изглеждат красиви флорални мотиви – минималист клони Сакуры или твърди пъпки. Сива основа изгодно изглеждат етнически рисунки – менди и африкански мотиви.

Особено заслужава да се отбележи, монограми, декорация дантела, дантела бязь, която добавя луксозен маникюр и добре поддържан външен вид.

Грей маникюр с гел-лак

Тъй като сив дизайн може да се използва за почти всяка ситуация, е добре веднага да се създаде изискан маникюр, гел-лак.

Грей маникюр с гел-лак изглежда невероятно, особено, тъй като тази конструкция има невероятна издръжливост. Гел-лак държи на нокти до 3-4 седмици, е податлив на чипс и драскотини.

Грей маникюр с пайети и кристали

Грей маникюр не изглеждаше твърде скромен и сдържан, украсяват го с помощта на декоративни елементи, които главно са намерени в ногтевых магазини.

С помощта на страз да се обърне внимание на своя безименен пръст, за да подчертае линията на усмивката или ямка. Поставете няколко кристалчета капка на всеки нокът, и ще получите скучен и стилен дизайн.

Глиттер-това е универсален инструмент за декорация. Използвайки различен брой на трептене на частиците, може да се регулира тържественост дизайн. Специални етикети – изборът е зает или далеч от творчеството на природата. За красиви нокти, достатъчно е да се използват готови картинки или марка. Разнообразието на модели дава възможност да имате по ноктите всяка печат – от прости линии до шедьоврите на известни майстори.

Всеки дизайн в сив цвят Можете да изберете, бъдете сигурни, че вашите пръсти ще изглеждат красиви и стилни.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén